Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

17

+3 Skrevet af Christian K Hansen 77 dage siden - Direkte link

Søren Pind er åbenbart imponeret af tyskerne. Merkel rejser til Argentina med en række tyske industrifolk. Man laver forskellige aftaler med tysk industri. Derefter vender Merkel hjem og foreslår en frihandelsaftale med Argentina. Dette bliver positivt modtaget af kommissærerne i det tyske provinshandelskammer i Bruxelles. Et virkeligt godt europæisk samarbejde.


+6 Skrevet af Torben Nielsen 77 dage siden - Direkte link
Pind er komplet uinteresseret i Danmarks befolkning - ligesom stort set resten af vores politikere. Han er lige så megalomanisk som Anders Samuelsen, og i pinlighed nærmer han sig efterhånden Villy Søvndal.

+4 Skrevet af Odd Norbom 77 dage siden - Direkte link
Enig - Pind kan bare emigrere til Tyskland og søge ansættelse hos Frau Merkel

- Annonce -

- Annonce -


+9 Skrevet af Gitte Nielsen 77 dage siden - Direkte link

Hvis politikerne tør, så skulle Danskerne have lov til at stemme om medlemsskabet af EU, ligesom Englænderne - men det tør de ikke.

 

For almindelige borgere er EU en dødssejler, med så mange love, konventioner og regler, som sætter Danskernes Grundlov ud af drift og Danskerne mister deres selvbestemmelse.

 

Lad os få en afstemning - NU


+6 Skrevet af Torben Nielsen 77 dage siden - Direkte link
Nej, det tør de nemlig ikke! De ved alle, at de har snydt og bedraget for at få os til at melde os ind i EF, som det hed dengang. Unionen er stendød, lød det senere fra en statsminister. Løgn på løgn. Politikerne ved ALLE!, at danskerne VIL IKKE EU! Politikerne sidder og gnaver deres fede ben, og forventer ekstravagante retrætejobs. Danskerne "pisser de op og ned ad ryggen", som Johanne Schmidt-Nielsen så smukt har udtrykt det.

+3 Skrevet af Jacob Fiil 77 dage siden - Direkte link

http://www.telegraph.co.uk/comment/personal-view/3606997/Reagan-knew-why-the-EU-wont-work.html

(Mark Steyn, 2004)


Skrevet af Ulrik B. Petersen 75 dage siden - Direkte link

Jeg ved ikke om jeg kan give Søren Pind ret i at vi skal have mere EU, men det betyder ikke at alt er som det bør være. EU er dog ikke så gennemført mislykket, som mange af jer vil gøre det til. Vel er der mange irritationsmomenter og alvorlige problemer, der må og skal løses, men det vil være mere konstruktivt at prøve at finde løsninger fremfor at indtage en unuanceret, for ikke at sige tøsefornærmet attude over at alt ikke er perfekt. Når det kommer til stykket, er der ikke ret meget i verden, der er perfekt.

Glem ikke at to trediedele af Danmarks vareeksport går til EU-lande, og glem heller ikke at EU er verdens største vareeksportør med USA som nummer to og Kina som nummer tre. 

EU's magtstruktur med tilhørende bureukrati bør selvfølgelig udfordres. Og man skal foretage et frontalangreb på de forældede konventioner, der fratager os bestemmmelse over, hvem vi vil lukke ind og hvem vi vil af med. EU bør også få styr på eurosamarbejdet, som ikke har det for godt. Og flyttecirkus'et bør stoppes, selvom det kun er et mindre problem. Endelig bør man indskrænke antallet af nævenyttige kommissærer og kommissioner, der blander sig i alt for meget. Endelig skal man droppe planen om Europas Forenede Stater, ikke fordi det er en dårlig idé, men fordi Europas folk ikke er modne til det og næppe bliver det de næste par generationer.

Hvis man går ind for udmeldelse, er det måske fordi man tvivler på at disse nødvendige forandringer kan ske. Jeg er dog optimist, og så tror jeg at man undervurderer faldet i levestandard, der uundgåeligt følger af udmeldelse. Det er i hvert fald hvad englænderne allerede oplever og vil se mere af.

Der er selvfølgelig andet end økonomi, der tæller i denne verden, men jeg tror at de fleste prioriterer et materielt godt liv og at bo i et land uden alt for stor fattigdom. Grundlaget herfor vedligeholdes imidlertid ikke af sig selv. Der skal arbejdes, tjenes penge og eksporteres, og det er der måske nogen, der glemmer midt i alle frustrationerne.


Skrevet af Flemming Kattrup 75 dage siden - Direkte link

Sikke dog en smøre med forsvar for EU.

"Der er da så meget godt i tankegangen", men så er der da også lige en hel masse, der bør laves om?

Og så er det da en bagatel med flyttecirkuset til årligt flere milliarder.

 

Fortæl os, Ulrik, hvor mange år har du langmodighed til at forære EU endnu til at få løst alle de 'bagateller', som man snart i årtier ikke magtede at finde løsninger på?

 

"Fattigdom" uden EU? Jamen dog. Hvorfor ikke true med Danmarks udslettelse såfremt.

Snakker du en del med Bosse og Wind bag vore rygge?

 

Jo, EU er totalt mislykket!

 

http://ekstrabladet.dk/opinionen/mortenmesserschmidt/messerschmidt-her-er-vejen-til-danmarks-frihed/6739361


Skrevet af Ulrik B. Petersen 74 dage siden - Direkte link

Det er flyttecirkus'et, jeg kalder en bagatel, og det er det i forhold til EU's samlede projekt. De øvrige, nævnte problemer kalder jeg ikke bagateller. Du benytter det gamle trick at skyde en debattør noget i skoene for at latterliggøre noget han ikke mener eller har skrevet.

Allerede Piet Hein havde for mange år siden et godt øje til denne tarvelige teknik. 

En yndet form for polemik

består i det probate trick

at dutte folk en mening på

hvis vanvid alle kan forstå. 

 

Bortset fra det er dit indlæg ikke meget andet end en holdningstilkendegivelse, der ikke rummer for to øre argumenter, og som heller ikke flytter noget hos andre end de i forvejen frelste. Du mener at Danmark skal blæse på de økonomiske aspekter og melde sig ud af EU uden videre. Jeg mener at det vil være dumt, og det tror jeg også et massivt flertal af danskerne vil mene, skal man tro Berlingske fra i går (2/3 menes at ville stemme for at blive i EU). Jeg er også overbevist om at det meste af Danmarks erhvervsliv deler samme holdning. 

 

Jeg kender  Stine Bosses og Marlene Winds holdninger, men jeg tillader mig at danne mig mine egne, og jeg er i øvrigt ikke som dem, ukritisk over for EU. Når det drejer sig om erhvervsliv og erhvervsinteresser har jeg nok så meget i bagagen som dem og i øvrigt de allerfleste andre. At skyde mig i skoene at jeg behøver sufflører, er under lavmål.

Bortset fra alt det, tror du ikke at det vil være en god idé at vente og se, hvordan det går England uden for EU? Foreløbigt ser det ikke alt for muntert ud, og England er dog endnu medlem af EU ...


+1 Skrevet af Flemming Kattrup 74 dage siden - Direkte link

Igen: Sikke en smøre!

 

Debat består mestensdels af forholdsvis korte indspark. Det, du har gang i, er artikler formummet som sådanne.

Var det ikke en idé, at du satte dem ind som klummer her, da du nu brænder inde med så mangt, fyldigt og meget

Nu var det dig selv, der ikke rigtigt "vidste" og indrømmede, at der er mange "irriterende problemer", der skal løses.

Så gør jeg dig opmærksom på, at disse har eksisteret i årtier, uden at dit EU, handlingslammet, har været i stand til at få ordnet spor.

 

Men du er optimist. Dvs., du er parat til at forære/skænke dit EU endnu et par årtier!

Andre vil kalde det naivt.

Og da du så åbenbarer, at du er erhvervsmand. gennemskues din holdning og præges heraf.

 

"Bureaukratiet skal udfordres", "Vi skal foretage frontalangreb", "reducere antallet af kommissærer mm.", "droppe EU's forenede Stater" og, og, og.

 

Og det med sølle 13 medlemmer ud af 766!

 

Alt dette vanvid har nu stået på i årevis, og intet - absolut intet - er sket, men du er optimist? LOL!

 

Og til sidst kommer du med forslag om, at vi måske bør vente med bedømmelse og vel din egen naive og positive spåen om EU efter Brexit?

 

Hvorfor følger du ikke selv dit eget råd?

 

Som nævnt ser du det hele i erhvervsmandens lys. Var det muligt, at du kunne abstrahere fra dine "penge" og erindre lidt om kanelstænger, krumme agurker, farven på æbler, lakridspiber, snusforbud og,  - rækken er alenlang mht. disse overformynderiske og tåbelige tiltag, vi som almindelige borgere får klasket ned over hovederne.

 

Jo, EU er i sandhed en fiasko - bedst illustreret med "Flyttecirkusset" - med det ovennævnte in mente.

Tilbage til EF!

 

PS. Hvor i alverden pådutter jeg dig "sufflører"? - Lidt paranoide tilbøjeligheder?


+2 Skrevet af Hans Joachim Mogensen 73 dage siden - Direkte link

Hele artiklen fra Information kan læses gratis her.


+1 Skrevet af Torben Nielsen 77 dage siden - Direkte link
Tak for link!
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
15
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -