Store Broder - Advarselsbilleder som viser hvad høje skatter og afgifter medfører.

Når jeg sidder og er gået helt i selvsving og rabler løs om vores elendige skatte- og afgiftssystem, får jeg altid de samme spørgsmål fra de udmattede tilhørere:

  • Er du ikke glad for at vi har veje at køre på?
  • Er du ikke glad for at vi har sygehuse?
  • Er du ikke glad for at vi har folkeskoler?
  • Er du ikke glad for at vi har politiet?

Svarene er selvfølgelig: jo, jo, jooooo og joo? Lad dem der kører på vejene betale for vejene og IKKE ALT MULIGT ANDET, fodgængere betaler for fortorvene osv. Lad det koste et symbolsk beløb, 75 kr. at komme på sygehuset eller gå til lægen, således frasorterer vi de værste hypokondere og spare millioner af kroner. Angående folkeskolerne har jeg ingen bemærkninger, min søn går jo også alligevel i privatskole. Politiet, jo det er godt at have nogen til at holde øje med, at der ikke er nogen der stjæler de penge som staten har stjålet fra os ;-).

For at illustere hvorfor jeg hader vores skatte- og afgiftssystem har jeg fundet nogle billeder vi kan bruge som "ADVARSLER" ved siden af Mærkningen, ligesom politikerne har snakket om at der skal billeder af sorte lunger på cigaretpakkerne.

Se advarselsbillederne og læs resten af teksten på www.store-broder.dk.

Siden, Store Broder, omhandler at vi skal have en mærkningsordning som viser hvor stor en andel af en vares salgspris, som er skatter og afgifter.

38 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere