Kontakt 180Grader.dk
20

Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1370 dage siden - Direkte link

Andre lande nægter dig adgang til landet (på tourist visa), og absolut nægter de dig permanent opholdstiladelse hvis du ikke kan fremvise at du er straf-fri..

 

Men Danmark, ak nej, vi skal tage alt det lort ingen andre fornuftige lande vil tillade at komme ind over deres grænser.

 

SUK!.. 


Skrevet af Gunnar Langemark 1370 dage siden - Direkte link

Hvor har den små Zenia lært ordet "virkelighed"?


Skrevet af ckh 1370 dage siden - Direkte link

Konventioner eller ikke - Hvis du som udlænding vil og kan bosætte dig i Schweiz får du en erklæring, som skal underskrives, hvis indhold bl.a. er, at du udvises ved kriminalitet. I modsætning til slappe og teoretiske politikere ala Zenia Stampe og de fleste andre folk på borgen, så blæser man i alpelandet på hvad en selvbestaltet domstol i Strasburg kan finde på at sige. - Dog mener jeg stadig, at "åbne grænser/lukkede kasser" ikke er nok. Hvorfor skal vi have muhammeds bror og fætter ind i landet i stedet for højt uddannede folk som industrien kan bruge ? Indfør den samme model som i alpelandet,

erhvervslivet søger selv direkte overalt i verden folk, og der opnås opholds-arbejds tilladelse, hvis ikke arbejdsløshed findes i samme kategori. Ellers er der lukkede grænser med mindre du kan dokumentere, at du bevisligt kan ernære dig selv (indtægt: CHFr. 150.000.- årligt) eller at du vil starte firma i Schweiz med minimum fire ansatte. Så enkelt er det.

- Annonce -


Skrevet af Martin1 1370 dage siden - Direkte link

Ja der er dejligt i Schweiz.

 

I Danmark har vi Sofie Carsten Nielsen, Zenia Stampe og alle de andre politisk korrekte Østerbro borgere til, at fortælle os danskere hvordan vi skal inordne os under Muhammed. Livet er nemt i Elfenbenstårnet med de tykke, tykke skyklapper på.  

 

Voldtægt er godt, mere voldtægt er bedre syntes mottoet at være. Uanset om det er af kvinderne, statskassen eller samfundet som helhed.

 

Det vildt interessante er jo, at man kan kikke lige hen over sundet til Sverige eller Norge som er ca. 5-8år foran os i udviklingen. Jeg syntes det er ufatteligt at man, især når man som Zenia Stampe er kvinde, ikke spørger sig selv: "Hvad fanden er det vi har gang i?"...

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

20
24
11
7
10
5
8
13
10
9
3
33
9
15
13
12
22
33
7
6

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted
- Annonce -