Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

19

Skrevet af roehakker 1637 dage siden - Direkte link

Kunstnerne der uddannet ved et eller andet Akademi forlanger evig forsørgelse uden at levere noget til gengæld , denne indstilling vil føre til lediggang , det betyder man bliver udeladt fra sociale kontakter der skal hjælpe en til at få jobs . Disse forkerte opfattelser af kunstnere burde der undervises i på akadermierne .


Skrevet af slettet bruger 6196 1637 dage siden - Direkte link

Når teatrene er lukkede om sommeren, så kunne han måske få et job som jordbærplukker. Her må vi jo importere arbejdskraft - helt unødigt. Hvis altså de danske arbejdsløse gad..!


Skrevet af slettet bruger 717 1637 dage siden - Direkte link

»Det er jo kunstneres vilkår, at der aldrig er nogen stillinger slået op, og at job sjældent giver mere end et par måneders ansættelse, så derfor er vi konstant i berøring med dagpengesystemet. Men systemet vedkender sig slet ikke den måde, vi arbejder på«, siger Ole Boisen.

En anden forklaring er at der er alt for mange skuespillere.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Ulrik B. Petersen 1637 dage siden - Direkte link

"Skuespillere vil have nyt dagpengesystem". Det er vist lidt upræcist udtrykt. Det de vil have, er flere penge og mere forsørgelse fra staten. 

Men OK, sådanne krav er vel den danske spidskompetance i en nøddeskal, og da ganske trendy. Bare stil op i køen. Den er lang ...


Skrevet af Michael Munkevang 1637 dage siden - Direkte link
Det kunstnerne i virkeligheden er ude efter, er retten til bare at tage hvad de vil fra andre. Da de fleste kunstnere ikke har deres meningers mod, så vil de have at staten skal stå for denne udplyndring for dem, så de ikke får beskidte fingre.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

7
11
13
12
15
7
14
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -