Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

16

+3 Skrevet af Knud Madsen 154 dage siden - Direkte link

Møgungen var vel i særklasse et misfoster at kalde "minister", En hån mod folkestyret og befolkningen.


+3 Skrevet af Niels Ohlsen 154 dage siden - Direkte link

Se også denne blog:

http://kapitalenslakajer.blogs.berlingske.dk/2017/05/17/det-socialdemokratiske-hykleri-og-skats-skandaler/

 

og ikke mindst linket her til filmen hos Venstres Ungdom med udtalelserne fra røde skatteministre.

 

Så lad da bare de to røde partier, S og ((DF)), få deres undersøgelseskommision. Selvom danske skatteborgere endnu engang skal hoste op med omkostningerne til en sådan een, uden at resultatet i sidste ende formentligt betyder synderlige konsekvenser for nogen af de implicerede.


+4 Skrevet af Ulrik B. Petersen 154 dage siden - Direkte link

Vi vil også i fremtiden se bunker af tilsvarende skandaler indenfor ethvert offentlig projekt, hvis man ikke vil lære af de epokegørende brølere, man har begået. Det er bydende nødvendigt med én person som øverste ansvarlige for det hele, gerne med en bestyrelse ovenover, som da man byggede Storebæltsforbindelsen. Denne person skal kunne antage og afskedige folk efter sit bedste skøn, og han/hun skal have komplet handlefrihed indenfor sit domæne. 

Som øverste ansvarlige for et projekt skal man søge en person med erfaring i projektstyring og i den forbindelse se helt bort fra politikere og embedsmænd, grupper som har vist sig absolut uegnede til at leve op til større ansvar. De vil gerne have pengene for det store ansvar, de bryster sig af at have, men når det kommer til stykket, løber de fra ansvaret eller gemmer sig, hvis de kan slippe afsted med det.

Som Karen Jespersen og Ralf Pittelkow så rigtigt skriver i dag på Den Korte Avis, ødelægger alle disse skrivebordsgeneraler, uden vilje til at støtte sig på folk med praktisk erfaring, vores ellers dejlige land.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
3
12
9
8
8
7
11
20
13
13
11
8
13
11
15
4
8
10
15

- Annonce -

- Annonce -