Kontakt 180Grader.dk
15

Skrevet af Bolette Pedersen 1367 dage siden - Direkte link

Meget fin og præcis kommentar Medhat Khattat, tak for den.


Skrevet af Marcussen 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Danmark blander ikke religion og politik på de punkter der virkelig betyder noget. Med det mener jeg at religion, med undtagelse af et par DF'er, ikke er udslagsgivende for vores lovgivning eller holdninger. 

 

I USA gør de det i nogen grad. Særligt lokalpolitisk. Men igen langt, langt fra den måde som man vil opleve det i et islamdomineret politisk system. 


Skrevet af Callesen58 1367 dage siden - Direkte link

Det primære problem i islam er, at mænd kan tage flere kvinder. Det resulterer i, at der er en masse mænd, som ingen kvinder kan få, hvilket fører til at lavere produktivitet, da mænd bliver meget, meget mere produktive, når de har en familie at forsøge. Omvendt, så er det faldende produktivitetsforøgelser for hver ekstra kone en mand får.

 

Man kan feks sige, at en mand er 3x så produktiv, hvis han har en kone, 4x så produktiv, hvis han har 2 koner, 4,5 gange så produktiv, hvis han har 3 koner etc.

 

Samtidig, så resulterer de overskydende mænd i, at det er nemt at opbygge en hær. Det var også derfor, at islam lykkedes at erobre store landområder, indtil de mere monogame religioner fik en stor nok  teknologisk og økonomisk fordel til at besejre de store muslimske hære.

- Annonce -


Skrevet af Bolette Pedersen 1367 dage siden - Direkte link

Til Kenneth Andersen,

 

Du stiller nogler relevante spørgsmål.


Jeg synes nu ikke, at vi her i Skandinavien blander religion og politik så meget sammen som du antyder. Hvor ofte hører du f.eks. om, at et lovforslag der fremsættes i Folketinget og evt. vedtages begrundes på religion?

 

Men i øvrigt  er kristedommen elendig til at begrunde politik på, du skal over i noget gammeltestamenteligt for at kunne det (sådan som vi ser i visse områder af USA). Den kristendom, som vi primært bekender os til i den nordlige del af Europa, er Luthersk kristendom = protestantisk kristendom baseret på Det Ny Testamante, der som sagt næsten ikke lader sig bruge politisk. 

 

Som du sikkert ved er islam meget egnet til at blive brugt politisk. Ja det er svært ikke at bruge islam politisk, hvis man tager teksterne og den røde tråd i religionen alvorligt.

 

Det vil sige, det korte svar er, at der faktisk er stor forskel på religionerne.

 

Også på en gammeltestamentelig bibeltroreligion og en mere "morderne" protestantisk kristendom baseret på Jesus og Det Ny Testamente -

-men især er der stor forskel på islam og en protestantisk kristendom.


Skrevet af ole buchardt olesen 1367 dage siden - Direkte link

Man kan jo mene hvad man vil om det, der sker i Egypten. Men som kristen kan man sige, at forfølgelserne, apartheiden mod de kristne, fortsætter, ligegyldigt, hvem der vinder. Måske den kandidat, der repræsenterer det gamle styre vil tillade lidt færre overfald på kristne eller afbrænding af kirker end den ekstremistiske muslim. Men nolens, volens: det gamle stolte kristne land, Egypten, er nok for altid tabt til mørkets kræfter.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

16
10
13
11
12
5
2
19
11
6
51
4
20
21
2
5
16
6
9
6

- Annonce -


Om Medhat Khattab
En dansker med ægyptisk afstamning. Jeg har mine meninger og holdninger, som jeg kæmper for. Hvis det viser sig gennem debat og argumenter,...

Se Medhat Khattabs profil
eller
Følg Medhat Khattab
- Annonce -