Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

12

+1 Skrevet af Kurt Larsen 129 dage siden - Direkte link

Manden er jo dybt utroværdig, førs vil han være i EU, så vil han ikke. DF er ikke spor bedre, når de allerede har lukket ham så meget ind i varmen, at han kan te sig som han lyster. Manden har aldrig lavet noget fornuftigt i sit liv, men hævet sin løn ved talegaver. Er man først taget med fingerne i kagedåsen, som han gjorde med EU midler, forsøgte at bortforklare, så er der kun en vej, ud af politik, og støtter DF ham i at blive, så er de ligeså utroværdige, hvor det ikke handler om politik for landets bedste, men udelukkende for let tjente penge.


+2 Skrevet af Marianne Minerva Andersen 129 dage siden - Direkte link

Så vidt jeg husker er det og har det altid været Dansk Folkepartis officielle holdning, at vi skulle blive i EU og arbejde på at reformere det tilbage til EF. Det er vel denne holdning Morten Messerschmidt tidligere har givet udtryk for.

 

At han nu har ændret mening er han vel i sin gode ret til, hvem skifter ikke mening til noget på et eller andet tidspunkt i deres liv?

 

Morten Messerschmidt bliver svær at komme udenom, selv for DF-toppen, for han er stadigvæk særdeles populær, skandaler eller ej. Og hvem véd? Måske hans nye holdning til EUssr kunne gå hen og blive officiel DF politik en dag? At et parti skifter holdning er jo set før.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

13
12
15
7
14
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11
8
6

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -