Kontakt 180Grader.dk
140

Skrevet af Niklas Nikolajsen 1368 dage siden - Direkte link

Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjensk kultur, der bygger på en defekt menneskefjensk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.

 

/N. Niklas B. Nikolajsen


Skrevet af Jens Frederik Hansen 1368 dage siden - Direkte link

Jeg er overbevist om, at mennesker, der ikke kan stave til "menneskefjendsk", heller ikke kan tænke. Og de forstår i hvert fald ikke ironi.


Skrevet af Weihe 1368 dage siden - Direkte link

Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjensk kultur, der bygger på en defekt menneskefjensk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.

- Annonce -


Skrevet af Peter Mogensen 1368 dage siden - Direkte link

Så må de hellere se at få dømt Firoozeh Bazrafkan også.


Skrevet af cicero 1368 dage siden - Direkte link

Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjensk kultur, der bygger på en defekt menneskefjensk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.


Skrevet af Julemanden Børge 1368 dage siden - Direkte link

Det skal ikke være ulovligt at udtale sig nedsættende om andre mennesker - og især ikke om grupper - fordi de ikke forårsager nogen materiel krænkelse af deres frihed. For mig at se bryder 'hate crimes' ikke non-aggression princippet, som jeg selv er tilhænger af. 

 

Det skal dog siges, at jeg finder udtalelsen ret racistisk. Men som sagt er det ikke noget, der skal være ulovligt.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link

Det skal dog siges, at jeg finder udtalelsen ret racistisk.

Ehm, hvornår er islam blevet en 'race'? De fleste regner islam for en religion, mere eller mindre på linje med asetro, nissetro eller Pastafarianism. Jeg er uenig, da jeg mener at islam er et politisk system forklædt som religion. Jeg vil godt medgå at det er 'nedsættende' - men det er kun sund fornuft at udtale sig nedsættende om seksuelle overgreb, især mod børn...


Skrevet af Julemanden Børge 1368 dage siden - Direkte link

Det har du ret I, at 'nedsættende' eller lignende, er et bedere begreb.

Jeg skrev det bare, for at min kommentar ikke skulle virke som om, at jeg var enig med ham. 


Skrevet af John Lauritzen 1368 dage siden - Direkte link

Hvad mener du med "materiel krænkelse"?


Skrevet af cicero 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

link?


Skrevet af Kurt Birk 1368 dage siden - Direkte link

 Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1368 dage siden - Direkte link

Søren Krarups kronik i JP den 30.10.10 om § 266 b:

 

http://jp.dk/opinion/kronik/article2229912.ece


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1368 dage siden - Direkte link

Jacob Mchangamas kronik i Berlingske den 05.08.10 om Hedegaard og $ 266 b:

 

http://mchangama.blogs.berlingske.dk/2010/08/05/hedegaard-og-%C2%A7266b/ 


Skrevet af blake 1368 dage siden - Direkte link

Uvidenheden blandt flere af denne sides skribenter synes uden huller.  Således efterplapres  bevidstløst udtrykket "og de andre 2 verdensreligioner".

Men mennesker med elementært kendskab til religion ved at der findes seks verdensreligioner: 

Buddhisme

    Hinduisme
    Islam
    Jødedom
    Konfucianisme
    Kristendom
    Taoisme

Dette er uden for diskussion. Hertil kommer 
Baha'i og sikhismen

som efterhånden har noget en størrelse (dvs. antal tilhængere) som gør at de medregnes til verdensreligionerne. 

 

Provinsialismen længe leve (på 180grader). Den kan med ovenstående niveau i skriblerierne måske blive endnu en verdensreligion. 


Skrevet af JMunk 1368 dage siden - Direkte link

Hvilken en af de 7 nævnte er så ikke en verdensreligion? Du sender nogle meget blandede signaler her...


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1368 dage siden - Direkte link
Haha... Det er sgu ikke smart at klandre andre for ikke at have styr på på at der findes seks verdensreligioner, for så at liste de syv verdensreligioner. Tænk, tast, tal, eller nærmere: tænkt, tænkt, tænk, tænk, tast, tal. i øvrigt er flere af de religioner du snakker om ikke reelt religioner, da man ikke rigtigt "tror" på nogen gud.

Skrevet af blake 1368 dage siden - Direkte link

Det er faktisk SYV


Skrevet af Bodil S. Jensen 1368 dage siden - Direkte link

 Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.


Skrevet af Anders O 1368 dage siden - Direkte link

Artiklen er generaliserende og dybt krænkende. Den er formentlig også skrevet med det for øje, så jeg syntes, at det er helt i orden, at Lars Krag Andersen blev dømt. Manden gad ikke engang møde op i retten for at forsvare sit synspunkt. Det er ynkeligt.

Jyllandsposten kalder ham "provobetjent". Det får det næsten til at lyde som om, at manden stadig er ansat i politiet. Men ham har etaten heldigvis skilt sig af med.

Jeg tror, at Lars Krag Andersen har fået sine 15 minutters berømmelse, oså lad os få ham skubbet væk fra scenen igen.


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

Det du lige skrev føler jeg mig dybt krænket over. Det er også generaliserende

Skal du nu også dømmes, din ytringsfrihed begrænset og have en bøde på 10.000 kr.?

PS: Du er en gigantisk tåbe, som ikke fatter værdien af ytringsfrihed. Smut til Nord-Korea eller Saudi-Arabien. 


Skrevet af Anders O 1368 dage siden - Direkte link

Da jeg skrev min kommentar på denne side, var jeg forberedt på at blive kaldt diverse ting. Jeg blev desværre ikke skuffet.

Er det ytringsfrihed at kalde folk for tosse eller tåbelig.

Er det ytringsfrihed at generalisere muslimske mænd med at de voldtager, mishandler og slår deres døtre. Det gør danske mænd også - bare se på Mernsagen - Tøndersagen og sagen fra Brønderslev eller andre modbydelige misbrugssager i Danmark. Heldigvis er det undtagelser blandt danske mænd, ligesom det er hos muslimske mænd, som elsker deres børn ligesom vi elsker vores.

Ytringsfrihed er at kunne ytre sine politiske, religiøse og andre holdninger uden at blive straffet for det. Ytringsfrihed er ikke at fornærme, tilsvine eller nedgørelse af andre. Det tror jeg, at nogen her på sitet godt kunne lære lidt om.

Måden Lars Krag Andersen og andre ligesindes holdning til ytringsfrihed er at skabe et kulturel kløft mellem os. En kløft - som historisk set - har vist sig meget farlig, og været med til at skabe et had mellem mennesker, som kun er med at optrappe konflikter. Det giver associationer til 30'ernes tyskland.

Jeg er ikke kommunist eller tilhænger af totalitære systemer. Det er også imponerende at få det skudt i skoen, ud fra de få ord jeg skrev. Jeg er liberal, og jeg er stolt af vores ytringsfrihed. Men vi skal opføre os ordentligt, og med de ytringer, som jeg har set her på sitet, så har rascismeparagraffen samt injurielovgivningen helt sin berettigelse.

Så kære Steffen Larsen og "Frihed" - argumenter for jeres holdninger, istedet for at nedgøre andre, som har en anden holdning. At respektere andres holdninger er at respektere ytringsfriheden.

Respekterer man ikke andre, som jeg ikke mener Lars Krag Andersen, eller ovennævnte herrer gør, så kan man heller ikke selv påkalde sig respekt. Derfor er dommen helt berrettiget.


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

"Er det ytringsfrihed at kalde folk for tosse eller tåbelig."

Ja, selvfølgelig er det det. Hvordan kan du dog være i tvivl om noget så grundlæggende? 

"Er det ytringsfrihed at generalisere muslimske mænd med at de voldtager, mishandler og slår deres døtre. Det gør danske mænd også - bare se på Mernsagen - Tøndersagen og sagen fra Brønderslev eller andre modbydelige misbrugssager i Danmark. Heldigvis er det undtagelser blandt danske mænd, ligesom det er hos muslimske mænd, som elsker deres børn ligesom vi elsker vores."

Ja, det er det. Det var dog ikke det Lars Kragh Andersen gjorde, men det er sådan set underordnet, selvom det er pinligt at du misrepræsenterer den udtalelse han er dømt for. En dom du fryder dig over, som den ytringsfrihedsmodstander du er.

Lad mig lige høre; skal du nu trækkes i retten og dømmes for at generalisere om, at danske mænd voldtager deres døtre?

"Ytringsfrihed er at kunne ytre sine politiske, religiøse og andre holdninger uden at blive straffet for det. Ytringsfrihed er ikke at fornærme, tilsvine eller nedgørelse af andre. Det tror jeg, at nogen her på sitet godt kunne lære lidt om."

JO, det er også ytringsfrihed at fornærme, tilsvine eller nedgøre andre! Jeg føler mig DYBT fornærmet over den TILSVINING du lavede af Lars Kragh Andersen. Hvad så, skal jeg ringe til politiet? Skal domstolene dømme dig? Hvor stor bøde skal du have? Skal du i fængsel?

"Måden Lars Krag Andersen og andre ligesindes holdning til ytringsfrihed er at skabe et kulturel kløft mellem os. En kløft - som historisk set - har vist sig meget farlig, og været med til at skabe et had mellem mennesker, som kun er med at optrappe konflikter. Det giver associationer til 30'ernes tyskland."

Din ytringsfrihedsmodstand og ønske om at appease vor tids totalitære ideologier giver associationer til 1930erne og vil lede til voldsomme konflikter.


"Jeg er ikke kommunist eller tilhænger af totalitære systemer. Det er også imponerende at få det skudt i skoen, ud fra de få ord jeg skrev."

Hvem har beskyldt dig for at være kommunist? Nu lyver du jo. Det var, som det fremgår ovenfor, bare noget den anden ytringsfrihedsmodstander "Illuminati" fandt på.

"Jeg er liberal, og jeg er stolt af vores ytringsfrihed. Men vi skal opføre os ordentligt, og med de ytringer, som jeg har set her på sitet, så har rascismeparagraffen samt injurielovgivningen helt sin berettigelse."


Man kan efter min mening ikke være liberal og samtidig være modstander af ytringsfrihed. At du påstår at du er "stolt af vores ytringsfrihed" giver ingen mening, når du tydeligvis ikke har forstået essensen af ytringsfrihed og du støtter at staten skal gå rundt og dele bøder ud til folk som siger noget du ikke kan lide. Du er og bliver en ytringsfrihedsmodstander. Lad dig nu ikke forvirre ved at drage injurielovgivningen ind i diskussionen, da det er en fundamentalt anden sag.

"Så kære Steffen Larsen og "Frihed" - argumenter for jeres holdninger, istedet for at nedgøre andre, som har en anden holdning. At respektere andres holdninger er at respektere ytringsfriheden."

Læs lige din egen kommentar igen og forklar mig, hvordan du IKKE nødgør Lars Kragh Andersen, som du synes opfører sig "ynkeligt" og bare skal "skubbes væk fra scenen igen". Hvad er det jeg ikke argumenterer for? Mine kommentarer ovenfor er fyldt med argumenter.

Du respekterer tydeligvis ikke andres holdninger, og du er modstander ytringsfrihed. Du er det sågar så ekstremt, at du støtter at folk skal dømmes og have bøder (og måske det der er værre), hvis de siger noget du ikke kan lide.

"Respekterer man ikke andre, som jeg ikke mener Lars Krag Andersen, eller ovennævnte herrer gør, så kan man heller ikke selv påkalde sig respekt. Derfor er dommen helt berrettiget."
 
Så når du tydeligvis ikke respekterer andre/andres holdninger, så kan du ikke påkalde dig respekt, og skal derfor dømmes til en bøde?  


Skrevet af Anders O 1368 dage siden - Direkte link

Kære "Frihed"

Jeg er glad for dit svar, for det viser, at racismeparagraf og injurielovgivningen er mere end berettiget.

Du har fuldstændig misforstået ytringsfriheden. At tilsvine folk og kalde dem forskellige nedværdigende ord er ikke - og har aldrig - været meningen med ytringsfriheden.

Ytringsfrihed er at opføre sig ordentligt og respektere andres holdninger. Det gør jeg, og jeg argumenterer for det, uden at nedgøre andre. Jeg har ikke kaldt Lars Krag Andersen ynkelig. Jeg syntes, at det er ynkeligt, at man ikke vil møde op, for at forsvare sig, og derved forsøge at blive martyr pga. af dommen. Det holder ikke, og det har ikke noget med ytringsfrihed at gøre.

"Frihed" - stik piben ind, og sæt dig ind i sagerne. Læs din historie - lær hvordan vores forfædre har kæmpet for ytringsfriheden. Og det har de ikke gjort, for at du skal kunne nedgøre folk. Læs om demokratibevægelserne i totalitære systemer, bla. i de arabiske lande, hvor de forsøger at etablere en opposition mod de herskende regimer. De er ikke ude og kæmpe en kamp, hvor det gælder om at svine hinanden til. De vil bare ha' de basale demokratiske friheder, som vi har herhjemme.

Men det kan måske være lige meget for dig eller Lars Krag Andersen, for de er muslimer, og derved pr. defination voldtager, mishandler og slår deres døtre.

 


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

Kære "Anders O"

"Jeg er glad for dit svar, for det viser, at racismeparagraf og injurielovgivningen er mere end berettiget."

Hvorfor det? Og lad nu være med at blande §266b sammen med injurielovgivningen som ikke har noget med hinanden at gøre.

"Du har fuldstændig misforstået ytringsfriheden. At tilsvine folk og kalde dem forskellige nedværdigende ord er ikke - og har aldrig - været meningen med ytringsfriheden."

Du vrøvler - jeg har på ingen måde misforstået ytringsfriheden. Det har du derimod. Det er da rigtig nok ikke meningen med ytringsfrihed at "tilsvine folk og kalde dem nedværdigende ord" - men det er en del af ytringfriheden at have friheden til at gøre det. Der er ingen specifikke folk som er blevet "tilsvinet" eller kaldt "nedværdigende ord" i den udtalelse som Lars Kragh Andersen er blevet dømt en bøde for.

"Ytringsfrihed er at opføre sig ordentligt og respektere andres holdninger"

Nej det er ikke! For hvem skulle dog gå rundt og vurde det? Du fatter tydeligvis ikke en pind af begrebet ytringsfrihed. Der er ingen grænser for, hvad folk kan blive krænket over. Jeg f.eks. dybt krænket over, at du ikke tiltaler mig "Deres Højhed". Det går mig meget på, jeg har søvnløse nætter, jeg græder mig selv i søvn og er meget meget meget vred over det.

Ingen er forpligtet til at respektere andres holdninger. Kun at respektere andres ret til at have de holdninger og give udtryk for dem! Kan du forstå forskellen? Ingen har ret til ikke at blive krænket eller fornærmet.  

"Det gør jeg, og jeg argumenterer for det, uden at nedgøre andre.

Tillykke. Jeg er ikke enig. Jeg er DYBT krænket over din måde at tiltale mig og jeg er DYBT krænket over dine holdninger. Skal du have en bøde eller skal du i fængsel?

Jeg har ikke kaldt Lars Krag Andersen ynkelig. Jeg syntes, at det er ynkeligt, at man ikke vil møde op, for at forsvare sig, og derved forsøge at blive martyr pga. af dommen. Det holder ikke, og det har ikke noget med ytringsfrihed at gøre."


Jeg har ikke skrevet, at du har kaldt Lars Kragh Andersen ynkelig. Jeg har skrevet, at du synes han opfører sig ynkeligt. Nu har du lavet citatfusk og lyver om, hvad jeg har skrevet. Synes du det er respektfuldt? Skal du have en bøde eller skal du i fængsel nu? 

For at være ærlig, så synes jeg det er fint nok, at du synes det er ynkeligt, at Lars Kragh ikke møder op i retten. Men det har han ret til. Og nej, det har ikke noget med ytringsfrihed at gøre. Det har noget at gøre med, at han selv må bestemme om han vil møde op i retten eller ej! Så forklar hvordan det har relevans for, hvorvidt han skal dømmes?

""Frihed" - stik piben ind, og sæt dig ind i sagerne. Læs din historie - lær hvordan vores forfædre har kæmpet for ytringsfriheden. Og det har de ikke gjort, for at du skal kunne nedgøre folk. Læs om demokratibevægelserne i totalitære systemer, bla. i de arabiske lande, hvor de forsøger at etablere en opposition mod de herskende regimer. De er ikke ude og kæmpe en kamp, hvor det gælder om at svine hinanden til. De vil bare ha' de basale demokratiske friheder, som vi har herhjemme."

Hvilke sager er det jeg ikke har sat mig ind i?

Hvilken historie er det jeg ikke kender?

Ulig dig, så kæmper jeg rent faktisk for ytringsfrihed. 

Du har netop ikke fattet en brik af, hvad ytringsfrihed er, hvis du tror nogen skal kunne gøre sig til domme over andre folks ytringer og idømme dem bøder evt. fængsel for at ytre sig.

Hvilken relevans har de arabiske lade i denne sag? Et flertal af borgerne peger tilsyneladende på islamister; altså folk som bl.a. er tilhængere af, at der jvf. sharia skal være dødsstraf for at forlade Islam eller dødsstraf for at krænke en død pædofil landevejsrøver, som døde for 1400 år siden.

"Men det kan måske være lige meget for dig eller Lars Krag Andersen, for de er muslimer, og derved pr. defination voldtager, mishandler og slår deres døtre."

LOL! Det har jeg aldrig skrevet. Og synes du virkelig, at den stråmand er at "opføre sig ordentligt og respektere andres holdninger"?

Kan du ikke selv se, hvor hyklerisk du er? At du ikke er tilhænger af ytringsfrihed når du ønsker at politiet, staten og domstolene skal dømme folk for at give udtryk for deres holdninger? At det strider fundamentalt mod konceptet, at have frihed til at ytre sig, at der skulle være nogen som kan uddele straf, som skal vurdere ytringer og dømme nogle ulovlige og herefter uddele straf?

Ytringsfrihed er mere end bare et pænt plus-ord. Det er en meget reel frihed, med konkret indhold. Inkl. retten til at lave hån, spot og latterliggørelse og andet du måtte synes ikke er at "opføre sig ordentligt". Staten forsøger at censurere Lars Kragh Andersen ved at idømme ham en bøde for at ytre en holdning. Det er fuldamentalt og ubestrideligt i modstrid med ytringsfrihed.


Skrevet af Peter Mogensen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Man burde anmelde dig for i en videre kreds at fremsætte udtalelser eller anden meddelelse, ved hvilken hobitter trues, forhånes eller nedværdiges på grund af deres race og etniske oprindelse.


Skrevet af Kamil Stoor 1368 dage siden - Direkte link

Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre verdensreligioners manualer tilsammen.


Skrevet af Peter Mogensen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg kender ikke nogen etniske danske hobitter.

Skrevet af nils 1368 dage siden - Direkte link

Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget lille omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening at mænd som kaldes muslimer i de fleste tilfælde er kærlige fædre som til enhver tid vil beskytte deres døtre, præcis ligesom alle dem vi ikke kalder muslimer.


Skrevet af Klavs Klavsen 1368 dage siden - Direkte link

Modigt!

 

Har du overhovedet forstået point'en i Lars' aktion?!?!??


Skrevet af Torben Mark Pedersen 1368 dage siden - Direkte link

@Nils

 

Netop "æresdrabene" viser, at - alt for - mange muslimske mænd sætter deres ære langt højere end kærligheden til deres børn.

 

Millioner af tvangsægteskaber vidner også om, at et uhyggeligt stort antal muslimske forældre sætter andre hensyn højere end børnenes ve og vel.

 

At tillade barnebrude, hvor ikke bare mindreårige men præpubertære piger, bortgiftes ofte til gamle mænd er et tredje eksempel på, at visse muslimske forældre sætter penge højere end børnenes ve og vel, og det er legitimeret i Koranen.

 

Nu har jeg nævnt tre veldokumenterede empiriske eksempler på det modsatte af det, du skriver.

 

Så kan du indvende, at 5.000 æresdrab om året er få, så det foregår i et meget lille omfang. Det vil dog være mere end en strid om ord, det vil også være at bagatellisere et barbari og menneskelig ulykke. Og omfanget af tvangsægteskaber og barnebrude er enormt. Antallet af tvangsægteskaber kan du ikke sige foregår i et "meget lille omfang", men der er rigtig nok ikke nogen solid dokumentation for, i hvilken omfang muslimske fædre voldtager deres egne døtre.


Skrevet af cicero 1368 dage siden - Direkte link

@Lars...

Anker du afgørelsen? I så fald du anker og næste instans ikke kommer til fornuft, så smider jeg 1000 kr til en indsamling.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link

Lad os få en anke, så vi kan få mere PR om sagen.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link

Det er lige så vanvittigt som da en af mine venner blev idømt 480 euro bøde, alternativt 60 dages fængsel, for at have udtalt sig utilladeligt negativt om .. sex med børn!


Skrevet af Michael Munkevang 1368 dage siden - Direkte link

Wtf?!? Kan man overhovedet udtale sig negativt nok om det emne?


Skrevet af Thomas Udbjørg Junne 1368 dage siden - Direkte link

Ligger der en indsamling til betaling af bøden, eller er det sådan noget med at man vælger ikke at betale?

 

Respekt, by the way..


Skrevet af cicero 1368 dage siden - Direkte link

Hvis det ender med, at bøden skal betales, så forslår jeg, at vi laver en fælles indsamling.

 

Hvis dommen ankes, så forslår jeg en demonstration ude foran landsretten og Borgen.

Som HRC var inde på tidligere i denne debat, så lad os få noget fokus på denne sag.


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

Han kører vel sagen så langt den kan - hvor ynkelige politifolk med pistoler vil møde op på Lars' adresse for at slæbe ham i fængsel.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link

Hvad var det i øvrigt, vi danskere ikke kunne tåle at høre, så det skal være forbudt. Var det dette?

jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen?

Jo flere, der gentager det, desto mindre alvorligt bliver det vel? I øvrigt mener jeg, at islamiske organisationer og personer, der ikke tager eksplicit afstand fra konkrete racistiske, kvindeundertrykkende og voldsforherligende passager i koranen bør fratages enhver form for offentlig anerkendelse og støtte. Medmindre disse holdninger på en eller anden måde er ophøjet til at være moralske, finder jeg dem umoralske. Gad vide, om det også er ulovligt..?

 

I øvrigt er Lars udelukkende dømt for at udtrykke en personlig holdning, ikke for at hævde den som faktum :(


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Nej, det må være strafbart, for det er falsk.

 

Jeg bliver helt rundt på gulvet. Som vi så om Lars Hedegaard kan det uden videre være strafbart at sige sandheden - det er simpelthen strafbart, hvis sandheden er nedværdigende for en 'religion'.

 

Hvem kan i øvrigt bevise, at islam er en religion? Jeg tror ikke på det, jeg anser islam for at være et politisk system, og i øvrigt totalitært. Der er masser af meninger om sagen, men en juridisk begrundelse kræver vel bevis, ikke tro?


Skrevet af LeeKuanYew 1368 dage siden - Direkte link

Hele pointen i denne sag er jo at det er ligemeget om det er sandt eller falsk - bare nogen bliver fornærmede. 


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjensk kultur, der bygger på en defekt menneskefjensk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.

Så må vi se, om vi har fået et totalitært stasi-overvågningssamfund i høj nok grad til, at klamme svagpissere af anti-frihedsorienterede totalitære agenter kan opspore mig via IP-adresser og deslige. Good luck.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link

Lyder som om du har styr på dine proxy-servere..?


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link

Skulle nødigt være nødvendigt for at kommentere på 180g, men ja, det er en af mulighederne og noget som kunne blive nødvendigt, desværre.

Det vil dog blive svært at føre bevis for hvem der på den IP jeg bruger på 180g har skrevet en konkret kommentar. Jeg orker ikke sådan en tur som Lars Kragh tager, det skal jeg være ærlig og erkende. 


Skrevet af Kenneth K 1368 dage siden - Direkte link

Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i  meget  stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres  døtre  ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur,   der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen   om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre  2  verdensreligioners manualer tilsammen.


Skrevet af cicero 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

"en tilståelsessag får den tiltalte ikke lov at sige noget"

 

?????


Skrevet af inga hansen 1368 dage siden - Direkte link

Skal det virkelig være ulovligt at sige "sandheden"????  Tjaaaaaaaaa, hvis det er ulovlligt AT SIGE SANDHEDEN ...............ja, så lever man på en løgn!!!!!


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link

Det er vel sagen i et samfund, hvor 'minoriteter' har alle mulige irrelevante beskyttelser :(


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Tak. Found it: The Islamic Golden Age! var afgjort et af mine mest interessante bogessays at skrive :)


Skrevet af Peter Mogensen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hmm... kan kun gisne.

Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Uanset om man kunne kategorisere Islam som en religion eller ej vil jeg stadig mene, det det ikke giver - eller ikke burde give - særrettigheder eller særbeskyttelse.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link

I Østrig er særrettigheden eksplicit. Der må man ikke ytre en negativ holdning til at Muhammed systematisk dyrkede børnesex.

 

Jeg prøvede at få Amnesty International til at gå ind i sagen. De afviste den med tre begrundelser:

 

1) De går ikke ind i enkeltsager.

 

2) Hvis en lov er lov, skal den holdes, uanset hvor vanvittig den er.

 

3) Deres hovedmission er ikke at beskytte folks ret til at sige sandheden overfor undertrykkende autoriteter, det er at beskytte minoriteter mod nedsættende ytringer.

 

OK, de udtrykte det måske ikke på den måde. Men sagen afviste de at se på.


Skrevet af Bjørn Thrane 1368 dage siden - Direkte link

Det bekræfter mig i, at min tidligere beslutning om at standse mine månedlige bidrag til Amnesty International var fornuftig.


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Ja, han er en tåbe, når han har en tåbelig holdning om, at han støtter indgreb mod ytringfriheden og støtter en idiotisk dom for at sige noget som er sandt og hører til almindelige holdninger.

Der er intet dobbeltmoralsk over det. Du har vist misforstået noget. Hvis jeg ønskede at staten skulle retsforfølge ham for hans tåbelige holdning og udtalelse, så ville det være dobbeltmoralsk. Men det er jo ingenlunde tilfældet.

Det er vist en ommer, hr. lummernatfis. 


Skrevet af Eyvinddk 1368 dage siden - Direkte link

Den dom er en skandale!!!

Forøvrigt mener jeg, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen?


Skrevet af Jan jacobsen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hvilke religioner er det der fremelsker fred og samfundsharmoni????


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link

Buddhisme..?


Skrevet af Kurt Birk 1368 dage siden - Direkte link

Høhø . . . Asatro? (Troen på de gamle Nordiske guder)

Alle historierne, om den ballade der altid er, kan ses som en synliggørelse af hvor svært det er at holde fred. Samtidig ligger der også en forklaring om at fred kræver en magt der VIL have fred.

I øvrigt er der meget der tyder på fællestræk med Hinduismen, som igen er en forløber for Buddhismen.


Skrevet af Hans Erling Jensen 1368 dage siden - Direkte link

Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjensk kultur, der bygger på en defekt menneskefjensk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.


Skrevet af Hans Erling Jensen 1368 dage siden - Direkte link

Jeg vil også gerne tilføje følgende:

Efter at jeg har studeret Koranen, Haditterne og de øvrige islamiske tekster, er jeg kommet til den konklusion, at det er komplet umulig for noget som helst menneske at læse om Muhammeds liv og tro på det og samtidig fortsætte med at være psykologisk og mentalt rask!

 

Med andre ord, alle, der tror på islam, som den eneste sandhed, og indholdet af de hellige tekster, der følger med, er i min opfattelse ikke rigtigt velforvarede!


Skrevet af Kurt Birk 1368 dage siden - Direkte link

+1

 


Skrevet af hans01 1368 dage siden - Direkte link

"jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen?"


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hvorfor må Frihed,ikke bruge SIN yttringsfrihed til at kalde Anders en tåbe? Frihed forsøger jo ikke at begrænse anders' yttringsfrihed - det har han jo ikke hjemmel til - men blot at kritisere den yttring han kommer med. D forstår tilsyneladende HELLER IKKE hvad yttringsfrihed er for noget.

Skrevet af Kasper Planeta Kepp 1368 dage siden - Direkte link

 

Den pågældende dommer har gennemført et afgørende skridt hen imod det totalitære samfund, som alt peger på, vi er ved at få.  Det afgørende er lige præcis, at udtrykket ikke benyttet en generel form, men havde ubestemt pluralis, dvs. var modereret.

 

Tidligere har Terrorloven og Offentliglovens frontmand, Rigsadvokat Jørgen Steen Sørensen, hævdet, at et udsagn skulle være groft generaliserende for at falde under racisme.

 

Dette er ikke længere tilfældet, da sætningen ikke generaliserer, men siger "der eksisterer mange...." 

 

Dermed har dommeren skabt præcedens for, at alle udsagn fra i dag kan straffes.

 

 

 


Skrevet af JensL 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Nej, men jeg tror nu rgrntlig det var Lars Hedegård den pludrende klasse ønskede at få ram på. Nu er de så selvfølgelig også nødt til at dømme Lars Kragh Andersen. Ellers ville 'systemet' fremstå fuldstændigt utroværdigt.


Skrevet af Torben Mark Pedersen 1368 dage siden - Direkte link

Der er en meget stor forskel på de (mere) generaliserende udtalelser, Lars Hedegaard kom med, og Lars Kragh Andersens ikke-generaliserende.

 

Med denne dom er der klart sket et skred, der indebærer en meget voldsom indskrænkning af ytringsfriheden. Alle frihedsorienterede mennesker bør kæmpe imod.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1368 dage siden - Direkte link

Der er en meget stor forskel på de (mere) generaliserende udtalelser, Lars Hedegaard kom med, og Lars Kragh Andersens ikke-generaliserende.

Så er forskellen da ikke større, for selv i et gennemkontrolleret samfund som det danske må det da stadig være lovligt at lave en formuleringsfejl uden at ryge i retten..?

 

Jeg forstår godt, at mange er ude efter Lars Hedegaard, for han ved meget, og den viden kan være farlig for visse inkompetente autoriteter...


Skrevet af JensL 1368 dage siden - Direkte link

Ikke bare ved Lars Hedegård meget, speciel tom islams (e.g. det muslimske broderskabs) metoder mht. infiltrering af de vestlige samfund, men han 'spreder' denne viden til en større offenrlighed. Han er dermed til fare for den nye mulrikulturelle samfundsorden mange i 'de pludrende kalsser' gerne ser implementeret i Danmark.


Skrevet af Bolette Pedersen 1368 dage siden - Direkte link

 

 

Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen?

 

Det er mit håb, at jeg i en retsstat, baseret på et liberalt vestlig demokati, må have lov til at have denne overbevisning, samt ikke mindst, at jeg også må have lov at give udtryk for disse mine tanker både privat og offentligt.


Skrevet af Svalgaard 1368 dage siden - Direkte link

http://www.politikerlede.com/politi.htm


Skrevet af K G 1368 dage siden - Direkte link

Kam man være politibetjent og liberalist på sammetid ?

 

det er en spændende situation - for hvordan kan man håndhæve love man er i mod


Skrevet af Hans Erling Jensen 1368 dage siden - Direkte link

KG - læs dog lidt inden du kommenterer. Lars K A har ikke været politibetjent i meget lang tid!


Skrevet af Karsten Larsen 1368 dage siden - Direkte link

Koranen er race-lære og krigsmoral i værste forstand og har intet med "religion" i vestlig forstand at gøre. I Vesten står "religion" nu kun for noget "åndeligt".

Med afsæt i en overtros-kultur fra oldtiden er Islam en krigs- og erobringsmagt, hvis nedskrevne mål er kolonisering af hele verden (herunder lille Danamark) med dens krigeriske oldtidskultur og den (a)moral, der er afledt af et oldtidssyn på kvinder og vedvarende stamme-krige, som de foregik blandt Mellemøstens oldtidssamfund - dengang "vi" var Vikinger, gik beserk og havde Odin som vores grumme krigsGud.

Det er fuldstændig fejlagtig, at Islam opfattes som en religion og at det islamiske erobringstogt nyder beskyttelse under den vestlige verdens forståelse af "religionsfrihed", idet der her forudsættes en sekulær tankegang, hvor religion alene omhandler "åndelige" tanker, før der kan være tale om nogen religion i vestlig betydning.

Islam er en forstokket overtroskultur fra oldtiden, der ikke har undergået nogen sekulær udvikling. Ud over at være gud tillægges Allah stadig myndighed som kriger, diktator, dommer, politiker og bøddel. Det er en guds- og samfundsopfattelse, Vesten er vokset fra, og som danner grundlag for al folke-styre.

Mennesker med Allah-overtro indoktrineres fra barnsben til at opfatte sig selv som tilhørende et Herre-folk (ligesom det var tilfældet i den forfærdelige ikke-religiøse nazistiske race-lære). Alle andre mennesker skal  anses for at være under-mennesker, skal ud-konkurreres og skal slås ihjel eller få lov at leve som slaver for Herre-folket (muslimer), hvis de/vi betaler for at få lov at leve. Det er islams politiske ende-mål.

Islam er ingen religion.

Men Islam er en forstokket oldtidskultur, racistisk, krigerisk. Utroligt at modstandere af denne racistiske oldtidskultur, Islam, nu skal kaldes racister. Det er lykkedes de totalitære magter (den tidligere Sovjet-union + de totalitært tænkende islamiske stater) i 1972 i FN at få vendt tingene fuldstændig på hovedet og diktere alle FN-lande en "racisme"§. Alle frie stater stemte imod denne indførelse af censur. Men blev altså nedstemt, så nu er der stats-censur overfor ytringer i forhold til den indtrængende oldtidskultur, Islamismen, i Danmark.

Denne Allah-kultur er parallel til og opstod i tiden for vor egen Viking-kultur med Odin som vores krigs-gud. Dengang var det "os" der drog ud i verden, røvede og plyndrede.


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det er komisk at se dig fortsat blamere dig på den måde du gør. 

Det eneste jeg gjorde i mit "PS" var at opfordre ytringsfrihedsmodstanderen "Anders O" til at tage til et land, hvor han burde føle sig mere hjemme grundet disse landes forhold til ytringsfrihed. Det var selvsagt en kende polemisk - man kan jo bedrøveligt nok sige, at Anders O allerede befinder sig i et land med et stærkt problematisk forhold til ytringsfrihed med den dom mod Lars Kragh.

Jeg gør mig intet sted til fortaler for, at Anders O skal straffes eller at det skal være ulovligt at sige som han gør. Ulig Anders O og dig er jeg tværtimod tilhænger af ytringsfrihed. 

Det fremgår glasklart, at du ikke helt forstår hvad ytringsfrihed handler om og du er øjensynligt tilhænger af den ytringsfrihedsundertrykkende lov §266b og tilhænger af, at Lars Kragh har fået en dom og bøde på 10.000 kr. for at ytre sig; ergo er du ytringsfrihedsmodstander, ligesom Anders O.

Dine beskyldninger om, at jeg er "dobbeltmoralsk" rammer forbi og giver ingen mening. Mente jeg har Anders O skulle dømmes og straffes for sin tåbelige udtalelse, så var jeg dobbeltmoralsk. Men det var jo som bekendt ingenlunde tilfældet, vel?

Komisk er det også, at du anklager Jan Daniel for at opsætte en stråmand - lige efter du er kommet med et stråmandsargument mod mig om, at jeg skulle mene at "Anders skal sendes til et andet land fordi han ikke har samme holdning [s]om dig", hvilket enhver kan se ikke er hvad jeg skrev. Ja, du fyrede sågar endnu et stråmandsargument af i lige bagefter rettet mod Henrik Johansen om, at han skulle have illuderet til, at hverken du(Illuminati) eller jeg (Frihed) skulle have lov til at deltage i debatten pga. brug af nicks frem for fulde navne (som også kan være og ofte er falske må jeg lige minde om). Det var jo ikke hvad Henrik Johansen skrev. Han henviste til dit nick som han finder misvisende pga. du ikke synes at være tilhænger af "oplysning".


Skrevet af jasbg 1368 dage siden - Direkte link

Så lige at Hedegaards bog: Muhammeds Piger - nu også kan fås som Ebog her:

 

http://www.g.dk/bog/muhammeds-piger---epub-lars-hedegaard_9788792417220


Skrevet af AllanI 1368 dage siden - Direkte link

Jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjendsk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen?

 

/Allan Ingvorsen


Skrevet af John Lauritzen 1368 dage siden - Direkte link

Jeg er ikke enig i meget af det, der skrives om muslimer her på 180, men det undrer mig gang på gang, at så mange herinde har brug for at bruge nedsættende ytringer om andre, som har en anden opfattelse. At nedgøre andres meninger fører jo ikke til dialog. Snarere vender folk ryggen til og opgiver dialogen, som er det fornemste redskab i demokratiet.

Det er som om, at mange her ikke respekterer, at det er legitimt at have andre meninger. Har man andre meninger bliver man tillagt alle mulige skumle hensigter.

Det virker alt i alt bekymrende, at mange her ikke anerkender, at et flertal kan have væsentlige argumenter for deres synspunkter. Argumenter, som bunder i et grundlæggende anderledes syn på væsentlige forhold i samfundet.

God weekend!


Skrevet af Michael Kastberg 1368 dage siden - Direkte link

"det undrer mig gang på gang, at så mange herinde har brug for at bruge nedsættende ytringer om andre, som har en anden opfattelse"

Jamen det skal jeg da gerne forklare hvorfor.

 

Liberalister tror på frihed for den enkelte - de er et princip - det er hvad vi står for.

