Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

11

Skrevet af Byggemand Bob 1610 dage siden - Direkte link

Damn for en vattet udmelding fra V's side... tør V virkelig ikke se realiteterne i øjnene når så R i det mindste melder ærligt ud... 


Skrevet af skjold 1610 dage siden - Direkte link

Løntrykkeri?

Hmm jo, det har jo en ret negativ klang, når folk bruger den slags ord. I min verden, er der jo ikke så meget tale om, at danskerne direkte skal gå ned i løn. At forsøge det, vil kun give problemer og uro.

Nej, der er mere tale om, at vi ikke igen skal se en situation, som den vi så tilbage i 2005-08, hvor manglen på arbejdskraft drev de danske lønninger i vejret i en fart, der i den grad forværrede vores konkurrenceevne.

Ud over, at de høje lønstigninger i det private forværrede vores konkurrenceevne, så betød det jo samtidig, at lønningerne i det offentlige også steg næsten tilsvarende pga. 'udligningsordningen', der sikrer de offentligt ansatte lønstigninger på niveau med det private. Og for ekstra at forværre situationen, så giver satsreguleringen den effekt, at også overførselsindkomsterne fulgte med.

Så manglen på arbejdskraft fik altså de private lønninger i vejret, de offentlige lønninger i vejret og overførselsindkomsterne i vejret. Hurra!

Havde vi f.eks. i tide afskaffet efterlønnen og sat dagpengeperioden ned, således at arbejdsudbuddet var forøget med ~100.000+ personer, kunne mange af flaskehalsene og dermed de høje lønstigninger være undgået.

Alene det, ville have stillet os i en meget bedre situation i dag, både med hensyn til konkurrenceevnen og de offentlige finanser.


Skrevet af Mogens Jensen 1610 dage siden - Direkte link

Nu er det løgn vi kommer til at mangle arbejdskraft i Danmark. Det var også hvad der blev sagt for 20 mår siden med de små årgange, der nu er 30år+. Problemet er vi har for mange der ikke har en skoling eller uddannelse. det er også således at mange fravælger hårdt fysisk arbejde også fordi lønnen pensionen og opsigelses varsel/løn er for dårlig sammenlignet med ledere og chefer og især kommunal og statsansatte.

Da man indførte resultat løn. Der blev taget rigiligt i de første trin der så delte ud il dem under. Resultatet blev at den reelt arbejdende ikke fik noget.

Jeg påstår at folketinget ikke kender til den almindelige hårdt arbejdendes vilkår. Lille løn,dårlig pension og en forringelse af understøttelsen,som alle almindelige hårdtarbejdende danskere solidarisk betaler til ,så vi ikke mister så meget ved at blive arbejdsløs,når folketinget fejlagtigt har folk ansat til at hjælpe med at flytte firmaer til udlandet,med et produktions apparat der over 5 år her er afskrevet og som vi danske reelt har betalt. Gabestokken på Rådhuspladsen bør indføres.

Folketingsmedlemmer og offentlige ansatte skal kunne fyres uden gyldent håndtryk,når de laver noget lort. UPS har vi pludseligt ingen folketing??

Hvis du har børn og bor i en lækker lejebolig skrot A-kassen og skriv bilen og andet luksus over i bestefars navn,han er pensionist med stor pension fra det offentlige.

 Carina sagen viser jo det ikke kan betale sig at arbejde når der er barn/børn. Jo flere børn(indvandre) jo større indtægt. 4 børn far og mor på bistand ,ingen penge til vuggestue,børnehave,fritidshjem ,stor moderne lejlighed al moderne elektronik,hele familien har råd til mobil og bilen står i en fætters mosters kussines navn, der har en grønthandler der kun lige løber rundt.

Man kunne jo kræve at der skal et nærringsbrev og eksamineret regnskabl og lov kunnen for at drive en forretning. Så kunne man få uddandet nogle handelsskoleelever der er i lære i de mange grønt-supermarkeder. Når man kommer ind i sådan forretning er der faktisk mange ansatte hvis man kigger efter.

Faktisk trænger vi til en lille revulation. Max løn, pension og aftrædelses godtgørelse for alle offentlige og fagforenings ansatte skal være gennemsnittet af den løn os reelt arbejdende får. 10% mere til chefer.

37 timer om uge også for offentlig ansatte, så kommer vi over de 12 min. som A socialdemokratiet ønsker.

HUSK DET ER DEN REELT ARBEJDENDE DANSKER DER BLIVER MISBRUGT. DET OFFENTLIGE ER JO EN ,AF OS ANSAT, DER SKAL YDE DET BEDSTE FOR SAMFUNDET OG SØRGE FOR AT VI ER RASKE OG MOTIVERET TIL AT ARBEJDE HÅRDT OG EFFEKTIVT SÅ VI ALLE KAN FÅ ET ANSTENDIGT LIV ,OGSÅ NÅR VI BLIVER PENSIONISTER.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Lounen 1610 dage siden - Direkte link

Afskaf selskabsskatten, det vil frigøre 100.000 vis af fuldtidsstillinger, når revisorer, advokater, bogholdere, medarbejdere i skat og selskabstryrelsen skal ud og finde et rigtigt arbejde. Samtidig vil det generere milliarder og atter milliarder i velstand og skatteprovenu.


Skrevet af _slettet_bruger_5617 1610 dage siden - Direkte link

 Om få år kommer vi til at mangle arbejdskraft, og det ser vi allerede i 

Juhu Kina kommer med 100.000 job til Danmark.

 

Hvis og når det sker, så tror vi på det, resten er blot at tage den offentlige overførsel fra Carinaerne,

og den hob af indvandre, så vil der stadig være et kæmpe overskud af "ARBEJDSKRAFT".

 

Men måske er der flere landbrug der må lukke, så får vi da også lidt derfra. 

 


Skrevet af _slettet_bruger_1212 1610 dage siden - Direkte link

Ellen Trane Nørbys præmis (at der kommer til at være flere jobs end danske i Danmark om få år) er ganske enkelt ikke troværdig. Grunden er det internationalt set meget høje danske lønniveau.

Hvis det lykkes Danmark at sænke lønniveauet, så kan det tænkes at vi kan opnå noget, der ligner fuld beskæftigelse - i modsætning til de ca. 30% ledighed vi har nu.


Skrevet af Lounen 1610 dage siden - Direkte link

Hele debatten bygger på nonsens, Danmark har intet problem med mangel på arbejdskraft eller stigende forsørger byrde. Vi har millioner af ledige hænder klar til at arbejde i form af overforselsindkomstmodtagere, offentligt ansatte og diverse uproduktive bureaukrater. Det Danmark også har masser af er mærkelige regler, et landsskadeligt skattesystem og håbløse politikere, der har taget det politiske valg, at vi skal have et problem.

 

Løsningen er klar, ligetil og fuldstændig smertefri:

 

Liberaliser

Privatiser

Sænk skatten

 

De tre mærkesager skal indføres i alle afkroge af kongeriget og inden få år er gået er vi verdens rigeste folk.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
10
16
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted
Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -