Kontakt 180Grader.dk
31

Skrevet af skjold 1368 dage siden - Direkte link

"John Mangenavne"  :-D


Skrevet af Peter Munkholm Kristensen 1368 dage siden - Direkte link

OK, så en socialdemokrat der vil stemme på afskaffelse af ejendomsretten!

Mon det stemmer overens med de danske arbejdere, han vil være repræsentant for?

Det er et tydeligt tegn på 2 ting.

1. Arbejderpartierne er ikke længere et for de arbejdende, men nærmere et bistandsparti

2. Arbejderne, der stemmer på enhedslisten, har enten ikke er arbejde at stå op til. Eller har glemt at det er deres eget ansvar at tjene deres egene penge.

 

Barberer man meningerne fra enhedslistens vælgere ind til benet, så er de baseret på 3 af de mest destruktive moralske begreber: Egoisme, misundelse og mistillid.


Skrevet af NJN 1368 dage siden - Direkte link

Det er da meget fint at John Brown Brabant Althoff-Andersen også kaldet  John Mangenavne, har fundet ud af hvad mange andre for længst har fundet ud af. Nemlig at socialdemokrater skider på deres medmennesker og kan bruge modbydelige metoder, til at presse folk, til ting de ikke vil.  

 

Men når John Mangenavne så udtaler, at han fortsat vil være medlem at socialdemokratiet, så undres man. Personligt har jeg selv troet på de socialdemokratiske værdier og været medlem af socialdemokratiet. Men da jeg kunne se alle de løgne der var  i dette parti, så meldte jeg mig ud i 1992. Nu er der gået 20 år og John Mangenavne er kommet frem til det samme, bedre sent end aldrig. Men han vil dog stadigvæk være medlem af socialdemokratiet, hvorfor tager John Mangenavne ikke den fulde konsekvens og melder sig ud af socialdemokratiet.  

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

19
6
26
3
24
2
2
47
19
45
22
32
13
33
17
8
6
28
48
23

- Annonce -


Om Nicolai Sennels
Folketingskandidat for Dansk Folkeparti. Autoriseret psykolog, foredragsholder og forfatter til bogen "Blandt kriminelle muslimer. En psykologs...

Se Nicolai Sennels' profil
eller
Følg Nicolai Sennels
- Annonce -