Kontakt 180Grader.dk
11

Skrevet af Byggemand Bob 1365 dage siden - Direkte link

Damn for en vattet udmelding fra V's side... tør V virkelig ikke se realiteterne i øjnene når så R i det mindste melder ærligt ud... 


Skrevet af skjold 1365 dage siden - Direkte link

Løntrykkeri?

Hmm jo, det har jo en ret negativ klang, når folk bruger den slags ord. I min verden, er der jo ikke så meget tale om, at danskerne direkte skal gå ned i løn. At forsøge det, vil kun give problemer og uro.

Nej, der er mere tale om, at vi ikke igen skal se en situation, som den vi så tilbage i 2005-08, hvor manglen på arbejdskraft drev de danske lønninger i vejret i en fart, der i den grad forværrede vores konkurrenceevne.

Ud over, at de høje lønstigninger i det private forværrede vores konkurrenceevne, så betød det jo samtidig, at lønningerne i det offentlige også steg næsten tilsvarende pga. 'udligningsordningen', der sikrer de offentligt ansatte lønstigninger på niveau med det private. Og for ekstra at forværre situationen, så giver satsreguleringen den effekt, at også overførselsindkomsterne fulgte med.

Så manglen på arbejdskraft fik altså de private lønninger i vejret, de offentlige lønninger i vejret og overførselsindkomsterne i vejret. Hurra!

Havde vi f.eks. i tide afskaffet efterlønnen og sat dagpengeperioden ned, således at arbejdsudbuddet var forøget med ~100.000+ personer, kunne mange af flaskehalsene og dermed de høje lønstigninger være undgået.

Alene det, ville have stillet os i en meget bedre situation i dag, både med hensyn til konkurrenceevnen og de offentlige finanser.


Skrevet af Lounen 1365 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Afskaf selskabsskatten, det vil frigøre 100.000 vis af fuldtidsstillinger, når revisorer, advokater, bogholdere, medarbejdere i skat og selskabstryrelsen skal ud og finde et rigtigt arbejde. Samtidig vil det generere milliarder og atter milliarder i velstand og skatteprovenu.

- Annonce -


Skrevet af Lounen 1365 dage siden - Direkte link

Hele debatten bygger på nonsens, Danmark har intet problem med mangel på arbejdskraft eller stigende forsørger byrde. Vi har millioner af ledige hænder klar til at arbejde i form af overforselsindkomstmodtagere, offentligt ansatte og diverse uproduktive bureaukrater. Det Danmark også har masser af er mærkelige regler, et landsskadeligt skattesystem og håbløse politikere, der har taget det politiske valg, at vi skal have et problem.

 

Løsningen er klar, ligetil og fuldstændig smertefri:

 

Liberaliser

Privatiser

Sænk skatten

 

De tre mærkesager skal indføres i alle afkroge af kongeriget og inden få år er gået er vi verdens rigeste folk.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

10
11
4
14
26
12
45
29
5
19
36
23
28
25
22
15
12
10
36
23

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted
- Annonce -