Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

31

Skrevet af skjold 1606 dage siden - Direkte link

"John Mangenavne"  :-D


Skrevet af slettet bruger 1099 1606 dage siden - Direkte link

Ja, ubetaleligt, ligesom Ole Skrald Rasmussen. Måtte google det for ikke at tro det var en slags joke. Han er De danske skraldemænds talsmand ;-)


Skrevet af _slettet_bruger_668 1606 dage siden - Direkte link

Og Ole Skrald skal bestemt opleves.

 

På forrige byrådsmøde udtalte han at "whistleblowers" i det offentlige var ligesom stikker undere nazi-besættelsen, og han mente nok, at han vidste, hvordan den slags skulle behandles (samtidig med at han træk en finger hen over halsen).

 

Sjovt var borgmesteren hurtigt til at påpege, at det ikke var en holdning, der var delt af den socialdemokratiske gruppe :-)

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Peter Munkholm Kristensen 1606 dage siden - Direkte link

OK, så en socialdemokrat der vil stemme på afskaffelse af ejendomsretten!

Mon det stemmer overens med de danske arbejdere, han vil være repræsentant for?

Det er et tydeligt tegn på 2 ting.

1. Arbejderpartierne er ikke længere et for de arbejdende, men nærmere et bistandsparti

2. Arbejderne, der stemmer på enhedslisten, har enten ikke er arbejde at stå op til. Eller har glemt at det er deres eget ansvar at tjene deres egene penge.

 

Barberer man meningerne fra enhedslistens vælgere ind til benet, så er de baseret på 3 af de mest destruktive moralske begreber: Egoisme, misundelse og mistillid.


Skrevet af NJN 1606 dage siden - Direkte link

Det er da meget fint at John Brown Brabant Althoff-Andersen også kaldet  John Mangenavne, har fundet ud af hvad mange andre for længst har fundet ud af. Nemlig at socialdemokrater skider på deres medmennesker og kan bruge modbydelige metoder, til at presse folk, til ting de ikke vil.  

 

Men når John Mangenavne så udtaler, at han fortsat vil være medlem at socialdemokratiet, så undres man. Personligt har jeg selv troet på de socialdemokratiske værdier og været medlem af socialdemokratiet. Men da jeg kunne se alle de løgne der var  i dette parti, så meldte jeg mig ud i 1992. Nu er der gået 20 år og John Mangenavne er kommet frem til det samme, bedre sent end aldrig. Men han vil dog stadigvæk være medlem af socialdemokratiet, hvorfor tager John Mangenavne ikke den fulde konsekvens og melder sig ud af socialdemokratiet.  


Skrevet af Louis B. Knockel 1606 dage siden - Direkte link

Festoriginaler og halvidioter. Problemet er, at obskure pampere som disse kan vride de sidste dråber af velstand ud af deres arbejdende medborgere. 

 

Hvis John Brown og Ole Skrald kunne spille banjo og mundharmonika, havde de måske en chance for at forsørge sig selv som gademusikanter. Uanset hvor dårlig musikken måtte lyde, ville det være et fremskridt for alle os andre.

 


Skrevet af slettet bruger 1099 1606 dage siden - Direkte link

Så har du ikke lagt ører til rædslerne i S-togs-tunnelerne ved Glostrup og Albertslund stationer. Dag ud og dag ind, infernalsk larm. Så hellere lade dem "realisere" sig selv i et byråd.


Skrevet af Louis B. Knockel 1606 dage siden - Direkte link

Her er vi i en vanskelig valgsituation: Skidesprællerne i byrådet eller som rædselsmusikere i S-togs-tunnellen? 

 

Bum, bum, bum. Allerhelst ville jeg se dem som gadefejere under opsyn af en ældre herre med hasselkæp og ru lussinghandske til rådighed, når tempoet gik ned. Men så er vi langt inde i ønsketænkningens verden.

 

 


Skrevet af slettet bruger 1099 1606 dage siden - Direkte link

Lussinghandske :-) Det handler om livskvalitet. Trods alt kan byrødderne ikke forpeste dit liv yderligere eller mere end det de gør i forvejen, det er en omfordelingsfabrik. Den østeuropæiske harmonikaspiller, måske flankeret af en fake violinspiller der holder rytmen med en skrattende ghettoblaster som metronom, han kan ødelægge din dag allerede inden den er begyndt.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
10
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15
4
8

- Annonce -


Om Nicolai Sennels
Folketingskandidat for Dansk Folkeparti. Autoriseret psykolog, foredragsholder og forfatter til bogen "Blandt kriminelle muslimer. En psykologs...

Se Nicolai Sennels' profil
eller
Følg Nicolai Sennels- Annonce -