Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

15

+5 Skrevet af Cody Nielsen 68 dage siden - Direkte link
En hel forventelig effekt af skilsmissegenerationens børn der er blevet forkælet i hoved og røv af forældre der kæmpede om barnets gunst hver anden uge uden at turde opdrage og stille krav. Synd for de "ødelagte" unge der nu og fremover vil præge samfundet i negativ retning da de med al sandsynlighed vil videreføre den negative arv med skilsmisser og uopdragne unger.

+6 Skrevet af Inge Nielsen 68 dage siden - Direkte link

Det uhyggelige ved den servicering af de unge mennesker er jo, at det er de samme unge mennesker, der en dag sidder i bl.a. folketinget og skal bestemme over alle os andre.

 

Hvis de allerede fra barnsben lærer, at de altid selv kommer i første række, hvordan skal de så nogensinde lære, at andre også skal have del i kagen.

 

De bliver opdraget til hele livet at være nogle små egoister.


+7 Skrevet af Torben Nielsen 68 dage siden - Direkte link
Hvad bliver det næste ? Afhentning med taxa og privatchauffør ? Morgenvækning ? Hjælp til børstning af tænder ? Kommunal madpakke ? Nogen til at lave deres lektier ? Og en lang betalt sommerferie, når de måske har gennemført første skoleår . Hvis man googler lidt findes det hele jo allerede! Inklusiv afhentning, lektiehjælp, madpakke. Virkeligheden har forlængst overgået ens vildeste fantasier!
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

13
9
13
9
8
13
11
15
8
10
15
12
11
12
15
17
16
12
12
11

- Annonce -

- Annonce -