Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

26

Skrevet af _slettet_bruger_9081 1635 dage siden - Direkte link

Dine referencer er nu saa fine: De mange der har kritiseret aabningsceremonien er ifoelge linket et enkelt parlamentsmedlem, historien om den kvindelige flagbaerer er tilsyneladende fra Beijing 2008, og den enlige Imans praediken er ifoelge historien selv ikke bekraeftiget. Og den graeske atlet blev vist primaert smidt hjem for de racistiske udtalelser, ikke for at naevne roedt morgengry (eller hvad det nu er de hedder).

 

Og hvad angaar den tyske roer, saa har de forstaaeligt nok et lidt oemtaaleligt forhold til folk der gaar rundt og kalder sig national socialister (tilsyneladende kaeresten, ikke hende) saa det kan naeppe overfoeres ukritisk til hjemlige forhold. Hun er i oevrigt tidligere fyret hos politiet af samme grund saa om noget skulle man klandre tyskernes olypiske komite for foerst at reagere nu hvor pressen opdager det.

 

Der er masser af politisk korrekthed, men kildekritik er paa sin plads, saa den er hermed leveret.

 

Ps. Men ja, IOC er en korrupt forsamling.

 

 

 

 

 

 


Skrevet af Kim Freyberg 1635 dage siden - Direkte link

Og hvad angaar den tyske roer, saa har de forstaaeligt nok et lidt oemtaaleligt forhold til folk der gaar rundt og kalder sig national socialister

Nej, har de ikke. Men det var "nogen" der fortalte dem tilstrækkelig mange gange, at dette skulle være tilfældet - nøjagtig på samme måde som her i Danmark, når de Radikale fortæller danskerne hvad de skal mene om flygtninge- og indvandrerproblematik. Problemet var at tyskerne ikke selv fik mulighed for at afklare sig selv med deres fortid i Det Tredje Rige. Det var andre der dikterede dem hvor meget de nu skulle skamme sig allesammen. Og i den forbindelse røg Tyskland helt over i den anden grund og blev repræsenteret af mennesker med komplet hysteriske holdninger.


Skrevet af _slettet_bruger_9081 1635 dage siden - Direkte link

Nej, har de ikke. 

 

Det har de tyskere jeg kender nu, og det er en del. Men du mener (hvis jeg forstaar dig ret) at det burde de ikke have? 


Og saa mener jeg i oevrigt ikke du kan sammenligne de radikales bedre videnhed med situationen i Tyskland efter krigen, men du er velkommen til at praecisere.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_1212 1635 dage siden - Direkte link

Ifølge Spiegel Online, så forlod Nadja Drygalla selv poltiet, da hun ønskede at forfølge sine sportslige ambitioner. Muligvis blev hun bedt om at forlade politiet, men pga. politiets fortrolighed om personaleforhold er det rene spekulationer.

 

Lad os ikke glemme Danmarks egen udgave af "Pravda", der allerede i overskriften stempler Nadja Drygalla som nationalsocialist.


Skrevet af _slettet_bruger_9081 1635 dage siden - Direkte link

Ok, jeg tjekkede Suddeutsche Zeitung og forstod det som om hun var blevet bedt om at gaa efter en raekke samtaler. Men som du skriver er det nok ikke helt klart hvad der skete i den situation. Pointen var at hendes baggrund var kendt for flere aar siden.


Skrevet af _slettet_bruger_1212 1635 dage siden - Direkte link

God pointe. For du har helt ret, det lader til at aviser, delstatspolitiet samt den tyske olympiske komité alle kendte til det forhold, som hun nu bortdømmes for.


Skrevet af slettet bruger 1099 1635 dage siden - Direkte link

Det er simpelthen en skandale. Og du har præciseret det meget godt hvorfor, Sennels.


Skrevet af slettet bruger 1681 1635 dage siden - Direkte link

NPD er et nazistisk parti, og det er naturligvis ikke okay, når man kender Tysklands historie, at man har sådanne lig i lasten med til et samarbejdende arrangement som OL.


