Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

28

Skrevet af Svend 1577 dage siden - Direkte link

"Flere hadere af demokrati"

 

Her melder jeg mig, for noget mere sygt og perverst findes da ikke på denne jord.


Skrevet af Rend_Mig 1577 dage siden - Direkte link

Jep, jeg hader også demokratiet, idet jeg ikke bryder mig om tanken om at I skal bestemme over mig. Demokrati er måske den mindst elendige måde at styre et land på efter dagens standarder, men den er stadig elendig...

 

Og jeg kan kun give dig ret. I fremtiden vil alle former for massemordere blive mere almindelige, lige fra den udstødte skoleelev til den toptrænede terrorist, og der findes kun én måde at stoppe dem på... Bevæbn deres potentielle ofre; Befolkningen!


Skrevet af Thomas Bolding Hansen 1577 dage siden - Direkte link

Demokrati er i mine øjne mere det, de har i Schweiz, end det vi har i Danmark:

 

“Government big enough to supply everything you need is big enough to take everything you have. The course of history shows us that as a government grows, liberty decreases.”
Thomas Jefferson

I øvrigt, her er lidt fra Enoch Powells tale, som min overskrift hentyder til:

 

"Avoidable evils is the most unpopular and at the same time the most necessary occupation for the politician. Those who knowingly shirk it, deserve, and not infrequently receive, the curses of those who come after."

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Thomas Bolding Hansen 1577 dage siden - Direkte link

Det kan vel aldrig være helt sygt og perverst, at flertallet bestemmer fremfor mindretal, der mener at har ret og retten på deres side?

 

"Democracy is the worst form of government, except for all those other forms that have been tried from time to time." Churchill


Skrevet af Bekymret Borger 1577 dage siden - Direkte link

Hvis det er muligt objektivt at vurdere hvem der har ret så bør det naturligvis være dem der har ret der bestemmer, uanset om de er mange eller få. Hvis det ikke er muligt objektivt at vurdere hvem der har ret så kan det være ligemeget hvem der bestemmer.

 

Så uanset hvordan man vender og drejer det giver demokrati ikke mening. Eller det vil sige i hvert fald ikke uinskrænket demokrati, der omfatter alle politiske spørgsmål. I visse typer af mere borgernære politiske spørgsmål kan det dog være fornuftigt nok at lytte til de berørte.


Skrevet af ianarki 1577 dage siden - Direkte link

Du ved jo ikke hvorfor de gør som de gør. Grunden er højest sansynligt at de er blevet behandlet som l o r t som små. En ubehagelig opvækst. Det har altså ikke noget at gøre med deres politiske eller filosofiske overvejelser og ståsted, ondskaben er blevet plantet i dem fra barns ben af. Højest sansynligt. Og når man ser på hvor dårligt vesten efterhånden behandler børn for eksempel så vil jeg give dig ret i, at der helt sikkert er flere voldsepisoder på vej


Skrevet af LeeKuanYew 1577 dage siden - Direkte link

Enoch Powel

Mogens Glistrup

 

Gode analyser, dårlig formidling. Enough said.


Skrevet af slettet bruger 3552 1577 dage siden - Direkte link

Breivik er en ensom ulv, hans hær af meningsfæller er afsløret af norsk politi som vrangforestillinger.

 

Mohamed Merah er næppe en ensom ulv, det er islamistiske terrorister sjældent. Desværre er islamistiske terroristers forstillinger om en hær af meningsfæller ikke vrangforestillinger, det ser vi igen og igen.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

4
16
10
11
11
20
12
13
15
11
9
11
17
15
13
13
13
12
9
13

- Annonce -


Om Thomas Bolding Hansen
Journaliststuderende.

Modstander af usammenhængende offentlige udgifter og verdens højeste skattetryk, nærmere end liberal af ideologisk...

Se Thomas Bolding Hansens profil
eller
Følg Thomas Bolding Hansen- Annonce -