Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

Skrevet af Brian Boese 1606 dage siden - Direkte link
Jeg har lidt den samme fornemmelse med miljødebatten.

Skrevet af Soren Hojbjerg 1606 dage siden - Direkte link
WHO er i lommen på alle mulige særinteresser. Medicinalindustrien er med på galejen: http://www.information.dk/215341?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Dagens%20vigtigste%20nyheder%20fra%20Information.dk Det er hvad der sker når en statslig organisation stiller sig til rådighed.

Skrevet af Ole L. Olesen 1606 dage siden - Direkte link
Hver gang verdens hellige samles i et fælles råbekor, kan man være helt sikker på, at der sitter nogle få tilbage, som vil tjene uhyrlige summer på "sagen" - og som hovedregel har de selvsamme få været rigtigt gode til at få de hellige til at råbe. Men det virkeligt ærgerlige er at "folket" tilsyneladende kaster al sund fornuft og tankevirksomhed over bord, hvis bare de hellige råber højt nok. Og det paradoksale er at jo klogere vi bliver, jo værre bliver det..

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Klaus K 287 dage siden - Direkte link

Hver gang verdens hellige samles i et fælles råbekor, kan man være helt sikker på, at der sitter nogle få tilbage, som vil tjene uhyrlige summer på "sagen" - og som hovedregel har de selvsamme få været rigtigt gode til at få de hellige til at råbe.

Og som vi ved i dag: Dem, der tjener enorme summer på anti-tobakskorstoget, er de store medicinalselskaber som fx. Pfizer og GlaxoSmithKline. Disse to selskaber har haft deres "eksperter" siddende igennem årtier for at skabe alle de løgne om tobakken, som de hellige tror på:

Anti-ryge eksperter var betalt af Big Pharma


Skrevet af slettet bruger 344 1606 dage siden - Direkte link
Rygere gøres nærmest til en pest, psykopater har fårt lov til at køre det show, hvorfor ikke vingummi? Men det kommer nok! Der findes foreninger som vil tage hensyn til ikke rygere, men overhovedet ikke det modsatte, hvem er så mest syg...
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
10
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15
4
8

- Annonce -


Om Klaus K
Skriver kritiske artikler om emnerne: Frihed, livsstil, sundhed, forbud, afgifter & media. Ofte artikler med indhold, man ikke kan læse andre...

Se Klaus Ks profil
eller
Følg Klaus K- Annonce -