Skrevet af slettet bruger 1099 1635 dage siden - Direkte link

Det er en svaghed blandt pladderhumanister som dig at de er mere bange for fortiden end for fremtiden.

 

NPD er helt "okay", fordi man kender "tysklands historie" gør det ikke partiets mærkesager mindre valide. Til og med mistænker jeg folk der siger man ikke kender "Tysklands historie" for  ikke selv at vide specielt meget om Tysklands historie. Der gik 1000 år forud før WWII, men det glemmer de selvgode belejligvis.

 

NPD et "nazistisk parti"? Det er vist kun i den alleryderste selvfornægtende ekstremistiske lejr man kan nå til den konklusion. 

 

Prøv at forestille dig hvis nogen blev udelukket fra OL fordi de talte varmt om kommunisme eller kolporterede jødehad. Selv når jødiske atleter bliver dræbt under et OL kan de lande der støttede myrderiet fortsætte med at deltage. 


Skrevet af Polyb 1635 dage siden - Direkte link

NPD er helt "okay"...

 

Hold nu op - der er utallige problemer med det parti.

 

Lad os blot nævne nogle stykker:

- partiet går ind for at Tyskland skal have flere landområder i f.eks. Polen tilbage, ligesom man også gerne ser Østrig som en del af Tyskland. Der er, om ikke direkte nazistiske tilbøjligheder, som minimum tale om god gammel tysk imperialisme.

- partiet kan rigtigt godt lide folk som amerikaneren David Duke, en kendt racist og tidligere leder af Ku Klux Klan. Det er altså ikke folk man er venner med, med mindre man også selv har tilbøjligheder i den retning.

- partiet er også åbentlyst anti-semitisk, og har blandt andet kaldt Obamas sejr i det amerikanske præsidentvalg for resultatet af en alliance imellem "jøder" og "negere" - ligesom man mener at "Afrika har indtaget Det Hvide Hus". Igen er vi altså over i hvad det overhovedet ikke er ekstremt at sammenligne med nazistisk tankegang.


Skrevet af slettet bruger 1099 1635 dage siden - Direkte link

partiet går ind for at Tyskland skal have flere landområder i f.eks. Polen tilbage, ligesom man også gerne ser Østrig som en del af Tyskland. Der er, om ikke direkte nazistiske tilbøjligheder, som minimum tale om god gammel tysk imperialisme.

Og hvad så? Er det ikke en rimelig politisk observans, netop taget Tysklands historie i betragtning? Det er sgu mere suspekt at et parti som helt officielt siger at det eneste man må eje er sin egen tandbørste, er regeringsbærende i Danmark,. Blot for at sætte det i relief.

partiet kan rigtigt godt lide folk som amerikaneren David Duke, en kendt racist og tidligere leder af Ku Klux Klan. Det er altså ikke folk man er venner med, med mindre man også selv har tilbøjligheder i den retning.

Så vidt jeg kan forstå er David Duke en intellektuel, jeg kender ikke hans tankegods godt nok til at vide om jeg bryder mig om ham, men du mener altså man i det demokratiske Tyskland bør forbyde et parti fordi medlemmer har udtrykt sympati med amerikanske David Duke? Og det er i orden at udelukke en atlet fra OL fordi hans kæreste sympatiserer med amerikanske David Duke?

partiet er også åbentlyst anti-semitisk, og har blandt andet kaldt Obamas sejr i det amerikanske præsidentvalg for resultatet af en alliance imellem "jøder" og "negere" - ligesom man mener at "Afrika har indtaget Det Hvide Hus". Igen er vi altså over i hvad det overhovedet ikke er ekstremt at sammenligne med nazistisk tankegang.

Jeg kan stadig ikke se problemet. Af gode grunde er jeg ikke antisemit, og jeg synes Obama er en fin præsident. Jeg synes folk skal have lov til at mene det som du skriver herover, og jeg synes det er forkasteligt at man som topidreætsudøver kan fratages muligheden for at deltage i OL fordi ens kæreste sympatiserer med ovenstående. 

 

Det er fascisme. Det er totalitarisme. Det burde ikke findes iet moderne samfund anno 2012. Det er meget muligt nazisterne, hvis de havde magten, også ville smide folk ud der nærede kommunistiske synpsunkter, eller andet, men er det netop ikke forskellen på nazisme og os, at vi er pluralister?


Skrevet af Polyb 1635 dage siden - Direkte link

Og hvad så? Er det ikke en rimelig politisk observans, netop taget Tysklands historie i betragtning?

Man kan da mene at det var forkert at fratage Tyskland disse landområder og at tvangsforflytte alle de tyske indbyggere. Men sket er jo sket, og det er da absurd at kræve områderne tilbage igen nu - det er jo helt andre mennesker der er bosiddende i disse områder, og forbrydelsen imod disse mennesker vil jo være den samme. Så nej, det er overhovedet ikke en rimelig politisk observans. Det svarer til at kræve Israel fjernet som stat, og alle jøderne smidt ud af området.

Så vidt jeg kan forstå er David Duke en intellektuel, jeg kender ikke hans tankegods godt nok til at vide om jeg bryder mig om ham, men du mener altså man i det demokratiske Tyskland bør forbyde et parti fordi medlemmer har udtrykt sympati med amerikanske David Duke?

Nej, jeg har overhovedet ikke talt for at forbyde partiet - jeg taler imod din påstand om at partiet er "helt ok". Det er overhovedet ikke "helt ok" at have holdninger som dem David Duke render rundt med. Der er forskel på hvad folk har lov til at mene, og hvorvidt disse meninger er "helt ok".

Jeg kan stadig ikke se problemet. Af gode grunde er jeg ikke antisemit, og jeg synes Obama er en fin præsident. Jeg synes folk skal have lov til at mene det som du skriver herover, og jeg synes det er forkasteligt at man som topidreætsudøver kan fratages muligheden for at deltage i OL fordi ens kæreste sympatiserer med ovenstående.

Helt enig - men det er ikke "helt ok" holdninger.


Skrevet af slettet bruger 1099 1635 dage siden - Direkte link

Man kan da mene at det var forkert at fratage Tyskland disse landområder og at tvangsforflytte alle de tyske indbyggere. Men sket er jo sket, og det er da absurd at kræve områderne tilbage igen nu

Det som de mener er at hvor der bor tyskere og florerer tysk kultur, det bør hedde Tyskand. Hitler havde helt rigtig en lignende argumentation, men den er jo ikke forkert fordi Hitler sagde det. Det er stadig lige rigtigt. Og dem som det handler om er enige, det er jo derfor Tyskland kunne køre ind over grænsen til Østrig uden kamp. Man skal vide meget om de historiiske forhold for at kunne forstå dette. Det er jo heller ikke komplet uforklarligt at tyskerne kunne rulle ind over grænsen til Danmark. Hvorfor bekender nordtyskere sig til Danmark, ja, det er fordi de føler sig danske., men vi er stadig er nordgermansk "len". Jeg har talt med utrolig mange ældre der hyldede nazi-tiden. Før krigen.  Tyskland gjorde det jo utrolig godt, var førende på alle områder. Det er først bagefter, med koncentrationslejrene osv,  men det var netop "den endelige løsning". Nazisme som sådan er der faktisk ikke noget i vejen med, så vidt jeg kan bedømme, Det er bare en slags kommunisme.

Nej, jeg har overhovedet ikke talt for at forbyde partiet - jeg taler imod din påstand om at partiet er "helt ok". Det er overhovedet ikke "helt ok" at have holdninger som dem David Duke render rundt med. Der er forskel på hvad folk har lov til at mene, og hvorvidt disse meninger er "helt ok".

Jeg synes da partiet er helt OK, ligesom jeg mener Enhedslisten er helt OK. Jeg graduerer ikke efter personlig smag. Folk skal have lov til at mene det de vil, og lave alle de udsyrede partier de vil. Et parti der gik ind for at dræbe alle heteroseksuelle ville være helt acceptabelt i mit univers.

 

Hvis nogen går over grænsen, og rent faktisk dræber heteroseksuelle, så er det politiets opgave. Det er en forbrydelse. Man må godt mene alting, det er bare ikke alting der i praksis er anvendeligt, eller lovligt.


Skrevet af Polyb 1635 dage siden - Direkte link

Det som de mener er at hvor der bor tyskere og florerer tysk kultur, det bør hedde Tyskand.

Det er vist den "pæne" måde at tolke det på - der bor jo ikke længere ret mange tyskere i de områder af f.eks. Polen, som partiet ser som en del af Tyskland.

Hitler havde helt rigtig en lignende argumentation, men den er jo ikke forkert fordi Hitler sagde det. Det er stadig lige rigtigt.

Selvfølgelig er en politik ikke automatisk forkert fordi nazisterne stod for den - men skal "det er stadig lige rigtigt" forståes som at du er enig i lige netop denne politik?

Jeg synes da partiet er helt OK, ligesom jeg mener Enhedslisten er helt OK. Jeg graduerer ikke efter personlig smag. Folk skal have lov til at mene det de vil, og lave alle de udsyrede partier de vil. Et parti der gik ind for at dræbe alle heteroseksuelle ville være helt acceptabelt i mit univers.

Jeg er helt med på, at folk skal have lov til at mene hvad de vil og går ikke ind for at forbyde partier eller holdninger. Det er muligt at jeg misforstår dig, så for at få det helt på det rene.

 

Synes du at partiets holdninger er gode?

Nazisme som sådan er der faktisk ikke noget i vejen med, så vidt jeg kan bedømme, Det er bare en slags kommunisme.

Nej det er ikke.


Skrevet af Hans Und 1635 dage siden - Direkte link

 

Har du eventuelt en bemærkning til at SF har huset en Anne Grethe Holmsgaard?

 

partiet er også åbentlyst anti-semitisk, og har blandt andet kaldt Obamas sejr i det amerikanske præsidentvalg for resultatet af en alliance imellem "jøder" og "negere" - ligesom man mener at "Afrika har indtaget Det Hvide Hus". Igen er vi altså over i hvad det overhovedet ikke er ekstremt at sammenligne med nazistisk tankegang.

 

Som man kan læse i den bog hun har skrevet sammen med Kit Broholm "Zionismens Israel" så mener hun at jøderne skal opgive jødiskhed, ellers vil "arbejderklassen" tage sig af det fornødne.

- Hun vedstode sig bogen, der er fra 1984, så sent som november 2010...


Skrevet af bjarnebinee 1635 dage siden - Direkte link

Så er Enfoldighedslistens talerør  KHM1990 på banen igen.

Gør dig nu umage, så partiet kan være stolt over dig.


Skrevet af slettet bruger 1681 1635 dage siden - Direkte link

Har du nogle argumenter?


Skrevet af Hans Und 1635 dage siden - Direkte link

Naturligvis er det ikke OK at udlukke folk fra OL pga "forkerte" holdninger, som der aktuelt er mindst to eksempler på.

 

Det er et udtryk for det tyrani som socialister har begavet os med.

 

Heldigvis kan man boycotte OL og sponsoerne.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

6
12
11
7
13
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11
8
6

- Annonce -


Om Nicolai Sennels
Folketingskandidat for Dansk Folkeparti. Autoriseret psykolog, foredragsholder og forfatter til bogen "Blandt kriminelle muslimer. En psykologs...

Se Nicolai Sennels' profil
eller
Følg Nicolai Sennels
Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -