Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

16

+5 Skrevet af Torben Nielsen 126 dage siden - Direkte link
Det strider 100 % mod menneskerettighederne at bo i Somalia. Der bør straks oprettes en luftbro for at evakuere Abdulles storfamilie til Danmark. De par hundrede personer kan uden problemer integreres i parallelsamfundet, Vollsmose ( Lille Mogadishu ) sammen med Abdulle. På sigt kan der endda spares mange penge, da post, politi, redningstjeneste, busser m.m. vil blive helt afskaffet. Med venlig Hilsen: Zenia

+5 Skrevet af Leif Barbré Knudsen 125 dage siden - Direkte link

"Det strider 100 % mod menneskerettighederne at bo i Somalia".

Øh ja, det er jo indvandringsindustriens credo - så vi må jo anstændigvis i menneskerettighedernes nav rømme HELE Somalias befolkning og bringe dem til Danmark på socialhjælp og fri udfoldelse af islam.

Det er jo umenneskligt kun at hente HANS familie.


+7 Skrevet af Marianne Minerva Andersen 126 dage siden - Direkte link

Tja det kan da godt være det lyder som et godt tilbud, men i mine ører lyder det faktisk alt for godt, for hvem siger ikke, at Somalia kunne finde på at trække tilbuddet tilbage efter et stykke tid?

 

Næ, udlever gerne "pragteksemplaret" til hans hjemland men fortæl også negerne dernede, at hvis de ikke vil tage deres egne borgere tilbage, så smækker vi pengekassen godt og grundigt i.

- Annonce -

- Annonce -


+4 Skrevet af Torben Nielsen 125 dage siden - Direkte link
Ja, det er mig, Zenia igen. ( Ovre fra Rønne, hvor vi nyder vores 100% terrorsikrede monopolitiske, gatede community.) Jeg glemte at ønske mine muslimske venner god ramadan. Husk at lytte til jeres Imam, der anbefaler, at i ikke banker jeres op til 4 koner/barnebrude mellem solopgang og solnedgang. Da få af jer arbejder burde det være overkommeligt. Og Islam er jo trods alt fredens religion. Jeg skal hilse mange gange fra Uffe og Bosse. Allahu Akbar.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
3
12
9
8
8
7
11
20
13
13
11
8
13
11
15
4
8
10
15

- Annonce -

- Annonce -