Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

26

Skrevet af _slettet_bruger_2660 1635 dage siden - Direkte link

- Det dårlige image stammer ikke fra det somalierne selv gør og siger. Det stammer fra medierne og politikerne, siger han.”

"For det er saaaamfundets skyld, ja det er saaaaaamfundets skyld, samfundets skyld, skyld, skyld"...

 

Utroligt at det billede der er tegnet af en flok lade somaliere med rødsprængte øjne som bruger hele dagen på at tygge Khat slet ikke passer men bare er noget medierne har hetzet frem.

 

Gad vide hvad de SÅ bruger al den khat politiet beslaglægger til ...

 

Jeg kender faktisk en somalier som er velintegreret og som har et arbejde...Ja hun er sågar sammen med en pæredansk mand. (Og måtte forresten leve under jorden et stykke tid fordi hun valgte den livsstil, meget til familiens fortrydelse).

 

Men jeg kender til gengæld også et væld af andre somaliere og ingen af dem har et job....Altså udover at nasse på kassen..


Skrevet af slettet bruger 3780 1635 dage siden - Direkte link

Manden har ret så langt at somaliernes dårlige ry ikke (kun) kommer af det de gør og siger. Mange af dem taler jo ikke dansk og siden deres beskæftigelsesfrekvens er så lav, så er det nok snarere det de ikke gør, nemlig at arbejde, der giver dem det dårlige ry.

De skyklapper manden har er jo gigantiske.


Skrevet af PeterCph 1635 dage siden - Direkte link
Hvad kalder man det når en etnisk gruppe er voldsomt overrepræsenteret i negative statistikker? Racisme!

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Anders1993 1635 dage siden - Direkte link

Det er faktisk sandt, selvom det nærmest lyder helt bizart. I Frankrig forbød man i sin tid at lave demografiske statistikker, der baseres på etniske minoriteter, da man mener, at det grænser til nazisme at lave en statistik, der skelner mellem religion eller etnisk oprindelse.  

 

Der er derfor ikke noget at sige til, at der næppe findes noget land i europa, der kan bryste sig af at have så mange muslimer og de dertilhørende problemer, som Frankrig har.


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1635 dage siden - Direkte link

Fra P4 Nordjylland...

Jeg vil kun tilføje, at hr. medieantropologens indsigter åbenbart bliver anset for så vigtige, at de også blev bragt i DR's landsdækkende radioaviser tidligere i dag.


Skrevet af Kim Freyberg 1635 dage siden - Direkte link

Holland løste i sin tid deres somalieproblem ved at tvangshjemsende dem til deres eget land. Danskerne, med bl.a. Birthe Weiss i spidsen, åbnede porten til Danmark på vid gab - og pengekassen. Så var danskernes somalieproblem løst.


Skrevet af bjarnebinee 1635 dage siden - Direkte link

Peter Hervik kalder sig forsker. Den rigtige betegnelse er fusker.

Manden må da være splitterravende gal og derfor en person lige efter Danmarx Radios hjerte.


Skrevet af Sailor 1635 dage siden - Direkte link

Og her gik jeg og troede at en antropolog var en person som studerede Hottentoter og andre eksotiske størrelser. Samfundet har sandelig beriget os med eksotiske forskertitler, et emne for andre forskere??


Skrevet af Lasse Frederiksen 1635 dage siden - Direkte link

Nu bør man jo ikke skære alle over en kam. Selvom der er generelle tendeser, bør man jo også have respekt for dem som ikke er med i statestikkerne.

Omvendt skal man heller ikke være ignorant.

Som styrmand i Maersk føler jeg mig da helt overbevist om at det ikke skyldes medierne at skibet pakkes ind i razorwire, når vi nærmer os Somalisk farvand.

På en for nyelig overstået ferie i Tanzania, hvor jeg udelukkende mødte venlige, fredelige og imødekommende mennesker, spurgte jeg min afrikanske guide til faren ved at bevæge sig rundt i landet. Han fortlate at man godt kunne føle sig sikker, sådan som jeg også havde indtryk af. Dog fortalte han at Tanzania for nogle år siden havde været plaget af somaliere, der kom til landet udelukkende for at stjæle og med våben berøve tourister alt. Næppe en histore frembragt af medierne.

Det er sørgeligt at magteliten herhjemme har ladet sig inspirere af de strudse jeg mødte i Afrika, og forsøger at løse problemer på samme måde. 

 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

6
12
11
7
13
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11
8
6

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted
Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -