Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

8

+6 Skrevet af Jon Schmidt 153 dage siden - Direkte link

Problemet for SF o.l tosser er at diskrimination virker og er en god forretning.

 

Normalt gælder det om for forhandlere at få så mange købere som muligt til deres produkter,men i det her tilfælde bruger en gruppe kunder knapt så mange penge og jager andre kunder væk.

 

Jeg vil foreslå to forskellige løsninger på problemet:

 

Lad SF få deres vilje 100%

 

Efter en periode ville SF så ikke kunne forstå at tilslutningen til partier som DF og NB ville gå frem blandt diskotekspublikummet,og de ville heller ikke kunne forstå at der ville dukke über-private fester op med udsmidere der ville sortere efter etnicitet.

Der ville sandsynligvis også være et målbart stigende voldsniveau i nattelivet at forholde sig til.

 

Det værste der kan ske for en socialist er at vedkommende får sin vilje.

 

En anden løsning kunne være at tillade diskrimination efter etnicitet.

Det ville medføre at et diskotek frit kunne fravælge kunder efter etnicitet,det kunne eks dreje sig om fravalg af grupperinger såsom MENAP-mænd,zigøjnere af begge køn,skummelt udseende østeuropæere og afrikansk udseende mænd der ikke er i stand til at tale meget godt dansk eller engelsk .

Her ville problemet for de røde blive at de ville starte med at lave en masse larm over det,hvilket så ville give de sorterende diskoteker en masse gratis reklame.

Derefter ville de sorterende diskoteker sandsynligvis køre bedst rundt...mindst bøvl,mest profit...og efter en en kort periode ville de røde høns selv dukke op på diskrimiotekerne..trætte af pågående menap mænd på de politisk korrekte diskoteker.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
3
12
9
8
8
7
11
20
13
13
11
8
13
11
15
4
8
10
15

- Annonce -

- Annonce -