Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

12

+2 Skrevet af Knud Madsen 156 dage siden - Direkte link

Man bør også undersøge boniteten på alle måder hos medarbejderne.

Fra mine mange kvalfulde år med Skat.dk kan jeg ikke genkende udsagnet om dygtige og engagerede medarbejdere. Jeg har derimod oplevet mange direkte dumme, uvidende, dovne og deciderede ubehøvlede skiderikker.

Var det virkelig gode medarbejdere, ville de jo have kunnet gribe ind for de sindssyge hændelser, der har kostet os alle min. 100 mia kr.


Skrevet af Dennis Thrysøe 156 dage siden - Direkte link

Desuden er det jo ikke kun et spørgsmål om mangel på folk i SKAT, men også en tilsyneladende komplet rådden ledelse.

 

Der skal jo ikke 1000 ansatte til at opdage at refusion af udbytteskat eksploderede med flere størrelsesordner hen over flere år. Eller til at gennemskue at EFI systemet slet ikke virkede, da man skiftede til det, og stoppede med inddrivelse som man havde gjort det tidligere. Osv. osv.

 

Selv efter alle disse "katastrofale" nedskæringer er det danske SKAT langt større end det svenske, målt efter indbyggertal. 

 

Jeg synes vi skulle forsimple de samlede skatteregler til et omfang på maksimalt 10% af det nuværende omfang, og derfor opbygge en helt ny skatteorganisation fra bunden, ud fra dette.


+1 Skrevet af Gitte Nielsen 156 dage siden - Direkte link

De kan så også kræve erstatning fra Jesper Rønnow Simonsen som var øverste direktør i Skat i centrum af de mange skandalesager, der har martret myndigheden de senere år. Det var således på hans vagt, at der blev svindlet med udbytteskat for 12,3 milliarder kroner, og at det nu kuldsejlede inddrivelsessystem, EFI, kollapsede

 

Han modtog i alt 2,2 mio. kr. plus pension efter sin fyring, og er nu ansat i et konsulenthus, der rådgiver SKAT og skatteministeriet !!!!!!

 

Jeg er sikker på at der sidder mange direktører og embedsmænd, som vidste at der var noget helt galt i SKAT - de er også ansvarlige for skandalen.

 

Jeg mistænker ministerierne og styrelserne for at have rigtig mange ansatte, som overhovedet IKKE passer deres jobs. ( bestikkelse ? i verdens mindst korrupte land ? )

 

Se nu salget af DONG, hvor Finansministeriet ikke har levet op til god forvaltningsskik, idet flere centrale dokumenter ikke findes, og centrale overvejelser om salget ikke er dokumenteret. !!!!!!!

 

Hos Miljøstyrelsen ser det ikke bedre ud, de har lavet aftaler med vindmølleindustrien, om støjberegninger - og bagefter har smidt referaterne fra møderne ud, så ingen kan se hvordan man er kommet frem til disse beregninger !!!!!

 

http://kaempevindmoeller.dk/2015/11/hemmelige-moeder-mellem-staten-og-vindmoellebranchen/

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Knud Madsen 156 dage siden - Direkte link

Jeg ikke blot mistænker systemet for korruption. Jeg mistede i 1978 65.000 kr. på det alter. Det var for mig en anseelig sum penge at vinke farvel til.

Så jo, systemet er korrupt.


+1 Skrevet af Maja Mejlby Larsen 153 dage siden - Direkte link

Jeg skal ikke sige om det er korrupt, men fyldt med mangler er det. Jeg har nu boet i udlandet i over 2 år, og har endda fået et andet statsborgerskab og arbejder i det land jeg er flyttet til. Alligevel mener skat i Danmark, at jeg hvert år skal betale skat til dem. Hvert år må jeg ringe til dem og fortælle dem at jeg ikke tjener penge i Danmark.

Hvert år påstår de at jeg har modtaget bistandshjælp på over 400.000 ( jeg har ALDRIG modtaget bistandshjælp) og at jeg også har modtaget SU. Hvert år må jeg ringe til dem og spørge dem om hvad f.. de har gang i.

Samtidig havde jeg engang en bekendt der arbejdede derinde, der fortalte at hvis en borger ringede derind, og skulle have hjælp til noget, måtte de KUN hjælpe med det borgeren spurgte om. Hvis han kunne se at borgeren egentligt burde betale mindre i skat og havde glemt at trække noget fra, skulle de holde deres kæft. Det kostede dem en fyring, hvis de hjalp en borger med at betale mindre i skat, selv om borgeren faktisk havde ret til det også selv om det var en drastisk fejl på flere 100.000 kr.

Dengang begyndte jeg at pakke mine ting og flytte ud af landet.

Skattemæssigt har jeg og min mand nu sparet over 265.000 om året, i penge vi før skulle betale til skat til Danmark, blot ved at flytte til Norge i forhold til hvad vi betaler her. 

Og her hjælper de os gladeligt med kun at betale den skat vi er nødt til at betale og ikke mere.


Skrevet af Niels Ohlsen 151 dage siden - Direkte link

Fin beskrivelse. Men danskerne elsker åbenbart at betale skat i stor stil.

 

60% af vælgerne stemmer på røde partier som S,SF,EL og ((DF)) og 10% på partier, der støtter en rød regering som R og Å.

 

Så er der ikke så meget blåt tilbage at gøre godt med.


+1 Skrevet af Jon Schmidt 156 dage siden - Direkte link
Han modtog i alt 2,2 mio. kr. plus pension efter sin fyring

De er forhåbentlig blevet topbeskattet,derefter ville der så ikke engang være en mio tilbage.

 

Man må så håbe at han har købt en bil for rest-beløbet...eller ladet dem indgå i et huskøb i Frederiksberg komune hvor han så kan døje med deres boligbeskatning.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

14
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11

- Annonce -

- Annonce -