Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

+3 Skrevet af Leif Barbré Knudsen 188 dage siden - Direkte link

Det må den rent kommercielt tænkende Smedegaard da gerne mene. Vi andre har så liiiige en lille prioritet ind foran den pekuniære vinkel: kulturel og national overlevelse.

 

Hvad betyder den frie prisdannelse på agurkesalat, hvis vores liv er truet? Vi må bare skubbe Smedegaard'erne til side og komme ud af vanviddets ekko-kammer i EU.


+1 Skrevet af Ulrik B. Petersen 187 dage siden - Direkte link

Smedegaard har ret. Man kunne ønske at mange andre også ville tænke noget mere over at uden et sundt erhvervsliv, er der ikke så meget at dele ud af, hvad de fleste politikere ellers er patologisk optaget af. Lad os holde fast i at for at opretholde velstand og velfærd, er et sundt erhvervsliv nødvendigt, og frihandel er godt. 

Spørgsmålet om uønsket indvandring og national overlevelse hører ikke hjemme i denne diskussion. Den ukontrollerede indvandring koster mange penge, men problemerne, som mest er storbyproblemer, kan og bør løses, og jeg tror også at det vil ske. Der er dog ingen grund til at gå i panik og fabulere om at danskernes overlevelse som folk er på spil.

Da du, nok så sprogekvilibristisk, agiterer for at "skubbe Smedegaard'erne til side og komme ud af vanviddets ekkokammer", mangler du lige at fortælle, hvad du ville foreslå sat i stedet. 2/3 af dansk eksport går til EU-lande, og det nytter ikke at foregive at det er uden eller af mindre betydning. Ude af EU vil eksporten lide hårdt, og danskerne ville også komme til at betale told på importerede varer fra EU. Tænk lige over det ...


Skrevet af Niels Ohlsen 187 dage siden - Direkte link

Cadeau, fordi du orker at forsøge.

- Annonce -

- Annonce -


+2 Skrevet af Torben Snarup Hansen 187 dage siden - Direkte link

Det er for slapt. Hvornår har Europas vælgere bedt om en føderation = afskaffelse af national suverænitet? Vil du påstå, at international handel behøver den slags arrangementer?


+3 Skrevet af Niels Ohlsen 188 dage siden - Direkte link

Helt enig med Smedegaard i hans betragtninger om det populistiske, nationalistiske, socialistiske proletarparti ((DF))


+1 Skrevet af Torben Snarup Hansen 187 dage siden - Direkte link

Niels Smedegaard Andersen mangler kendskab til EU-kommissærerne og en stribe internationale konventioner, som regeringen bøjer sig for. EU er i praksis en selvbestaltet loge, som kræver "mere politisk islam i Europa" (Federica Mogherini), og Timmermans rabler om "more diversity" i global målestok. Oversat: sharia og jihad. Disse fanatikere står ikke til regnskab overfor vælgerne. De bærer en meget stor del af ansvaret for den folkevandring af forkerte immigranter, der strømmer over Middelhavet til Italien. Det er fjendtlig overtagelse, ønsket og begunstiget af EU-tyranniet, som stræber efter befolkningsudskiftning - "le grand remplacement".

 

Så må indtjeningen komme i anden række. Husker Smedegaard danske politikeres beroligende forsikringer i 1972 om at EF kun handlede om flæskepriser? Har han hørt om noget, der hedder nationalstat, medborgerskab og demokrati?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

10
6
12
9
8
8
7
11
20
13
13
11
8
13
11
15
4
8
10
15

- Annonce -

- Annonce -