Værd at læse

00

Sverige: Snebolden er så småt begyndt at rulle

Først var det en politimand. Nu tager en skolelærer bladet fra munden.

 

En lille appetitvækker:

 

"Visse ikke-assimilerede elever har åbent sagt, at de hader hvide mennesker, at de hader jøder, at de vil, at Sverige skal have sharia-love. Jeg har mødt elever, som har givet lange udlægninger af deres fremtidsvision om en verden, "hvor alle hvide er dræbt, så der dermed ikke eksisterer racisme"."

 

Opbyggelige holdninger, Ikkesandt? De typer skal nok blive til gavn og glæde for det svenske samfund.

 

Om de etnisk svenske elever: "De nærmest gemmer i klasseværelset. Al pladsen overlades til de ikke-assimilerede 'ungdomarna'."

...

De [de etnisk svenske elever] ved, at de ikke længere er ønskede. At skrige "racistluder" eller "ISIS skal fandme få kniven i dig (cutta dig)" er the new black."

 

Og lærerne, de pjok, bidrager bare til elendigheden:

 

De "ignorerer det eller opmuntrer ligefrem opførslen, lader de ikke-assimilerede elever opføre sig, som de vil, eftersom de "har det svært"..."

 

Set fra denne side af Øresund er det triste naturligvis, at tilstandene i en del danske skoler næppe adskiller sig væsentligt fra dem, den svenske lærer beretter om.

Men det er godt, at stadig flere hinsidan begynder at "synge". Det gør det sværere og sværere for det svenske sindssygt politisk korrekte meningsaristokrati at undertrykke sandheden.

 

  

Læs artikel

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere