Kontakt 180Grader.dk
55

Skrevet af Kimpo 1373 dage siden - Direkte link
Hørt!

Skrevet af LeeKuanYew 1373 dage siden - Direkte link
Det er det brug for er vel at falske anklager om voldtægter forfølges for hårdt som alle andre falske anklager. Altså er det ikke gives "rabat" bare fordi det er en kvinde.

Det er vel ikke for meget forlangt.

Skrevet af cnielsen 1373 dage siden - Direkte link
jeg diskuterede engang emnet 'falske anklager' med en offentlig anklager. Som jeg husker det var konklusionen at der skulle meget til før falske anklager blev takseret til mere end en mindre bøde. Falsk vidneforklaring forfølges heller ikke særligt hårdt - hvis vi tog den slags alvorligt ville enhver retssag udløse en kaskade af nye sager. 

- Annonce -


Skrevet af bd 1373 dage siden - Direkte link
Det er et totalt overset problem. Rystende at de forsmåede tøser ikke straffes meget hårdt, ihvertfald ligeså hårdt som en voldtægt straffes. Den der bliver uskyldigt beskyldt kan få men for livet.

Men det er jo ikke noget nogen politiker gør noget ved - ligesom der heller ikke tales om, hvis kvinder krænker drengebørn, hvilket norske undersøgelser har dokumenteret er et overset problem.

Skrevet af Henrik Gøtke 1373 dage siden - Direkte link
Er det virkelig så overraskende? Nu er vi i de seneste 40 år blevet tudet ørerne fulde med, at alle verdens problemer skyldes den hvide vestlige mand, så den falske anklage bunder sikkert i et eller andet, at manden gjorde. Vi ved jo alle sammen hvor retfærdige og gode kvinder er. De er faktisk så retfærdige og gode, at kvinder nu regnes for en minoritet med alle de beskyttende rettigheder, der følger denne titel. Kvinder er den menneskelige histories helt store ofre for mandens ufattelige grusomheder - altså den hvide vestlige mands grusomheder. Alle ved jo at etniske minoriteters mænd er for højt spirituelt udviklede til den slags. Jeg har altid i den forbindelse undret mig over, hvordan den hvide vestlige mand er blevet så ond. Det må sikkert ligge i opdragelsen. Nå nej, det kan det jo ikke, for den står kvinderne jo i høj grad for.

Skrevet af 9kolaj 1373 dage siden - Direkte link
Pigen kan vel forvente en civil retssag med et erstatningskrav, der ikke er helt lille?
Men uanset det, skal folk selvfølgelig straffes for at give falsk vidneforklaring. Især i sager, hvor vidneudsagnet medfører at anklagede bliver dømt uskyldigt. Det er hjertet i retsstaten at sådan noget svineri bliver retsforfulgt.

Skrevet af kristian c 1373 dage siden - Direkte link
Jamen det kunne jo tyde på at man ikke er ansvarlig for sine handlinger hvis man har det svært og lider af selvværdsproblemer og tilhørsforhold. Så går man og føler sig udenfor...... Vent!!! Det lyder jo som en anden befolkningsgruppe her i Danmark. Så dem må vi hellere lade være og passe sig selv og lade dem brænde biler af når de demonstrere eller kæmper om narkomarkedet.Vi skal jo passe på de svage i samfundet og ikke straffe dem der f.eks anklager mænd for voldtægt. de kan jo ikke gøre for det...Kunne i se sarkasmen eller var i nødt til at læse dette afsnit ?

Skrevet af bd 1373 dage siden - Direkte link
At kvinder frit og kvit kan beskyle andre for voldtægt, sende dem 14 måneder i fængsel, uden konsekvens, vidner endu engang om at dette land ikke kan kaldes en retstat. Den er egentlig ikke meegt længere, da det siger alt im det juridiske og moralske forfald.

Når man hører at folk nu mener at det er synd for pigen, hun har det nok svært, så må det jo betyde, at al slags kriminalitet skal undskyldes med at "de har det nok svært..".
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

12
6
3
2
16
30
6
27
29
19
17
46
17
19
16
26
2
15
5
2

- Annonce -


Om Ole Birk Olesen
Medejer af 180Grader.dk. Medlem af Folketinget for Liberal Alliance.   Født i 1972 og opvokset på en gård ved Agerskov i Sønderjylland, nu...

Se Ole Birk Olesens profil
eller
Følg Ole Birk Olesen
- Annonce -