Kontakt 180Grader.dk
32

Skrevet af Per T 1370 dage siden - Direkte link

Det er let at være forstående og medfølende for andres penge. Straks noget sværere når man personligt skal punge ud, blive forulempet, røvet, voldtaget osv af de stakkes asylansøgere.

 

Nu vil Trine Bramsens statsminister jo hellere tale om 2020 samfundet end løse aktuelle problemer. Så er det da pudsigt hun ikke overvejer om der bliver ved med at være midler til godgørenhed hvis vi konsekvent vedbliver at hente uarbejdsdygtige individer herop? 

 

Ingen arbejde->ingen skat->ingen midler til godgørenhed -> ingen fede jobs til Trine Bramsen & co.

 

Synd at kæden knækker allerede ved første led....


Skrevet af hammerlein 1370 dage siden - Direkte link

- Men det er heller ikke det vigtigste for os, at asylansøgerne kommer til at bidrage til samfundet.

 

Ja men var de seneste års argumention ikke, at vi har brug for flere hænder på arbejdsmarkedet, og hvis ikke disse mennesker kom ind ville jeg ikke blive passet på plejehjemme? 

  Desværre er sandheden, at fordi disse mennesker aldrig kommer i arbejde, og deres børn kun i begrænset omfang, må vi importere flere "varme hænder"?

 Kunsten er at få politikerne til at indse, at fra Mellemøsten er der ingen arbejdskraft at få, kun klienter.


Skrevet af JAS 1370 dage siden - Direkte link

Når flygtningene kommer frem, finder de ud af at alt ikke er som de har forestillet sig, - de var faktisk klar til at gå i gang med at arbejde, men det får de ikke lov til.

De bliver anbragt i lejre, hvor de godt nok får sikkerhed, mad, lommepenge og sygehjælp, men der er en hel industri, der skal leve af at servicere dem, gøre dem afhængige og gøre dem til ofre. Der er tolke, der kunne oversætte, der er sagsbehandlere, der kan lære dem at udnytte systemet effektivt og der er jurister der kan hjælpe dem med at udnytte alle klagemulighederne, det eneste de skal gøre til gengæld er at opføre sig som ofre og oplære deres børn til at opføre sig som ofre, - hele godhedsindustrien er afhængig af dem.

Det er det værste vi har gjort - og gør, vi tager deres stolthed og værdighed fra dem, blot for at vi kan føle os gode og for at godhedsindustrien kan leve fedt af at servicere dem.

De har efter at være kommet til Danmark kun lært om deres rettigheder, er det så mærkeligt, at de klager sig, når velerhvervede rettigheder tages fra dem. Som sædvanligt er der dog hjælp fra godhedsindustrien.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

20
24
11
7
10
5
8
13
10
9
3
33
9
15
13
12
22
33
7
6

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted
- Annonce -