Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

60

Skrevet af Flemming Rasmussen 1578 dage siden - Direkte link

Man kunne ønske sig større omhu i stedet for bakspejlsfortrydelser. Indførte afgifter i Danmark bliver ikke ophævet igen. Det viser al erfaring.


+1 Skrevet af jesper 1578 dage siden - Direkte link
Helt enig. Selv punktafgifter på supersunde fødevarer som mandler og nødder er der ingen der taler om at fjerne. http://ing.dk/artikel/99134-ny-brandskat-paa-sunde-noedder-ryster-eksperter

Skrevet af slettet bruger 6264 1578 dage siden - Direkte link

Alle politikerne, med økonomisk uddannelse eller starten på en sådan, kan jo huske udtrykket "alt andet lige". Og det er så det, de regerer ud fra: nemlig at se på en ting ad gangen.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 3292 1578 dage siden - Direkte link

Gu gør de ej. Så snart de har magten igen vil de BEHOLDE den. Det er 100% sikkert !


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1578 dage siden - Direkte link

Lad os nu bare få afskaffet nogle skatter - gerne de mindste først - og sænke det offentlige forbrug tilsvarende. Der er nok at tage fat på for Venstre :)


Skrevet af slettet bruger 3292 1578 dage siden - Direkte link

De afskaffer ikke 1 uden at have skabt 2 nye !


Skrevet af Forsvar Grundloven 1578 dage siden - Direkte link

Som en bitte kompensation, kan Venstre beslutte en motorvej til Tønder. To timer er lang transporttid for at handle madvarer.


+1 Skrevet af Klavs Klavsen 1578 dage siden - Direkte link

Hvis man har bare nogenlunde liberale værdier, så var det jo åbenlyst en dårlig idé. Problemet er at Venstres politikere ikke inderst inde har nogle værdier, liberale eller ej. Derfor kan deres holdninger svinge sammen med den generelle folkestemning, og derfor kan man ikke stole på hvad de siger op til et valg.


Skrevet af Torben Albertsen 1578 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Kristian Oestergaard 1578 dage siden - Direkte link

Respekt for at han indser det er en fuser.

Jeg var til et vælgermøde for et par uger siden hvor han sagde det samme.

Hvis det kan lede til en modstand mod pepitesseregler oveni skattestigninger, så er det da bedre end ingenting.


Skrevet af JohnD 1578 dage siden - Direkte link

Kunne vi ikke også se frem til en konserves-afgift fra næste år???


Skrevet af Fremskridt 1578 dage siden - Direkte link

Helt sikkert.

Men jeg stemmer kun for, hvis vi også får indført en lejeværdi af egen dåseåbner!


+1 Skrevet af Svend 1578 dage siden - Direkte link

Venstre fortyder fedtskat ? Jeg fortryder, at jeg nogensinde har stemt på venstre!


Skrevet af slettet bruger 834 1578 dage siden - Direkte link

I Second that!


Skrevet af _slettet_bruger_7323 1578 dage siden - Direkte link

Jeg har aldrig stemt på venstre.


Skrevet af slettet bruger 834 1578 dage siden - Direkte link

Jeg gjorde engang i mine yngre dage.


Skrevet af SHJensen 1578 dage siden - Direkte link

Jeg stemte på Venstre dengang de var ligerale, men holdt op da de blev socialdemokrater.


Skrevet af Martin Kofoed 1578 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

Den besked har jeg ventet længe på. Men vil de holde det løfte? Vil de VIRKELIG kræve den afskaffet - eller bare "kæmpe for det"?

Det er så svært for politikere af fjerne skatter - for de giver jo så dejlig magt og penge som de kan bruge og bestikker folk med, så de stemmer på dem igen.

Hvad med sukkerskatten? Nøddeskatten? Det som bekymrer mig er, at han ikke er mostander på det helt fundamentalt grundlag, at staten naturligvis ikke skal agere formynder eller adfærdsregulater mht. hvad borger spiser eller køber af mad. Selv hvis "erhvervslivet" ikke var sure over skatten og selv hvis det havde en "positiv virkning på sundheden", så er det forkerte skatter!


Skrevet af slettet bruger 6264 1578 dage siden - Direkte link

Venstre har jo også virkeligt kæmpet mod lovgivningen om de nye muligheder for SKAT. Virkeligt kæmpet - de stemte endog imod i folketinget.

 

Men de vil ikke være med til at kræve folkeafstemning - så lige der, hvor de skulle overgive 'magt' til folket, rosest, bærmen, og (hvert fjerde år) de kære vælgere, stoppede Venstre.

 

Så det var altså bare ord.


Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

Det er også min konklusion, indtil jeg ser noget andet. 

Action speaks louder than words. 


Skrevet af slettet bruger 8119 1578 dage siden - Direkte link

Ja de stemte for i tinget da det var gratis for dem. De viste at det blev stemt igennem selv om de ikke stemte for. Skal vi vædde på at de ikke vil fjerne loven igen?


Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

Endnu en grund til, at vi må prise os (midlertidigt) lykkelige for, at betalingsringen ikke blev til noget. For sådan et monster ville næppe blive fjernet igen.


Skrevet af slettet bruger 8119 1578 dage siden - Direkte link
Der er en betalingsring allerede. Har du prøvet at parkere i København? Vi har ikke brug for 2 ringe da de jo så har to haner at skrue på. Mine tænker går mere og mere på hvordan jeg slipper væk og mindre og mindre på hvordan dette land kan reddes. LA skuffer mere og mere. De bliver ikke en redning. Skibet synker og der er ikke redningsbåde nok til alle. Socialismen har ødelagt Danmark. Folket bliver mere og mere splittet

Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

De kan der være noget om. Og vi kan se, at området for parkeringsskatter udvides med jævne mellemrum og de dyreste områder udvides og parkeringsskatten hæves jævnligt... Samtidig har de røde sataner i København bekæmpet muligheden for at bygge flere parkeringspladser og veje er blevet indsnævret og sløjfet. Det er virkelig vredefremkaldende. Trafikken kunne flyde fint i København med bare lidt sund fornuft og ikke-dogmatisk bilhad. Men okay - det gør det jo også lidt nemmere for politikerne når de har chauffør og/eller kører taxi eller at de bor i cykelafstand til deres "arbejde" på kommunen.


Skrevet af slettet bruger 6264 1578 dage siden - Direkte link

Må jeg stilfærdigt gøre opmærksom på den betalingsring, vi ikke-sjællændere skal gennembryde for at komme i Det kgl. Teater, Operaen, ministerier osv osv osv. Prisen på den betalingsring kan da betale et par eller tre parkeringer i København. Som vi ikke-sjællændere i øvrigt også skal betale, hvis vi drister os til staden.

 

I øvrigt er Århus på vej samme vej med nedlæggelser/indskrænkninger af indfaldsveje til byen.

 

Snart skal man vel se specielle kørebaner til eliten, der så kan fare forbi os andre i deres store, sorte tunge, skudsikre biler med politieskorte ....

 


Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

Man hører jo ofte disse idioter af nogle hykleriske politikere prædike, at andre ikke skal køre bil, andre ikke skal flyve, at det kun skal være når det er "nødvendigt" og "vigtigt"... Forstået på den måde, det pjat de render rundt og laver er vigtigt - det andre laver er ikke vigtigt? Forbandede idioter politikere.

Jeg synes ikke du på samme måde kalde bro/færge for betalingsring, såfremt de ikke beskattes men blot er brugerbetaling. For den sags skyld kan sjællænderne ikke slippe bort uden at skulle betale for bro/færge :)  Det man måske mere med rette kunne kalde "betalingsring" er den kæmpe straf-skat vi alle pålægges ved at eje og køre i bil for hver kilometer i især benzinskat, men også alle de andre bilskatter.


Skrevet af JohnD 1578 dage siden - Direkte link

Det er jo som Frihed, så rigtig skriver, forkerte skatter!

 

Det jeg, som så mange andre er ved at få pip af, er jo den der sære idé med at man gir en skatte-lettelse.. men så hæver man afgifterne tilsvarende, men kan jo naturligvis sige - jamen skatterne er JO blevet sænket.. så må man jo bare spare på sit onde forbrug af strøm/vand/brændstof - så har man jo reelt flere penge og bla bla bla...

 

Man hører jo hver gang politikerne, taler om reformer, at ex vis biler, naturligvis skal være billigere. Men men men så skal det godtnok også koste noget at bruge den!!!

 

Fiks-fakseri af værste skuffe...

 

 


Skrevet af slettet bruger 6264 1578 dage siden - Direkte link

Danmark bliver jo også målt på skatteniveauet i forhold til andre sammenlignelige lande.

 

Det er straks sværere at måle afgiftsniveauerne fra land til land.


Skrevet af _slettet_bruger_7323 1578 dage siden - Direkte link

Venstre og de konservative er altid imod afgifter når de er i opposition, men, så snart de sidder på ministertaburetterne får piben en anden lyd.


Skrevet af slettet bruger 3292 1578 dage siden - Direkte link

Ja - og det helt ufatteligt at nogen bliver ved med at stemme på politikere og partier der de facto bedrager dem efter hvert evig eneste valg - hvert 4. år.


+1 Skrevet af slettet bruger 946 1578 dage siden - Direkte link

Venstre og Socialdemokratiet er jo i virkeligheden det samme parti. De har bare delt sig i to, som skiftes til at have magten. Det er et 'styret' demokrati vi har, ligesom i Rusland.


Skrevet af _slettet_bruger_7323 1578 dage siden - Direkte link

Korrekt. Vi har et socialdemokratisk skatte og afgiftsystem. Høje træprocenter + masser af fradrag og tårnhøje afgifter. Dette bliver der grundlæggende ikke ændret noget ved. Derfor har vi altid en socialdemokratisk regering i Danmark.


+1 Skrevet af slettet bruger 8119 1578 dage siden - Direkte link
"Danmarks Liberale Parti" what a joke. Der er ingen liberale partier i Danmark. Nok fordi liberalisme strider imod politik.

Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

Det er sørgeligt så uliberale Venstre er. SSFR er dog væsentligt værre. Men det siger jo heller ikke så meget.

Det kan tilsyneladende være en svær at komme igennem med ideen om, at politikerne ikke skal løse alle udfordringer med nye love og mere stat. Et væsentligt problem er, at det er indstillingen fra meningsførende medier, især DR, som har en grundholdning om, at alt skal løses af staten med nye forbud, mere formynderi, større stat, flere offentlige ansatte, flere penge fra skatteyderne. 


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1578 dage siden - Direkte link

Det er så indlysende rigtigt, at det næsten lyder som en banalitet. Jeg gentager mig selv, men et velkendt '68-slogan lød 'Alt er politik': Nej!!!

http://www.tidehverv.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=101:grer-for-politik&catid=19:boganmeldelser&Itemid=37

 


+1 Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

Ak, men selv Bertel går jo også med på, at staten skal regulere alt muligt og umuligt. "De gode intentioner"...

Positivt er det dog at have grundholdningen, tankerne. Det er første skridt til handling. Langt værre og mere uhyggeligt er det når SF og Enhedslisten m.fl. mange gange har kunnet høres sige, at vi skal have "mere demokrati". Det lyder jo så positivt - og få forstår nok hvad det betyder. Det betyder nemlig større statsmagt, at mere skal bestemmes af politikerne. Det betyder mindre marked og mindre frihed.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

21
16
4
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11
17
15
13
13

- Annonce -


Om Ole Birk Olesen
Medejer af 180Grader.dk. Medlem af Folketinget for Liberal Alliance.   Født i 1972 og opvokset på en gård ved Agerskov i Sønderjylland, nu...

Se Ole Birk Olesens profil
eller
Følg Ole Birk Olesen
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -