Kontakt 180Grader.dk
26

Skrevet af Polyb 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Og hvad så? Er det ikke en rimelig politisk observans, netop taget Tysklands historie i betragtning?

Man kan da mene at det var forkert at fratage Tyskland disse landområder og at tvangsforflytte alle de tyske indbyggere. Men sket er jo sket, og det er da absurd at kræve områderne tilbage igen nu - det er jo helt andre mennesker der er bosiddende i disse områder, og forbrydelsen imod disse mennesker vil jo være den samme. Så nej, det er overhovedet ikke en rimelig politisk observans. Det svarer til at kræve Israel fjernet som stat, og alle jøderne smidt ud af området.

Så vidt jeg kan forstå er David Duke en intellektuel, jeg kender ikke hans tankegods godt nok til at vide om jeg bryder mig om ham, men du mener altså man i det demokratiske Tyskland bør forbyde et parti fordi medlemmer har udtrykt sympati med amerikanske David Duke?

Nej, jeg har overhovedet ikke talt for at forbyde partiet - jeg taler imod din påstand om at partiet er "helt ok". Det er overhovedet ikke "helt ok" at have holdninger som dem David Duke render rundt med. Der er forskel på hvad folk har lov til at mene, og hvorvidt disse meninger er "helt ok".

Jeg kan stadig ikke se problemet. Af gode grunde er jeg ikke antisemit, og jeg synes Obama er en fin præsident. Jeg synes folk skal have lov til at mene det som du skriver herover, og jeg synes det er forkasteligt at man som topidreætsudøver kan fratages muligheden for at deltage i OL fordi ens kæreste sympatiserer med ovenstående.

Helt enig - men det er ikke "helt ok" holdninger.


Skrevet af Polyb 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

NPD er helt "okay"...

 

Hold nu op - der er utallige problemer med det parti.

 

Lad os blot nævne nogle stykker:

- partiet går ind for at Tyskland skal have flere landområder i f.eks. Polen tilbage, ligesom man også gerne ser Østrig som en del af Tyskland. Der er, om ikke direkte nazistiske tilbøjligheder, som minimum tale om god gammel tysk imperialisme.

- partiet kan rigtigt godt lide folk som amerikaneren David Duke, en kendt racist og tidligere leder af Ku Klux Klan. Det er altså ikke folk man er venner med, med mindre man også selv har tilbøjligheder i den retning.

- partiet er også åbentlyst anti-semitisk, og har blandt andet kaldt Obamas sejr i det amerikanske præsidentvalg for resultatet af en alliance imellem "jøder" og "negere" - ligesom man mener at "Afrika har indtaget Det Hvide Hus". Igen er vi altså over i hvad det overhovedet ikke er ekstremt at sammenligne med nazistisk tankegang.


Skrevet af Polyb 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det som de mener er at hvor der bor tyskere og florerer tysk kultur, det bør hedde Tyskand.

Det er vist den "pæne" måde at tolke det på - der bor jo ikke længere ret mange tyskere i de områder af f.eks. Polen, som partiet ser som en del af Tyskland.

Hitler havde helt rigtig en lignende argumentation, men den er jo ikke forkert fordi Hitler sagde det. Det er stadig lige rigtigt.

Selvfølgelig er en politik ikke automatisk forkert fordi nazisterne stod for den - men skal "det er stadig lige rigtigt" forståes som at du er enig i lige netop denne politik?

Jeg synes da partiet er helt OK, ligesom jeg mener Enhedslisten er helt OK. Jeg graduerer ikke efter personlig smag. Folk skal have lov til at mene det de vil, og lave alle de udsyrede partier de vil. Et parti der gik ind for at dræbe alle heteroseksuelle ville være helt acceptabelt i mit univers.

Jeg er helt med på, at folk skal have lov til at mene hvad de vil og går ikke ind for at forbyde partier eller holdninger. Det er muligt at jeg misforstår dig, så for at få det helt på det rene.

 

Synes du at partiets holdninger er gode?

Nazisme som sådan er der faktisk ikke noget i vejen med, så vidt jeg kan bedømme, Det er bare en slags kommunisme.

Nej det er ikke.

- Annonce -


Skrevet af bjarnebinee 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Så er Enfoldighedslistens talerør  KHM1990 på banen igen.

Gør dig nu umage, så partiet kan være stolt over dig.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

20
24
11
7
10
5
8
13
10
9
3
33
9
15
13
12
22
33
7
6

- Annonce -


Om Nicolai Sennels
Folketingskandidat for Dansk Folkeparti. Autoriseret psykolog, foredragsholder og forfatter til bogen "Blandt kriminelle muslimer. En psykologs...

Se Nicolai Sennels' profil
eller
Følg Nicolai Sennels
- Annonce -