Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

15

Skrevet af Pafla 1607 dage siden - Direkte link

Enig - Men hvorfor har man så de politikere man fortjener? - Man mange danskere er for naive og tror på alt det valgflæsk ved valgene.
Er der nogen af de politikere der er valgt både nationalt og lokalt der ikke er levebrødspolitiker? - Nej

Der burdes laves en total udskiftning af alle politikere, men på en gang, så nye ikke kan blive smittet af dem der sidder der nu.
Men som der også skrives så burde vi allesammen stemme blank, så er der ikke nogen over spærregrænsen.

Jeg har prøvet at lave et forslag til en helt ny hjemmeside, hvor der kan debateres og måske med tiden opnås et sammenhold, hvis det er muligt i Danmark - http://www.pafla.dk/


Skrevet af slettet bruger 3292 1607 dage siden - Direkte link

Det er rigtigt og den eneste måde få et bedre system på er at lade være med at stemme på dem. Lade være med at deltage i deres valg. Lade være med at stemme på den mindst dårlige politiker. Hold op med at stemme på nogen som helst der vil eller gør noget dårligt og skadeligt for borgerne!

 

You can't make a deal with Evil !


Skrevet af ckh 1607 dage siden - Direkte link

Vi har ikke de politikere vi fortjener, og vi har heller ikke de politikere, som vi gerne ville vælge. Problemet er en tåbelig valglov, som fremmer partipolitik og tilsidesætter enhver form for individualisme. Derfor får vi gennem partierne de politikere som kan "plabre rigtigt" som f.eks. HTS, men vi får ikke de politikere, som har noget mellem ørerne. - Når vi ikke selv går ind i vælgerforeningerne for at stemme, skyldes det desværre, at ingen normalt tænkende og begavede personer ønsker sig en arbejdsplads, hvor de er omgivet af laveste fællesnævner.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af NNielsen 1607 dage siden - Direkte link

ja undskyld men så er vi tilbage ved at folketingsvalg i Danmark ikke er et tilvalg men et fravalg.

 

Den ideelle løsning ville være at undlade at stemme. Partierne ville miste deres partitilskud i stor stil og vel gå konkurs.

 

At deltage i partipolitik og nære det naive håb at kunne gøre en forskel her er naivt - se på SF og mange andre komiske partier og folketingspolitikere


Skrevet af slettet bruger 3292 1607 dage siden - Direkte link

Ja det er en rigtig god ide hvis alle utilfredse lod være med at stemme - så ville der virkelig blive rørt op i andedammen. Det ville skabe en helt ny situation i landet, hvor der ville være et ægte folkeligt krav om at der blev lavet et nyt system hvor der blev indført demokrati og folkestyre.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

14
6
10
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15
4

- Annonce -


Om Podia
Dette er Podias officielle 180grader-profil

Fra Wikipedia: A podium (plural podia) is a platform that is used toraise something to a short distance...

Se Podias profil
eller
Følg Podia- Annonce -