Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

23

+2 Skrevet af Knud Madsen 124 dage siden - Direkte link

Lad os endelig komme igang med at mule hele verden.


+1 Skrevet af Michael Thomsen 2 123 dage siden - Direkte link

Ja. Jeg er også meget utilfreds med at flertallet af dem jeg ser i KBH stadig er hvide. Jeg syntes det er blevet bedre de sidste 20 år her med at få de hvide udryddet, men det kunne godt gå lidt hurtigere. Det glæder mig når jeg ser både af negere sejle til Europa eller muslimer vandre op gennem kontinentet, fordi så ved jeg at det nok skal lykkes om et par årtier at gøre de hvide til mindretallet i KBH. Længe leve udryddelsen af den hvide race.


+2 Skrevet af Jan Rasmussen 124 dage siden - Direkte link

Udenrigsministeren: Danmark skal stå ved de løfter vi har givet for år tilbage Danmark skal tage ansvar i en usikker verden

 

USA under Trump vil ikke fortsætte med inddirekte at betale til dansk velfærd ,derfor skal vi nu selv til at have pungen op af lommen.

- Annonce -

- Annonce -


+2 Skrevet af Knud Madsen 124 dage siden - Direkte link

Og hvor er det dog døduretfærdigt!!


+1 Skrevet af Niels Ohlsen 124 dage siden - Direkte link
Danmark skal tage ansvar i en usikker verden

Fint. Men det er i hvert fald ikke noget for små nationalister. Her gælder det om at gemme sig i skimlede kældre. Bag hermetisk lukkede grænser.


+3 Skrevet af Torben Nielsen 124 dage siden - Direkte link
Danmarks måske bedste uderigsminister nogensinde (ifølge ham selv), melder sig nu på banen. I stedet for at konfrontere de enorme problemer med invasionen af de muslimske horder - ja så vælger han at hakke på Trump, Putin, brexit og Arktis. Det er jo en strategi, der er kendt siden Arilds tid. Opfind nogle ydre fjender, så er man så dejligt fri for at lave noget som helst. De stegte duer flyver lige ind i munden, og ministerpensionen venter.

+2 Skrevet af Marianne Minerva Andersen 124 dage siden - Direkte link

Mandens galloperende højhedsforvildelse er særdeles udtalt, måske en miljøskade af at have været medlem af RV i mange år - jeg kan komme i tanke om indtil flere udenrigsministre han ikke engang når til sokkeholderne.


+2 Skrevet af Kristoffer Mousten Hansen 124 dage siden - Direkte link

Den nye strategi består i at bombe løs hvorend man får besked på, at terroristerne gemmer sig, og at opruste til en ny kold krig med Rusland ved at øge militærudgifterne og styrke NATO.

Man vil sprænge arabere i luften og købe ubrugeligt amerikansk isenkram - hvordan er det anderledes end de sidste 27 års politik?


+1 Skrevet af Gitte Nielsen 123 dage siden - Direkte link

Vi skal tage ansvar for Danmark i en usikker tid, og det gøres bedst ved at:

 

Sende alle muslimer hjem hurtigst muligt

Lukke grænserne hermetisk

 

Så passer vi på Danmark og bevarer Danmark for vores børn og børnebørns fremtid.

 

Så kan "sandnegerne" og ørkenrotterne passe sig selv, de har selv et ansvar for at gøre deres eget land til et bedre sted at leve - istedet for kujonagtigt at flygte til et velfærdsland. 


+1 Skrevet af Jimmi Krisstensen 122 dage siden - Direkte link

Ja, selvfølgelig skal vi hjælpe sauderne med at sprede deres wahabisme, fjerne lederne i nabolandene, støtte terrorbevægelser og sikre at de kan overtage verden og sende det mellemøstlige befolkningsoverskud til europa.

Syrien, Irak, Yemen, Libyen og snart Qatar og Iran, så kan de lære det....

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
4
5
2
8
13
11
15
8
10
15
12
11
12
15
17
16
12
12
11

- Annonce -

- Annonce -