Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

13

+9 Skrevet af Christian K Hansen 72 dage siden - Direkte link

Den eneste rigtige løsning er at privatisere DR. Så kan DR lave sort skærm på alle der ikke betaler, og hvis man er særlig smart, så kan der tages betaling for de enkelte programmer. På den måde kan brugerne betale for det de ønsker at se, og få sort skærm for de uønskede programmer.

Men en privatisering betyder at staten sætter DR på aktier og udbyder størstedelen til salg på børsen. Vi skal ikke have gentaget de sindsyge "privatiseringer" a la TDC o.a. hvor bestyrelseamedlemmerne derefter anbefaler et salg til en eller anden fond, hvorefter bestyrelsen belønnes med hundreder af millioner for at have fremkommet med anbefalingen. 


+4 Skrevet af Holger Madsen 72 dage siden - Direkte link

100% og totalt enig!


+6 Skrevet af Jan Rasmussen 72 dage siden - Direkte link

Det eneste bare lidt fornuftige er at han vil beskære det med 25%

Det er bare ikke meget at handle med.

Han burde som minimum foreslå en beskæring på 50-66% for bare at have en lille chance for opnå de 25%

Manden er socialdemokrat...så man kan nok ikke forlange mere

 

Derudover burde DR som ovenover nævnt privatiseres 100% .

Man kunne starte med at sælge det helt eller i bidder på auktioner....eller som rene aktieselskaber som også nævnt ovenover.

 

En neutral publicservice-kanal (DRK plus meget neutrale nyheder så tørre som statstidende) kunne evt derefter bedrives af en privat udbyder der kunne få lidt skattepenge til det.

 

Radio i tilfælde af krig og katastrofer  kunne også  bedrives af en privat udbyder...og katastrofefrekvensen kunne eks være 100 MHz (undskyld radio 100)

- Annonce -

- Annonce -


+2 Skrevet af Kurt Bjørner 72 dage siden - Direkte link

Radio100 sender ikke på 100MHz længere, den tilhører PopFM 

Frekvenser

Som du også kan se er der et utal af frekvenser, og løsningen i katastrofesituationer er naturligvis at der samsendes på alle frekvenser i det ramte område.

 

Jeg er selvfølgelig også imod at DDR-licensen ikke skal kunne afmeldes.

 

Appen Truecaller Apple  Android beskytter os med chikane fra licensmanden, som ringer ugentligt, og er klassificeret som top spammer.


+1 Skrevet af Harry Taae Lindberg 71 dage siden - Direkte link

Så fordi både mig og hustru arbejder og betaler skat skal vi betale licens 2 gange og dem der ikke byder ind med en skid, de får det gratis.

Det er kun halvdelen af befolkningen som spytter i kassen, de skal så betale fjernsyn for sig selv og den anden halvdel. 

Hvorfor stoppe der. Hvad med at ligge Fuld pakke over skatten. Den er 5-6000 kr. om året. Så mig og hustru betaler 12.000 kr. Knokler numsen ud af bukserne, men til gengæld kan vi glæde os over at "svage" ikke alene bliver underholdt, men "gratis" underholdt. 

Deres argument er at en enlig student skal betale lige så meget som en hel husholdning. JA kære student betal eller afmeld, det er ikke en livs rettighed at se fjernsyn. Hvis du syntes det er for dyrt, hvad med så at beklage dig over hvordan de røde kommunister bruger DR som deres egen personlige penge trug.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
10
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15
4
8

- Annonce -

- Annonce -