Seier forsvarer 180grader og lover West moderation

På Facebook forsvarer Lars Seier 180grader over for Karen West:

180grader er idag den sikre måde at få et fuldt overblik over de mest interessante artikler i de danske medier dag-for-dag, fordi sitet har tusinder af ikke-socialister, der løbende gennemtrawler pressen for alt af interesse. Jeg synes også, at den debat, der følger deraf er Danmarks mest kvalificerede, selvom der naturligvis også er fjolser og trolls på 180grader.

Derefter lover han moderation:

Een ting vil jeg medgive, og det er at tonen kan være for hård og personlig nogle gange, og det vil vi snart addressere ved to regler. 1) at almindelig sober kommunikation er en forudsætning for at deltage, ellers er det ud efter en advarsel, og 2) at strengens indhold skal respekteres, så indlæg om grundskyld ikke forvanskes til kommentarer om i----------, eller indlæg om i---------- ender med at handle om topskatten. Det giver ingen mening at svine hinanden til, eller kapre strenge for egne kæpheste. Denne politik indføres meget snart, og vil bygge på først en høflig advarsel og derefter konsekvens, hvis dette ikke accepteres.

Det bliver spændende at se, om det er nok for Karen West. Hun har jo før bedt om at få i hvert fald ét indlæg fjernet - et af mine.

Jeg forstår ikke Karen West og hendes ligesindede. Hvad er det, de er bange for herinde? Det kan da umuligt være dem, der kommer med nedladende kommentarer. Dem kan man bare ignorere. Jeg mistænker hende for at være bange for modstand. Hun mener, at man bliver "blæst væk" herinde. For det er helt sikkert, man møder modstand herinde også selvom man kommer med for dette forum populære holdninger. Der er dog ingen tvivl om, at man møder mere modstand, hvis man drøner ind med hit-and-run påstande og ikke vil argumentere. 

Det kræver energi at debattere på 180grader. Man skal være vågen og aktiv og det er knap så nemt som at debattere i sin egen Facebook-boble, hvor ens historie kun bliver præsenteret for vennerne.

Her er et link til Lars Seiers opslag.

277 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere