Kontakt 180Grader.dk
60

Skrevet af Flemming Rasmussen 1365 dage siden - Direkte link

Man kunne ønske sig større omhu i stedet for bakspejlsfortrydelser. Indførte afgifter i Danmark bliver ikke ophævet igen. Det viser al erfaring.


+1 Skrevet af jesper 1365 dage siden - Direkte link
Helt enig. Selv punktafgifter på supersunde fødevarer som mandler og nødder er der ingen der taler om at fjerne. http://ing.dk/artikel/99134-ny-brandskat-paa-sunde-noedder-ryster-eksperter

Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1365 dage siden - Direkte link

Lad os nu bare få afskaffet nogle skatter - gerne de mindste først - og sænke det offentlige forbrug tilsvarende. Der er nok at tage fat på for Venstre :)

- Annonce -


Skrevet af Forsvar Grundloven 1365 dage siden - Direkte link

Som en bitte kompensation, kan Venstre beslutte en motorvej til Tønder. To timer er lang transporttid for at handle madvarer.


+1 Skrevet af Klavs Klavsen 1365 dage siden - Direkte link

Hvis man har bare nogenlunde liberale værdier, så var det jo åbenlyst en dårlig idé. Problemet er at Venstres politikere ikke inderst inde har nogle værdier, liberale eller ej. Derfor kan deres holdninger svinge sammen med den generelle folkestemning, og derfor kan man ikke stole på hvad de siger op til et valg.


Skrevet af Torben Albertsen 1365 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Kristian Oestergaard 1365 dage siden - Direkte link

Respekt for at han indser det er en fuser.

Jeg var til et vælgermøde for et par uger siden hvor han sagde det samme.

Hvis det kan lede til en modstand mod pepitesseregler oveni skattestigninger, så er det da bedre end ingenting.


+1 Skrevet af Svend 1365 dage siden - Direkte link

Venstre fortyder fedtskat ? Jeg fortryder, at jeg nogensinde har stemt på venstre!


Skrevet af Martin Kofoed 1365 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Frihed 1365 dage siden - Direkte link

Den besked har jeg ventet længe på. Men vil de holde det løfte? Vil de VIRKELIG kræve den afskaffet - eller bare "kæmpe for det"?

Det er så svært for politikere af fjerne skatter - for de giver jo så dejlig magt og penge som de kan bruge og bestikker folk med, så de stemmer på dem igen.

Hvad med sukkerskatten? Nøddeskatten? Det som bekymrer mig er, at han ikke er mostander på det helt fundamentalt grundlag, at staten naturligvis ikke skal agere formynder eller adfærdsregulater mht. hvad borger spiser eller køber af mad. Selv hvis "erhvervslivet" ikke var sure over skatten og selv hvis det havde en "positiv virkning på sundheden", så er det forkerte skatter!


Skrevet af Fremskridt 1365 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Helt sikkert.

Men jeg stemmer kun for, hvis vi også får indført en lejeværdi af egen dåseåbner!


Skrevet af Frihed 1365 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det er også min konklusion, indtil jeg ser noget andet. 

Action speaks louder than words. 


Skrevet af Frihed 1365 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Endnu en grund til, at vi må prise os (midlertidigt) lykkelige for, at betalingsringen ikke blev til noget. For sådan et monster ville næppe blive fjernet igen.


Skrevet af Frihed 1365 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

De kan der være noget om. Og vi kan se, at området for parkeringsskatter udvides med jævne mellemrum og de dyreste områder udvides og parkeringsskatten hæves jævnligt... Samtidig har de røde sataner i København bekæmpet muligheden for at bygge flere parkeringspladser og veje er blevet indsnævret og sløjfet. Det er virkelig vredefremkaldende. Trafikken kunne flyde fint i København med bare lidt sund fornuft og ikke-dogmatisk bilhad. Men okay - det gør det jo også lidt nemmere for politikerne når de har chauffør og/eller kører taxi eller at de bor i cykelafstand til deres "arbejde" på kommunen.


Skrevet af Frihed 1365 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det er sørgeligt så uliberale Venstre er. SSFR er dog væsentligt værre. Men det siger jo heller ikke så meget.

Det kan tilsyneladende være en svær at komme igennem med ideen om, at politikerne ikke skal løse alle udfordringer med nye love og mere stat. Et væsentligt problem er, at det er indstillingen fra meningsførende medier, især DR, som har en grundholdning om, at alt skal løses af staten med nye forbud, mere formynderi, større stat, flere offentlige ansatte, flere penge fra skatteyderne. 


Skrevet af Frihed 1365 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Man hører jo ofte disse idioter af nogle hykleriske politikere prædike, at andre ikke skal køre bil, andre ikke skal flyve, at det kun skal være når det er "nødvendigt" og "vigtigt"... Forstået på den måde, det pjat de render rundt og laver er vigtigt - det andre laver er ikke vigtigt? Forbandede idioter politikere.

Jeg synes ikke du på samme måde kalde bro/færge for betalingsring, såfremt de ikke beskattes men blot er brugerbetaling. For den sags skyld kan sjællænderne ikke slippe bort uden at skulle betale for bro/færge :)  Det man måske mere med rette kunne kalde "betalingsring" er den kæmpe straf-skat vi alle pålægges ved at eje og køre i bil for hver kilometer i især benzinskat, men også alle de andre bilskatter.


+1 Skrevet af Frihed 1365 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Ak, men selv Bertel går jo også med på, at staten skal regulere alt muligt og umuligt. "De gode intentioner"...

Positivt er det dog at have grundholdningen, tankerne. Det er første skridt til handling. Langt værre og mere uhyggeligt er det når SF og Enhedslisten m.fl. mange gange har kunnet høres sige, at vi skal have "mere demokrati". Det lyder jo så positivt - og få forstår nok hvad det betyder. Det betyder nemlig større statsmagt, at mere skal bestemmes af politikerne. Det betyder mindre marked og mindre frihed.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

10
11
4
14
26
12
45
29
5
19
36
23
28
25
22
15
12
10
36
23

- Annonce -


Om Ole Birk Olesen
Medejer af 180Grader.dk. Medlem af Folketinget for Liberal Alliance.   Født i 1972 og opvokset på en gård ved Agerskov i Sønderjylland, nu...

Se Ole Birk Olesens profil
eller
Følg Ole Birk Olesen
- Annonce -