Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

22

Skrevet af slettet bruger 3623 1606 dage siden - Direkte link

Skalaen

 

Simon Emil

Mette Bock

Anders Samuelsen

Leif Mikkelsen

Ole Birk Olesen

....

Joachim B Olsen


Skrevet af slettet bruger 3421 1606 dage siden - Direkte link

Desværre hopper Simon Emil på David Rehling's limpind og det var ganske som forventet.

 

1. råd: hold jer fra LA, med mindre i ønsker åbne grænser og åbne kasser, det radigale arvegods fornægter sig ikke, i virkeligheden handler det for Simon og LA-kollegaerne om at fremstå som filantroper og liljehvide pladerhumanister, der slet ikke kan se noget galt i indvandringen fra islamiske kloakker, sørgeligt ment sandt.


Skrevet af Louis B. Knockel 1606 dage siden - Direkte link

LAs politik står tydeligvis fast: Ladeporten åben. Resten er retoriske udsmykninger.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Klor 1606 dage siden - Direkte link

Simon Emil går ind for at "vi som samfund har ret til at kræve, at mennesker, der frivilligt kommer til landet, holder sig på den rigtige side af loven og forsørger sig selv." ... Godt og rimeligt krav som - hvis kravet efterleves 100% - virker langt stærkere end en 24-års-regel og tilknytningskrav.


Skrevet af Kim Ursin 1606 dage siden - Direkte link

Han har da fuldstændig ret:

 

"Jeg står stadig fast på min holdning til 24-års-reglen og tilknytningskravet. Det er regler, som forhindrer myndige danske statsborgere i at gifte sig med det menneske, de elsker og samtidig blive i Danmark, og det er ikke rimeligt.

Spærrer for løsninger

Der er ingen som helst modsætning mellem dette synspunkt og så det synspunkt, at vi som samfund har ret til at kræve, at mennesker, der frivilligt kommer til landet, holder sig på den rigtige side af loven og forsørger sig selv."

 

Hvorfor skal Kim, der er uddannet og kan forsørge sig selv, ikke kunne få en kæreste på 22, fordi Mustafa brænder en bil af i Vollsmose? Hvad kommer det mig ved? Smid Mustafa ud af landet og lad mig være i fred.

 

Så opsig konventionerne og lad os komme igang med den almindelig sunde fornuft.


Skrevet af Jonas H 1606 dage siden - Direkte link

Problemet består i at der allerede nu er kommet så mange utilpassede indvandrer (som ikke kan eller vil forsørge sig selv) der har fået dansk statsborgerskab, til landet. Realiteten er jo den at 24 års reglen og tilknytningskravet ikke er og aldrig har været et problem for "Kim", og hans udenlandske kæreste.


Skrevet af Kim Ursin 1606 dage siden - Direkte link

Jeg og en veninde var på en kinesisk reastuatant sidste weekend, her talte pigen flydende dansk, det samme gjorde alle de andre kinesere i restauranten, og pigen kunne fortælle at hun skam var fra Hong Kong og at de var kommet er hertil for 6 år siden. Flydende dansk på seks år, egen restaurant (fremragende iøvrigt). Man ville ikke have gættet på de var indvandrere.De er kommet til landet og har klaret sig selv.

 

Så tager man en tur i Vollsmose, hvor 3. generation ikke kan tale dansk, ikke vil dansk, hader dansk og alt hvad Danmark står for.For ærlig talt kan vi nemlig konstatere at ligeså snart de ikke gør det, så er de smuttet fra Vollsmose og andre ghettoområder.

 

Måske vi burde overveje om vores "hjælp" til disse mennesker er rigtig. Måske ville den rigtige hjælp til flygtninge være:

 

Ja, det er synd for dig du har set din familie blive slagtet i dit hjemland. Her er en kost og skovl, for her i landet arbejder vi. Laver du det mindste kriminalitet ryger du og taler du ikke dansk efter 7 år, så ryger du ud. Spørgsmål? Fino, kom i gang.

 

Gennemførte man det konsekvent, så skulle alle nok tale fornuftigt dansk efter syv år, de skulle nok holde sig indenfor lovens rammer og lur mig om de ret længe går med kost og skovl.


Skrevet af Mike S 1606 dage siden - Direkte link

Dit indlæg er en ganske god illustration på det overordnede problem som den Vestlige verden altid har haft med mellemøstlig indvandring.

 

De hverken kan, vil, agter, eller har intention om - og hvis du siger noget om det, så bliver du enten udsat for trusler på livet, eller du bliver rent faktisk taget af dage. Men de kan jo lave kebab.. så.. you know.. de er skide-vidunderlige at have i det daglige gadebillede. Eller noget.


Skrevet af Louis B. Knockel 1606 dage siden - Direkte link

Aldeles rigtigt, hr. Ursin. Lad os se en konsekvent LA-politik i det spor, så bliver næste valg en LA-triumf uden lige.


Skrevet af Smother 1606 dage siden - Direkte link

Når man ikke har andre argumenter, så kan man jo altid hævde, at man har et "nuanceret" standpunkt.

 

På den måde får man stemplet alle andre standpunkter som unuancerede, måske ligefrem "sort/hvide".

 

Og hvem vil dog være unuanceret? Det er simpelthen så deprimerende at følge politik i dag. Eufeismerne står i kø, de dårlige argumenter ligeså - hvorimod man har ad hominem argumenter og moralprædikener i hobetal.


Skrevet af hubert 1606 dage siden - Direkte link

 Forfærdeligt at danmark stadig lukker muslimer ind i landet, på trods af vi allerede nu har så mange ,der hverken kan eller vil integreres i et moderne sekulært samfund.

hvis LA fastholder deres latterlige " Åbne grænser og lukkede kasser" vil det vælte ind med personer der kræver åbne kasser. Og selvfølgelig vil det betyde udgifter i milliardklassen og voldsomt forøget kriminalitet. Så hold jer langt væk fra LA når valget kommer.


Skrevet af slettet bruger 6264 1606 dage siden - Direkte link

"Åbne grænser - tomme kasser" er åbenbart et dedikeret mål for Radiberal Allivenstre.


Skrevet af bjarnebinee 1606 dage siden - Direkte link

Fra hestens (Simon Emil) egen mund: "Jeg oplever ingen forandring" (i mine holdninger).

Der er desværre ikke mange formildende omstændigheder ved den radigale Simon Emil Ammitzbøl, men det er da interessant at høre, at han forlod de radigale, fordi de ikke var radigale nok.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
10
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15
4
8

- Annonce -

- Annonce -