Kontakt 180Grader.dk
26

Skrevet af PeterCph 1372 dage siden - Direkte link
Hvad kalder man det når en etnisk gruppe er voldsomt overrepræsenteret i negative statistikker? Racisme!

Skrevet af Anders1993 1372 dage siden - Direkte link

Det er faktisk sandt, selvom det nærmest lyder helt bizart. I Frankrig forbød man i sin tid at lave demografiske statistikker, der baseres på etniske minoriteter, da man mener, at det grænser til nazisme at lave en statistik, der skelner mellem religion eller etnisk oprindelse.  

 

Der er derfor ikke noget at sige til, at der næppe findes noget land i europa, der kan bryste sig af at have så mange muslimer og de dertilhørende problemer, som Frankrig har.


Skrevet af bjarnebinee 1372 dage siden - Direkte link

Peter Hervik kalder sig forsker. Den rigtige betegnelse er fusker.

Manden må da være splitterravende gal og derfor en person lige efter Danmarx Radios hjerte.

- Annonce -


Skrevet af Sailor 1372 dage siden - Direkte link

Og her gik jeg og troede at en antropolog var en person som studerede Hottentoter og andre eksotiske størrelser. Samfundet har sandelig beriget os med eksotiske forskertitler, et emne for andre forskere??


Skrevet af Lasse Frederiksen 1372 dage siden - Direkte link

Nu bør man jo ikke skære alle over en kam. Selvom der er generelle tendeser, bør man jo også have respekt for dem som ikke er med i statestikkerne.

Omvendt skal man heller ikke være ignorant.

Som styrmand i Maersk føler jeg mig da helt overbevist om at det ikke skyldes medierne at skibet pakkes ind i razorwire, når vi nærmer os Somalisk farvand.

På en for nyelig overstået ferie i Tanzania, hvor jeg udelukkende mødte venlige, fredelige og imødekommende mennesker, spurgte jeg min afrikanske guide til faren ved at bevæge sig rundt i landet. Han fortlate at man godt kunne føle sig sikker, sådan som jeg også havde indtryk af. Dog fortalte han at Tanzania for nogle år siden havde været plaget af somaliere, der kom til landet udelukkende for at stjæle og med våben berøve tourister alt. Næppe en histore frembragt af medierne.

Det er sørgeligt at magteliten herhjemme har ladet sig inspirere af de strudse jeg mødte i Afrika, og forsøger at løse problemer på samme måde. 

 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

21
13
15
15
13
35
11
15
13
21
3
13
5
30
15
40
75
26
18
13

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted
- Annonce -