Mange liberale er af den opfattelse, at deres frihed bliver krænket af et magtapparat som de ikke kan forsvare sig imod. Når folk af ikke-liberal holdning forsvarer den krænkelse som de liberale oplever, så har de liberale en tendens til at blive sure. De kan - og ønsker - som regel ikke at bruge samme fysiske magt som bruges til at knægte deres frihed, og derfor bruger de deres sprog til at vise den foragt de har for folk der forsvarer overgrebne.

Det skal man vel egentlig være glad for. Brugte dygtige liberale samme fysiske protester som f.eks. ungdomshuset, ville "ungerens" uroligheder ligne en legestue i forhold til hvad de kunne udrette af skade.

 


Skrevet af Baphemetis 1368 dage siden - Direkte link

For at være interesseret i dialog kræver det jo at man har noget der hænger nogenlunde sammen rationelt. Hvis man derimod godt er klar over at det man står for vil lyde komplet vanvittigt så er man mere interesseret i monologen. Man kan sammenligne det lidt med Scientology (undskyld kæphesten!), man kan ikke præsentere en person for hele "testamentet", han skal derimod indføres eller indvies ind i det langsomt og under kontrol (nogen vil så kalde det hjernevask).


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hvad mener du?


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du giver udtryk for at være tilhænger af 266b og du giver udtryk for at støtte dommen mod Lars Kragh Andersen. Hvis det ikke er tilfældet må du udtrykke dig noget klarere.

Hvor har jeg skrevet, at ytringsfrihedsmodstanderen Anders O. er "hardline kommunist"?

Se lige Jan Daniel Andersens kommentar igen. Han formulerer også det du beskylder ham for at være en stråmand, som et spørgsmål.

Stram op. 


Skrevet af Ida Fenger Bruun Norrild 1368 dage siden - Direkte link

Er der en forklaring på, at '' Jeg er overbevist om, at muslimske mænd o.s.v. ikke kan
kopieres eller rettere ikke kan pastes? Jeg ville bare gerne vise mig solidarisk med den unge betjent.

Nu hvor de oprindelige danskerne ikke længere må have en overbevisning - en tro, ville jeg gerne have vist min bekymring for landets sikkerhed. Jeg ville også gerne have forklaret grunden til at jeg, for at beskytte mig mod en livsfjendsk ideologi, der fra sin begyndelse har været i udu, er nødsaget til at vende alle tilhængerne ryggen. Grønthandlere, taxachauffører, follketingsmedlemmer, mavedansere m.m.f. Det er den eneste måde jeg kan tilrane mig en anelse
beskyttelse på.

Når end ikke landets politi kan udføre deres arbejde og gøre deres pligt i fred, er
det nok ikke realistisk, at en gammel kone skulle kunne bevæge sig uantastet ud
på gaden – i et tidligere retssamfund.


"Our talks with the infidel West and our conflict with them ultimately revolve
around
one issue — one that demands our total support, with power and determination, with one voice — and it is: Does Islam, or does it not, force people by the power of the sword to submit to its authority corporeally if not spiritually? Yes. There are only three choices in Islam: [1] either willing submission [conversion]; or [2] payment of the jizya, through physical, though not spiritual, submission to the authority of Islam; or [3] the sword — for it is not right to let him [an infidel] live. The matter is summed up for every person alive: Either submit, or live under the suzerainty of Islam, or die."

--Osama Bin Laden.Skrevet af Jens 1368 dage siden - Direkte link

Gad vide, om jeg overtræder §266b? Anmeld mig endelig.

http://www.180grader.dk/Politik/overtraedelse-af-266b


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jamen den slags totalitære domme har da konsekvenser. Ligesom det har konsekvenser for muslimske piger, at nogle piger bliver slået ihjel, hvis de "krænker familiens ære". Alene truslen, muligheden, har en ædfærdsændrende konsekvens. Det er grundlæggende undertrykkende.

Jeg skal da være ærlig og sige, at jeg ikke ønsker sådan en gang bøvl, men jeg har stor respekt for dem som ønsker at lave en aktion for at illustrere hvor vanvittig og ytringsfrihedskrænkende §266b er. 


Skrevet af Frihed 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg synes det er en fin aktionsform, jeg støtter dem som kaster sig ud i det. Jeg kunne bare lade som ingenting og ikke stå ved, at jeg ikke ønsker det bøvl som en retssag kunne medføre pt. Det tror jeg der der er masser af folk som tænker, men ikke siger.

Jeg har stor respekt for dem som stikker halsen frem og forhåbentlig får sagen noget opmærksomhed. 

Jeg synes måske du først og fremmest burde rette skytset mod de 179 medlemmer af Folketinget. De lever af at være politikere, og man skulle tro, at man nemt kunne finde opbakning hos et stort flertal i Folketinget til at gå ind for ytringsfrihed, og dermed gå imod den absurde dom. Jeg synes tavsheden fra politikerne er pinlig. Det er også pinligt, at journalisterne ikke borer i denne skandale af en dom. Men alle er bange for at blive kaldt "racister" og/eller blive associeret med Dansk Folkeparti eller hvad det handler om.


Skrevet af Thomas Petersen1 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Naturligvis.

 

Skriv endelig hvis du skal bruge hjælp til noget.

 


Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

17
19
4
3
41
2
2
44
22
14
27
10
33
13
6
7
27
47
21
36

- Annonce -


Om Torben Mark Pedersen
Torben Mark Pedersen er cand. polit. et exam art (statskundskab) og Ph.D. i økonomi fra Københavns Universitet.

Har studeret økonomi ved Harvard...

Se Torben Mark Pedersens profil
eller
Følg Torben Mark Pedersen
- Annonce -