Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

14

+2 Skrevet af Ulrik B. Petersen 159 dage siden - Direkte link

Godt skrevet, og helt i tråd med hvad den fornuftige metalformand Claus Jensen i dag fortæller til Berlingske Business. Noget tyder på at Lars Seier Christensen, der på andre områder ytrer sig yderst fornuftigt, på automationsområdet har et godt udgangspunkt for at blive klogere. Arbejdsmarkedet er ikke et nulsumsspil, som han går ud fra.

Han kan med fordel begynde at læse sin industrihistorie og fundere over, hvorfor i industrialiseringens barndom opfindelsen af dampmaskinen ikke skabte massearbejdsløshed, men tværtimod løste et stort problem med mangel på arbejdskraft. Og sådan har det faktisk været lige siden. Og sådan vil det også fortsætte.


+1 Skrevet af Niels Ohlsen 159 dage siden - Direkte link

Ja, den med borgerløn popper jo op engang imellem. Nu besynderligt nok også af Lars Seier, som jo bemærker, at alle medier tager hans udtalelser meget alvorligt og ikke mindst en masse fra kommentariet. Så får den på alle tangenter fra ham pga. interessen.

 

Han har jo fundet ud af, at han bare skal sige det modsatte af økonomer og CEPOS-folk, så skal det nok sætte fut i andedammen. Men er det ikke lidt ligegyldigt og irrelevant, hvad Seier mener?

 

Næste gang bliver det vel Økonomisk Demokrati (ØD) eller Retsforbundets jordpolitik, som han hiver af stald.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

6
7
7
9
12
17
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -