Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

14

+4 Skrevet af Gitte Nielsen 11 dage siden - Direkte link

Allerede tilbage i 2011 rettede bagmandspolitiet og Skat opmærksomheden mod den nu sigtede skattemedarbejder Sven, der i flere år sad med udbetalingerne af udbytteskat. Han havde nemlig modtaget en række mistænkelige pengeoverførsler til sin private konto.

 

I 2013 udviklede det sig til, at Sven fik Skatteankenævnets ord for, at han havde forsømt at betale skat og behandlet sin selvangivelse ”groft uagtsomt”.

 

Samme resultat kom Landsskatteretten frem til i 2015.

Alligevel fik manden lov til at beholde sit arbejde i Skat, hvor han sad med ansøgninger om tilbagebetaling af udbytteskat.

 

Hvis dette var foregået i et privat firma, så havde Sven været fyret allerede i 2011.

 

Men når det er skatteydernes penge så har det åbenbart ikke den store betydning, hvis de havde stoppet ham i 2011, havde han måske ikke nået at udbetale de 12 mia til svindleren i Dubai.

 


+2 Skrevet af Peter Ullerup Rasch 10 dage siden - Direkte link

Whaaaaaaaat???

Selv hvis det var en joke, var det ikke sjovt...


+4 Skrevet af Christian K Hansen 10 dage siden - Direkte link

Det egentlige navn på hændelsen er KORRUPTION.  Hvem af de ansatte har så hjulpet med de svindlede 12 milliarder ? - Det er en kendt sag, at der er korruption indenfor det offentlige. Jeg har selv set eksempler på småkorruption. Jo større beløb det offentlige håndterer, og jo mere magtfuld sektoren bliver qua sin størrelse, jo mere korruption vil vi opleve. Det er en komplet illusion at mene, at Danmark er verdens mest korruptionsfri land.  Dansk moral og etik har desværre været i frit fald siden 1970'erne.

- Annonce -

- Annonce -


+4 Skrevet af Alina-Harry Taae Lindberg 10 dage siden - Direkte link

Og her gik jeg og troede at offentlige ansatte fyldte deres lommerne til renden lovligt, så der umuligt kunne være plads til mere og derfor undgå kurruption. 

 

Jeg arbejder for et firma med six eyes principal over 5k €. Dette ville være opdaget efter 6 timer og en time efter det ville personen sidde i en politi bil med krav om tilbagebetaling af korruption beløbet og beløbet han har hjulpet andre at snyde sig til. 

 

Ved de 12 mia. Skulle min chef underskrift på, hans chef underskrift, controlling intern, revisor intern, underskrift for det samme i tyske hovedsæde, for derfor at skulle undersøges af eksterne revisor for tilsidst at skulle underskrives af øverste chef inden for business unit. Alle hæfter med deres underskrift.

I det danske offentlige system er personer åbenbart så godt uddannet at de kan forstå komplekse skatte sager så én underskrift er nok. Det betyder intet hvis person har en uddannelse i Cand mag. Økologi, det er tæt nok på økonomi, bare han er en kammerat og syntes Lenin er sej, så er det nok.


+1 Skrevet af Jan Rasmussen 9 dage siden - Direkte link

Hvor længe kan man endnu narre omverden til at tro at vi er en af verdens mindst korrupte lande?

Hvor længe har kan man fortsat bilde befolkningen ind at det offentlige omgåes de indkrattede midler på fornuftig vis?

 

Har man gjort sig tanker om hvor dyr og skadelig korruption er for et samfund?

Det tror jeg ikke man har,fordi så var man igang med at straffe det hårdt og iværksætte tiltag til dets bekæmpelse.

Når man endeligt går igang kan man også se på det store frådseri,dovneri og den enorme nepotisme der hersker i det offentlige.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

4
16
10
11
11
20
12
13
15
11
9
11
17
15
13
13
13
12
9
13

- Annonce -

- Annonce -