Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

44

+18 Skrevet af NIM 254 dage siden - Direkte link

Enig, den gamle nar levebrødspolitiker der har levet et fedt liv på ryggen af skatteydernes betaling har absolut ikke nogen berettigelse eller taletid tilbage.


+3 Skrevet af Ftang Ftang 254 dage siden - Direkte link
Indlægget er blevet slettet af Mvj

+1 Skrevet af FtangFtang 254 dage siden - Direkte link
Indlægget er blevet slettet af Mvj

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af FtangFtang 254 dage siden - Direkte link
Indlægget er blevet slettet af Mvj

+2 Skrevet af NIM 254 dage siden - Direkte link

+2 Skrevet af ino 254 dage siden - Direkte link

Tak


+12 Skrevet af Jalopeno 254 dage siden - Direkte link

Ikke andet end kulturradikal efterrationalisering - og så gider jeg endda ikke gå ind på siden - overskriften siger det hele. 

 

Min afsky for iSlam overgås kun af den for MSM og de gamle partier. 

 

Manden må være psykopat som Merkel og resten af samme slags. 


+10 Skrevet af winston smith 254 dage siden - Direkte link

"danskerne må vågne op og vænne sig til de fremmede"-Uffe Elleman Jensen,Berlingske Tidende 29/7-1985.

 

Beklager men Uffe Galemand har altid været den samme,en fanatisk globalist der har arbejdet ihærdigt for at ombringe nationalstaten.

Forskellen er at holdt den var skjult under en borgerlig facade i mange år.Derfor prøver mange af hans gamle vælgere at bilde sig selv og andre ind at det er på det seneste han er blevet sær.

 

Men som ovenstående citat viser så var Uffe Galemand nøjagtig den samme i 1985 som han er idag.


+19 Skrevet af Isabella Balkert 254 dage siden - Direkte link

Når man tænker på hvor meget Uffe Ellemann Jensen og De Radikale har ført an i dæmoniseringen af Pia Kjærsgaard og DF, så var det egentlig på tide, hun fik en undskyldning fra den bedrevidende Uffe Ellemann Jensen, der nu har erkendt, at han tog fejl.

Han tog også fejl, da han gik forrest sammen med Anne Mee Allerslev, for at få bygget en moske der skulle rumme alle muslimske trosretninger, selvom mange sagde ham midt imod, og forsøgte at forklare ham at det ikke kunne lade sig gøre. Så var han helt uimodtagelig over for andre synspunkter end sine egne.

Man gav en tyranstat mulighed for at bygge en moske i Danmark og det blev selvfølgelig den dominerende opfattelse af Islam der indtog Moskéen, og plads til de homosexuelle blev der aldrig.

Det bliver en lettelse den dag Uffe Ellemann Jensen går hen i sin kurv og lægger sig. Foreløbig sidder han som chef på Reuters og bestemmer, hvad danskerne må og ikke må høre i Dansk presse fra det store udland, og EU kritik er ikke noget der flyder videre til danske medier.


+3 Skrevet af Mvj 254 dage siden - Direkte link

En ting er uffes spæde opportunistiske undskyldninger, men at troll også skulle få adgang er jeg virkelig ked af, - jeg troede han var blokeret.


+12 Skrevet af Mvj 254 dage siden - Direkte link

Uffe nævner "svømmehalepisoderne" som eksempel på at der kan være misforståelser mellem indvandrere og danskere - hvis han ellers kunne burde han skamme sig - det kryb. Måske skulle han tage sin egen position under muhammedkrisen op til revurdering, - man kan vel ikke komme det helt fuldtonede landsforræderi nærmere end hvad han skejede ud med under den "episode". Uffe er en radikal landsforræder og hans far ville vende sig i sin grav over sønnens fuldstændige løsrivelse fra enhver jordfordbindelse for at spise jordbær med de store, - endnu engang føj for den lede!


+8 Skrevet af Jalopeno 254 dage siden - Direkte link

Manden er en sinke og ond. Der er ikke tale om "misforståelser, men bevist kolonisering af de brune, 


+5 Skrevet af Winged Hussar 254 dage siden - Direkte link
Han er jo affald.

+6 Skrevet af Marianne Andersen ( f.d Minerva) 254 dage siden - Direkte link

Himlen glæder sig som bekendt mere over een omvendt synder end over hundrede af de frelste og det er da godt at Uffe Ellermann Jensen endelig er kommet til fornuft, hvis han da så er det.

 

Man kan jo sjældent lære en gammel hund nye tricks og manden er jo kendt for at være særdeles udspekuleret, så i bund og grund kan det her jo sagtens være et forsøg på at dække sig ind, da fremtiden nok ikke ser alt for lys ud for den gruppe af bedrevidende og nedladne EUropater og migrantvenner som UEJ indtil nu har tilhørt.


+9 Skrevet af Erlend Ottar 254 dage siden - Direkte link

Om "integrationen" siger han;

så jeg vil ikke sige, at vi har været for tolerante

Virkelighedsfornægtelse af første grad, en kryben og sleskeri for islam, har været hovedtemaet for skiftende regeringer. Ingen har haft nosser til, at fortælle dem hvor Moses købte øllet. 

Et sted hvor i ikke har været tolerante, er overfor os, som har tilladt os, at pege på problemerne med islam. Hold nu kæft hvor har vi fået lov at føle foragten. Nu er det jeres tur.

 

Videre siger han 

»Dem, som siger, at det her er et stort problem, og at det overhovedet ikke kan løses,
vi kan ikke have muslimer i Danmark, det kan vi ikke bruge til noget.

Nå, nu troede jeg ellers lige, at du var ved, at trække i land, og så fremsætter du igen en påstand, som du bliver nødt til, at æde igen.
+3 Skrevet af Thomas Staal 254 dage siden - Direkte link
Han skal have lov at sige, at han er blevet klogere og desårsag have lov at levere en undskyldning. Ellers skal han ikke tages seriøst. I øvrigt er det morsomt at se, at når een politiker alene holder på sit, og det senere viser sig, at han har taget fejl, så skal vi alle blive bedre..... Nej, Uffe, du holdt på trods af alle advarsler på dit. Nu må du indrømme, at du tog meget fejl. Lad være, at tørre dine fejlskøn af på os andre! Bliv dog her i dit livs efterår en voksen mand!

+9 Skrevet af Morten Simonsen 254 dage siden - Direkte link

At Uffe nu mener at asyllovgivningen i '83 var forfejlet, og at det undskyldes med at der var et politisk flertal som tvang den siddende regering til at inføre det er een sag.
Der har været rigeligt med muligheder for at rette op på de grundlæggende rettigheder som asylanter får i årene siden - og her har Uffe - og stort set alle andre politikere - ikke reageret.

 

Tvært i mod så er Uffe nu ude og kritisere Nye Borgerlie, som - ud over DF - er det eneste parti der reelt vil ændre lovgivningen fra '83.

 

Så jeg må indrømme at jeg ikke giver meget for Uffe's nye indsigt, eller skyggen af hans vage beklagelser.


+6 Skrevet af Frihed 254 dage siden - Direkte link

Desværre ville Clement - helt forventeligt - ikke opponere mod Uffe Ellemanns vrøvl, herunder:

- Stråmand om hvad Pernille Vermund har sagt
- Nonsense-påstand om, at man "ikke kan gøre noget" mht. at stoppe indvandringen

Uffe Ellemann er tåkrummende. Hans retoriske våben virker ikke længere og hans egen opblæsthed, narcissisme og egomaniske megalomi virker mere og mere malplaceret 


+4 Skrevet af DirtyHarry 254 dage siden - Direkte link

Uffe Ellemann kaldte engang danskerne for "dumme".

Det har vist sig at 

Uffe Ellemann var og er den "dumme", en undskyldning burde være på sin plads.


+4 Skrevet af hans01 254 dage siden - Direkte link

Jeg husker mest Uffe for hans uforbeholdne opfordring til vold imod svenskeren Dan Park, Citatet er begravet idag..


Skrevet af Frihed 254 dage siden - Direkte link

Link?


+1 Skrevet af Holm 254 dage siden - Direkte link

Han skriver jo at citatet er begravet - men hvad med selv at google dig frem?


+5 Skrevet af hans01 254 dage siden - Direkte link

Det var noget med at uffe manden ikke ville græde tårer hvis Dan Park blev overfaldet..


+5 Skrevet af Dinesen 254 dage siden - Direkte link
Det helt store problem er, at den dumme dansken har stemt en lige så tumpet, slesk og kulturradikal sønnike ind i vores nuværende parlament. Han tror, hans far er så skide klog og suger til sig af al hans visdom og gode råd til stor skade for nationen.

+2 Skrevet af Inge Nielsen 254 dage siden - Direkte link

Det her kan koges helt ned til, at næsten alle politikere er dumme. Ingen, lige bortset fra nogen ganske få, ville se, hvor vi var på vej hen. De var alle åh så kloge.

 

Og det er faktisk det mest uhyggelige ved sagen, at Danmark bliver regeret af en flok dumrianer.

 

Men lad os nu se, hvor mange der tør indrømme, at de tog fejl. Jeg gætter på ingen. Hvis de bare kommer i nærheden af en indrømmelse, bliver den pakket så godt ind, at den bliver umulig at få øje på.


+5 Skrevet af Ulrik B. Petersen 254 dage siden - Direkte link

Hvis jeg var Uffe Ellemann Jensen, ville jeg trække mig tilbage til pensionen og en velfortjent glemsel. Han har haft sin tid, og hvad der er tilbage, er både patetisk og trivielt, nemlig en klamren til de sædvanlige meninger, emballeret i dårlige bortforklaringer af at have taget grundigt fejl, ikke kun hvad angår indvandring, men også mht. tyrkertroen på nationalstatens ophævelse samt velsignelsen af den europæiske union, som de menige europæiske folk åbenlyst ikke vil vide af.

Jeg synes dog ikke at danskerne som helhed har nogen ret til at fordømme politikere og kommentatorer som fx. Uffe Ellemann Jensen. Det er jo et faktum at det store flertal ret kritikløst har stemt dem i Folketinget, købt aviserne, og gloet på TV-programmer, der rutinemæssigt indoktrinerer folk det bedste de har lært. De fleste hylder desværre fortsat den forlorne virkelighedsopfattelse en tid endnu, selvom en voksende skare har hørt Fenris-Ulven glamme.

Det er heller ikke glemt at det samme flertal også har været med i den årelange hetz mod Dansk Folkeparti, der ganske vist ind imellem er kommet med nogle sære udmeldinger, og hvis politiske program er dybt skæmmet af tro på betonsocialismens velsignelser, men som i det store og hele har reflekteret en del danskeres bekymring over at få prakket eksotiske, men typisk demokratifremmede kulturer på.


+3 Skrevet af Hr Genial 253 dage siden - Direkte link

    Uffe fra klanen Ellemann er her på gravens bred igang med at skabe sig selv et fint eftermæle. Det mest forkvalmende er, at de skatteborgerbetalte MSM støtter ham i dette med et kvalitetsstempel. Lad dog den gamle ronkedor i stilhed rejse til elefantkirkegården.


+2 Skrevet af _slettet_bruger_141448 253 dage siden - Direkte link

Hans sokker er blevet sure.


Skrevet af DirtyHarry 253 dage siden - Direkte link

Haha, genialt.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

6
7
7
9
12
17
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -