Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

55

Skrevet af Lars Kragh Andersen 1609 dage siden - Direkte link
Jeg er også ret sikker på, at voldtægtsmænd og sædelighedsforbrydere generelt er nogle triste skæbner med selvværdsproblemer og psykiske problemer i bagagen. De burde vel også gå fri så.

Skrevet af Kimpo 1609 dage siden - Direkte link
Hørt!

Skrevet af slettet bruger 394 1609 dage siden - Direkte link
Hvis der ingen triste skæbner var, så havde vi vel heller ikke brug for et retssystem.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_177 1609 dage siden - Direkte link
Generelt bebrejder jeg De Radigale for vores latterligt svækkede, feminiserede og inkonsekvente retssystem, fordi jeg føler de gennem tiden har brugt deres uforholdsmæssigt store indflydelse til bl.a. at svække det.

Så før jeg føler LA har distanceret sig tilstrækkeligt fra moderpartiet, så har jeg absolut INGEN respekt for den slags udtalelser netop fra den side.

Men OK, tager man udtalelsen omkring situationen for sig, kan jeg jo lynhurtigt erklære migselv fuldstændigt enig, jeg har bare for vane at sætte adresse på skyldsspørgsmål.

Skrevet af LeeKuanYew 1609 dage siden - Direkte link
Det er det brug for er vel at falske anklager om voldtægter forfølges for hårdt som alle andre falske anklager. Altså er det ikke gives "rabat" bare fordi det er en kvinde.

Det er vel ikke for meget forlangt.

Skrevet af cnielsen 1609 dage siden - Direkte link
jeg diskuterede engang emnet 'falske anklager' med en offentlig anklager. Som jeg husker det var konklusionen at der skulle meget til før falske anklager blev takseret til mere end en mindre bøde. Falsk vidneforklaring forfølges heller ikke særligt hårdt - hvis vi tog den slags alvorligt ville enhver retssag udløse en kaskade af nye sager. 

Skrevet af _slettet_bruger_177 1609 dage siden - Direkte link
Kun de første par gange.
Når folk fatter, at der er konsekvenser ved uacceptable handlinger, så holder de såmænd op.

Skrevet af bd 1609 dage siden - Direkte link
Det er et totalt overset problem. Rystende at de forsmåede tøser ikke straffes meget hårdt, ihvertfald ligeså hårdt som en voldtægt straffes. Den der bliver uskyldigt beskyldt kan få men for livet.

Men det er jo ikke noget nogen politiker gør noget ved - ligesom der heller ikke tales om, hvis kvinder krænker drengebørn, hvilket norske undersøgelser har dokumenteret er et overset problem.

Skrevet af Henrik Gøtke 1609 dage siden - Direkte link
Er det virkelig så overraskende? Nu er vi i de seneste 40 år blevet tudet ørerne fulde med, at alle verdens problemer skyldes den hvide vestlige mand, så den falske anklage bunder sikkert i et eller andet, at manden gjorde. Vi ved jo alle sammen hvor retfærdige og gode kvinder er. De er faktisk så retfærdige og gode, at kvinder nu regnes for en minoritet med alle de beskyttende rettigheder, der følger denne titel. Kvinder er den menneskelige histories helt store ofre for mandens ufattelige grusomheder - altså den hvide vestlige mands grusomheder. Alle ved jo at etniske minoriteters mænd er for højt spirituelt udviklede til den slags. Jeg har altid i den forbindelse undret mig over, hvordan den hvide vestlige mand er blevet så ond. Det må sikkert ligge i opdragelsen. Nå nej, det kan det jo ikke, for den står kvinderne jo i høj grad for.

Skrevet af 9kolaj 1609 dage siden - Direkte link
Pigen kan vel forvente en civil retssag med et erstatningskrav, der ikke er helt lille?
Men uanset det, skal folk selvfølgelig straffes for at give falsk vidneforklaring. Især i sager, hvor vidneudsagnet medfører at anklagede bliver dømt uskyldigt. Det er hjertet i retsstaten at sådan noget svineri bliver retsforfulgt.

Skrevet af kristian c 1609 dage siden - Direkte link
Jamen det kunne jo tyde på at man ikke er ansvarlig for sine handlinger hvis man har det svært og lider af selvværdsproblemer og tilhørsforhold. Så går man og føler sig udenfor...... Vent!!! Det lyder jo som en anden befolkningsgruppe her i Danmark. Så dem må vi hellere lade være og passe sig selv og lade dem brænde biler af når de demonstrere eller kæmper om narkomarkedet.Vi skal jo passe på de svage i samfundet og ikke straffe dem der f.eks anklager mænd for voldtægt. de kan jo ikke gøre for det...Kunne i se sarkasmen eller var i nødt til at læse dette afsnit ?

Skrevet af Kim Freyberg 1609 dage siden - Direkte link
Det drejer sig om nogle stakler. Problemet bør da løses ved at tilføre penge og andre ressourcer til  problemløsningen, nøjagtig som man gør på indvandrerområdet. Er der noget man har forstand på i det offentlige Danmark, så er det pengeoverførsler og såkaldt ekspertviden. Så hvorfor ikke benytte sig af eksperticen.

Skrevet af bd 1609 dage siden - Direkte link
At kvinder frit og kvit kan beskyle andre for voldtægt, sende dem 14 måneder i fængsel, uden konsekvens, vidner endu engang om at dette land ikke kan kaldes en retstat. Den er egentlig ikke meegt længere, da det siger alt im det juridiske og moralske forfald.

Når man hører at folk nu mener at det er synd for pigen, hun har det nok svært, så må det jo betyde, at al slags kriminalitet skal undskyldes med at "de har det nok svært..".
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

14
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11

- Annonce -


Om Ole Birk Olesen
Medejer af 180Grader.dk. Medlem af Folketinget for Liberal Alliance.   Født i 1972 og opvokset på en gård ved Agerskov i Sønderjylland, nu...

Se Ole Birk Olesens profil
eller
Følg Ole Birk Olesen- Annonce -