Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

88

Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1608 dage siden - Direkte link

Jeg håber, at de borgerlige partier vil have modet til at rulle en sådan lovgivning tilbage, når de får magten. 


Skrevet af Lennart 1608 dage siden - Direkte link

Det er ikke let. Erfaringen viser, at når dårlige ideer først er lovfæstede, er det næsten umuligt at slippe af med dem igen. Der er derfor, vi skal handle NU!


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1608 dage siden - Direkte link

Netop.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1608 dage siden - Direkte link

Det er iøvrigt et generelt problem for liberale. Regulering er per definition uliberalt. Derfor har markedsanarkisterne (jeg er ikke en af dem) også imho en god sag, når de argumenterer mod stat overhovedet. Små - ind imellem store - skridt fører til stadig mere stat, som ingen vil rulle tilbage, og til sidst ender vi med kollektivisme og totalitarisme. Vi er godt på vej!


Skrevet af Lennart 1608 dage siden - Direkte link

Ja, det har de :)


Skrevet af Peter Kurrild-Klitgaard 1608 dage siden - Direkte link

Oppositionen kan, hvis den vil, følge Søren Pinds forslag og bruge grundlovens §42 til at få forslaget lagt ud til folkeafstemning:

 

http://peterkurrild.blogs.berlingske.dk/2012/03/13/kvote-hykleri/


Skrevet af Lennart 1608 dage siden - Direkte link

Super! Hvis det kommer til en lovfæstning af de vanvittige kvoter, håber jeg, oppositionen kan finde sammen omkring Pinds forslag.

 

Men vi kan stoppe det inden da :)


Skrevet af Thomas Rosenstand 1608 dage siden - Direkte link

Det er rablende vanvid! Jeg tillader mig at minde om min lille spøg her: Lej en kvinde :-)


Skrevet af Lennart 1608 dage siden - Direkte link

Super god side, du har lavet der :)

Men nu har du jo så en aktie i kvotesystemet ;) 


Skrevet af LordNacho 1608 dage siden - Direkte link

Men hvad er egentligt problemet, hvis virksomhederne bare hyrer de eksisterende bestyrelsesmedlemmers koner? Skal staten så også til at regulere hvad der er et gyldigt bestyrelsesmedlem?


Skrevet af Lennart 1608 dage siden - Direkte link

Mon ikke?


Skrevet af Frihed 1608 dage siden - Direkte link

Bestyrelsesmedlemmer skal vel bare udstyres med en licens fra staten. Statsautoriserede bestyrelsesmedlemmer. Det er vel den naturlige konsekvens? Bestyrelsesmedlemmer formet efter socialdemokratiske Stine Bosse vil sikkert være populært.

Nå, ikke give dem gode ideer, ikke give dem gode ideer :) 


Skrevet af ckh 1608 dage siden - Direkte link

Kvotesystemet er jo på vej i EU. Som det derfor sædvanligvis er, kan regering og foltetingsmedlemmer  undskylde sig med, at direktivet er kommet "oppe fra". Det er jo nemlig så dejligt, at kunne fralægge sig ansvaret.


Skrevet af Frihed 1608 dage siden - Direkte link

Dette er helt centralt. Og sikkert et kæmpe dilemma for de EU-begejstrede modstandere af kvindekvoter. For det risikerer at afsløre, at bureaukrater i EU sidder med stor magt. Intet er mere pinligt for en dansk politiker, at det afsløres, at de reelt ingen magt har.


Under den tidligere regering kunne man ofte se en Lene Espersen stå og argumentere dybtfølt for nye love som hun rent logisk ikke burde være tilhænger af, men som hun intet valg havde, da det var diktat oppe fra, fra EU, at Danmark indførte de pågældende nye love

Det vil være morsomt at se, hvordan dette bliver taklet, hvis EU kommer med diktat om kvindekvoter. Mit gæt er, at regeringen pludselig vil føre kampagne for hvor vigtigt det er med kvindekvoter og så presse det igennem. På DR vil det blive gentaget 2000 gange, at Norge er foran Danmark på området og at det er fremtiden med sådan en lov. Vi får se. Det er en skør skør verden. 


Skrevet af ianarki 1608 dage siden - Direkte link

Bring it on siger jeg bare. Staten kan finde på meget værre ting. Og det skal den have lov til. Der er ingen tvivl om vanviddet ikke stopper før den er krakket, og det sker naturligvis først det øjeblik samfundet ikke længere kan bære den. Så lad os nu få tvangen ind i virksomhederne og lad os få de efterfølgende konsekvenser, og lad os få statens næste vanvittige forslag. Bliv ved indtil samfundet er låst fuldstændig fast, og vi ikke længere kan ånde. Så er staten nødt til at forsvinde og så kan vi begynde at arbejde mod en lysere fremtid


Skrevet af Claus Andersen 1608 dage siden - Direkte link

Diskussionen om kvindekvoter i virksomhedernes bestyrelser er sindssyg. Det vil være et af de mest totalitære overgreb vi har vidnet længe, fordi grænsen for hvad staten må blande sig i overskrides som aldrig før. Det er i sig selv så himmelråbende tåbeligt gennemtænkt, at det er en parodi på vores tid.

 

Tilhængere af kvindevoter har en dårlig sag, for de ender altid med at ty til skrigeri (Rasmus Horn Langhoff i radioen) og perfide kommentarer/bemærkninger (Bom og Bjerke i deres hæslige radioprogram). Deres argumentation er også nem at skyde ned: De peger på undersøgelser der siger, at det er en god forretning at få kvinder i bestyrelser, men slukker for hjernen, når de får at vide, at virksomheder jo som udgangspunkt er profitorienterede og derfor nok skal lure den fidus selv, hvis det virkelig forholder sig sådan.


 Det er dog et plus at se den massive modstand blandt adspurgte danskere, og frapperende når man betænker, at kvindekvoter i Norge og Sverige nyder stor opbakning - i Sverige endda vist nok også før de var blevet vedtaget.


Skrevet af Lennart 1608 dage siden - Direkte link

Danskerne er fornuftige folk.

 

Tak for en god kommentar :)


Skrevet af hastrup 1608 dage siden - Direkte link

Jeg fatter bare ikke at "man" mener det giver mere ligestilling - nu vil "man" favoriserer kvinder fordi de er kvinder og ikke fordi de er kvalificerede - argumentet for kvindekvoter er at "mænd vælger mænd" .... så: det er ikke i orden at vælge en mand fordi han er mand men det er i orden at vælge en kvinde fordi hun er kvinde .... forklar mig forskellen!? 


Skrevet af CatharinaJensen 1608 dage siden - Direkte link

Hvad mener du?

Flere kvinder i bestyrelser er bedre for virksomheder, det kan nemlig ses på bundlinjen (her henviser jeg til undersøgelser som du tydeligvis ikke kender, din uvidende mand) og det er godt for den totalitære ligestilling der kun skal gælde i bestyrelser og ikke indefor andre fag (igen henviser jeg til en "undersøgelse" som du tydeligvis ikke kender). Totalt god argumentation!

 

Spøg til side, så er jeg er så taknemmelig for, at langt størstedelen af danskerne er imod det her komplet åndssvage og - som du selv så korrekt henviser til det - totalitære indgreb. Jeg blev selv positivt overrasket, da dette skulle diskuteres på mit studie, hvor debatgruppen udelukkende var kvinder. Ikke een eneste gik ind for kvoter, og jeg har stærkt indtrykket af, at mange af mine succesfulde medstudiner regner med at blive så talentfulde indenfor vores fag, at vi bliver valgt ind i bestyrelser - grundet vores viden, erfaring, arbejdsomhed og evne til at kalkulere diverse muligheders rentabilitet. Ikke på baggrund af en stakkels virksomhed der med stok og kæp fra Big Mother skal vælge bestyrelsesmedlemmer af kvindekønnet. 


Skrevet af Merlyn Fiftyfive 1608 dage siden - Direkte link

Der er væsentlig færre kvindelige iværksættere end mandlige ditto. Der bør samtidig reguleres for dette forhold gennem tvangsudskrivning af disse uden hensyntagen til faglig baggrund, personlige behov og ønsker for tilværelsen i det hele taget.


Skrevet af _slettet_bruger_6416 1608 dage siden - Direkte link

Det duer jo ikke. Så tvinger du jo kvinder til noget de ikke vil uden de får fordele af det. Reglen bliver jo nok nærmere, at mænd skal have afslag på at oprette virksomheder indtil en kvinde har oprettet, så det er 50-50.


Skrevet af thomas hermann 1608 dage siden - Direkte link

Forstå det nu!

Flertallet har gennem valg af politikere, valgt at være en del af EU´s socialistiske/kommunistiske totalitære styre. Nikkedukkerne i systemet beskytter bare deres position og deres levebrød.

Det gælder såvel politikerne, embedsmænd, lobbyister og repræsentanter for alle mulige NGOer.

De fire aktører kører deres helt eget løb. Udkommet af dette er en kommunistisk styreform, hvor kun involverede har adgang til indsigt og udbytte.

Senest visualiseret ved balladen i DONG.

Måske bedste eksempel er den verdensomspændende handel med CO2 kvoter. Total idiotisk at nogen tror, denne internationale handelsplads af ren fiktiv værdi, har noget som helst med nedbringelse af luftforurening at gøre.

 


Skrevet af vera madsen 1608 dage siden - Direkte link

80% af befolkningen helt ind i regeringens egne rækker er imod kvoter i bestyrelser.

Enten er regeringen (ministrene mm) topmålt arrogante, eller ligger under for EU når der trods ovenstående til stadighed tromles frem med denne tåbelige kvoteordning og uhørte indgreb i den personlige frihed og totale mangel på respekt for kvinders evner ud over børnefødsler.


Skrevet af Frihed 1608 dage siden - Direkte link

Eller all of the above.

80% som den meningsmåling siger er et overraskende højt tal, når man tænker på, hvor hårdt det alligevel bliver promoveret af mainstream medierne, især DR.Positivt, men jeg er altid kritisk overfor meningsmålinger, når vi ikke kender hele baggrunden for undersøgelsen, hvilke spørgsmål der bliver stillet, hvordan og hvilke spørgsmål bliver stillet inden spørgsmålet om kvoter. Man kan påvirke respondenterne meget i et spørgsmål som dette. Man kan f.eks. have en masse spørgsmål, hvor man taler om, at der er stor uligehed mellem mænd og kvinder. Eller man kan stille spørgsmål i retning af, at der er kvalifikationer som skal afgøre hvem der får et givent job.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

5
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -

- Annonce -