DR-vært hyler over betalingsreklamer på Facebook

Monte Carlo-vært, Peter Falktoft, har lavet følgende opslag på det ellers gratis Facebook, hvor han klynker over at skulle betale for Facebooks reklameservices for at komme ud til alle sine fans:

Det er så usandsynligt latterligt, at Mark Zutterberg og Facebook forlanger $6000 per postering vi laver på Monte Carlo på DR3 for at indholdet når frem til de ca 200.000. mennesker, der har valgt at følge os. Et eller andet sted på vejen er filmen for alvor knækket for pamperne ovre i Silicon Valley.

Utrolig morsom indstilling fra en person, der selv lever af at arbejde i en virksomhed, der tvangsopkræver midler i befolkningen. Almindelige borgere må ikke vælge DR fra, og Peter Falktoft hyler indigneret over, at han skal betale for selvvalgte ekstraservices på et medie, han kvit og frit kan bruge:

Vi er et lille foretagende, der er gået hen og blevet stort i antallet af følgere. Ikke i størrelse. Så brug krudtet på Lego og Viasat. Whatevs. Det bliver et kæmpe nej tak herfra. Og det er ikke til diskussion. Så mens vores output kvæles langsomt holder vi humøret højt. Bare ikke lige overfor dig, Mark Zutterberg. 

Så det er altså i orden at opkræve penge fra store, onde kapitalister, men ikke fra stakkels DR, som kun har sølle 3,7 milliarder at gøre godt med om året - opkrævet fra borgere, der slet ikke har noget valg?

Luk DR.

25 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere