Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

32

Skrevet af Per T 1608 dage siden - Direkte link

Det er let at være forstående og medfølende for andres penge. Straks noget sværere når man personligt skal punge ud, blive forulempet, røvet, voldtaget osv af de stakkes asylansøgere.

 

Nu vil Trine Bramsens statsminister jo hellere tale om 2020 samfundet end løse aktuelle problemer. Så er det da pudsigt hun ikke overvejer om der bliver ved med at være midler til godgørenhed hvis vi konsekvent vedbliver at hente uarbejdsdygtige individer herop? 

 

Ingen arbejde->ingen skat->ingen midler til godgørenhed -> ingen fede jobs til Trine Bramsen & co.

 

Synd at kæden knækker allerede ved første led....


Skrevet af Kim Freyberg 1608 dage siden - Direkte link

Selvfølgelig er det ikke det vigtigste for socialdemokrater om asylansøgere kan bidrage til samfundet. Hvad danskernes skattepenge bruges til har aldrig lagt socialdemokrater særlig meget på sinde.

Men lad nu endelig socialdemokraterne fortsætte af den vej de har slået sig ind på med deres "nye" indvandrer og asylholdninger. Det var ikke hvad de havde lovet deres vælgere, så mon ikke der sidder mange og er skuffede. Det er jo trods alt ikke alle socialdemokrater der er gået over til Dansk Folkeparti - endnu.


Skrevet af slettet bruger 8942 1608 dage siden - Direkte link

Så længe de stemmer rødt så er der ingen problemer for RAFEL.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Mogens Jensen 1608 dage siden - Direkte link

Stem på A socialdemokratiet og få et dårligere samfund for etniske danskere:

En der søger og får asyl i Danmark ,er en, ikke kriminel ,der ikke lyver sig til asyl og som ønsker en uddannelse.

Hvorfor mon de betaler en masse penge og lige netop rejser hertil et kristent land når der er så mange muslimske lande????????????

Hvis vi holdt dem i lejre efter nationalitet og uddannede dem på deres sprog og i at arbejde, med behovet i deres hjemland. Landbrug,håndværk og administation, så er de godt rustet, når de kan tage "hjem".

Vi skal til dem indkøbe fødevare ,tøj og andre fornødenheder. Ikke mobil telefoner og slet ikke tobak da vi jo har en agressiv ryge politik i DK. Vi sparer mange kroner der kunne komme velfren i DK tilgode.

Vi må snart indse at vi er FOR DUMME. Så snart en ASYLER har et dansk fremmed pas kan de godt rejse hjem uden trusler om vold og tortur "hjemme". Ovenikøbet sender de deres børn hjem til dette frygtelige land på opdragelse. Ergo har mange fået asyl ved at stikke en løgn.

Hvis de kan tage hjem på ferie kan de også bo der , og vi har mange kriminelle og økonomiske problemer mindre.

Hvis en asyler virkelig er tvungen og ønsker at blive her, skal de bidrage på lige fod med danskere og indordne sig under dansk skrevne og uskrevne love. Ikke det er det hjem eller tilbage til lejren.

Hvor mange mon så forlader Danmark i morgen.Vi får råd til det hele og alle danskere kan få en bolig. HURRA HURRA


Skrevet af hammerlein 1608 dage siden - Direkte link

- Men det er heller ikke det vigtigste for os, at asylansøgerne kommer til at bidrage til samfundet.

 

Ja men var de seneste års argumention ikke, at vi har brug for flere hænder på arbejdsmarkedet, og hvis ikke disse mennesker kom ind ville jeg ikke blive passet på plejehjemme? 

  Desværre er sandheden, at fordi disse mennesker aldrig kommer i arbejde, og deres børn kun i begrænset omfang, må vi importere flere "varme hænder"?

 Kunsten er at få politikerne til at indse, at fra Mellemøsten er der ingen arbejdskraft at få, kun klienter.


Skrevet af slettet bruger 7320 1608 dage siden - Direkte link

Ja men var de seneste års argumention ikke, at vi har brug for flere hænder på arbejdsmarkedet, og hvis ikke disse mennesker kom ind ville jeg ikke blive passet på plejehjemme? 

Prøv ikke at analysere rød doublethink... nøjes med at afvise den, som det den er: en løgnagtig selvmodsigelse.


Skrevet af slettet bruger 8942 1608 dage siden - Direkte link

Jo og det er også argumentationen igen i morgen, medmindre den ikke er.


Skrevet af JAS 1608 dage siden - Direkte link

Når flygtningene kommer frem, finder de ud af at alt ikke er som de har forestillet sig, - de var faktisk klar til at gå i gang med at arbejde, men det får de ikke lov til.

De bliver anbragt i lejre, hvor de godt nok får sikkerhed, mad, lommepenge og sygehjælp, men der er en hel industri, der skal leve af at servicere dem, gøre dem afhængige og gøre dem til ofre. Der er tolke, der kunne oversætte, der er sagsbehandlere, der kan lære dem at udnytte systemet effektivt og der er jurister der kan hjælpe dem med at udnytte alle klagemulighederne, det eneste de skal gøre til gengæld er at opføre sig som ofre og oplære deres børn til at opføre sig som ofre, - hele godhedsindustrien er afhængig af dem.

Det er det værste vi har gjort - og gør, vi tager deres stolthed og værdighed fra dem, blot for at vi kan føle os gode og for at godhedsindustrien kan leve fedt af at servicere dem.

De har efter at være kommet til Danmark kun lært om deres rettigheder, er det så mærkeligt, at de klager sig, når velerhvervede rettigheder tages fra dem. Som sædvanligt er der dog hjælp fra godhedsindustrien.


Skrevet af JohnD 1608 dage siden - Direkte link

Selvfølgelig er det ikke vigtigt at de bidrager til samfundet !!

 

Tænk Jer nu om, med-borgerlige !!!

 

Disse nye herlige mennesker, skal jo fungere som en buffer for socialisterne - så er der altid nogen til at stemme på dem ;-)

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

5
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted- Annonce -