Julefred og kattekillinger vs Niels O og phgn

Kære 180grader-brugere som er lige så trætte af Niels O og phgn som jeg!

I stedet for at spilde mere tid på disse to brugere har jeg én gang for alle valgt at skrive en Chrome browser extension som filtrerer dem fra - ved at erstatte alle kommentarer fra de to nævnte brugere med billeder af nuttede kattekilliger og ved at erstatte profil-linket med et blokér bruger-link.

Resultatet ser således ud:

http://i.imgur.com/L60O6xB.png

Du kan selv drage nytte af denne browser-udvidelse - hvis du bruger Google Chrome - ved at følge disse tre skridt:

1. Download extension-filerne (to tekst-filer og et ikon i en zip-fil) fra dette link: http://www.filedropper.com/blocknielsphgn. Klik på "Download file" og udfyld den simple "captcha" check - du behøver ikke skrive dig op som bruger! Pak filen ud og gem mappen hvor du ønsker.

2. Fra Chrome, copy-paste dette link til adressebaren: chrome://extensions/ - der er to skridt på dette billede: først, slå "Developer mode" til (afkrydsningsboksen yderst til højre). Dernæst, klik på den venstre af de to nye knapper der vises - "Load unpacked extension" hedder den på engelsk. Vælg mappen du pakkede ud.

3. Besøg en hvilken som helst artikel på 180grader.dk og nyd julefreden. Og killingerne.

Mvh

Quark

OPDATERET: for de af jer som udelukkende ønsker at killinge Niels O har jeg lavet en anden udgave - http://www.filedropper.com/blockniels. Når jeg får lidt mere tid udvider jeg med en liste, man selv kan udfylde, over brugere der skal killinges.

60 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere