Kan du designe sexlegetøj?

Lovehoney, en af de største forhandlere af sexlegetøj i England, og den forhandler som forfatteren af Fifty Shades of Grey triologien - E.L. James samarbejder med om Fifty Shades sexlegetøj serien. De har annonceret en stor konkurrence, hvor du kan vinde op til 1500USD i tre kategorier. Så har du en god ide til et nyt stykke sexlegetøj til enten mænd, kvinder eller par - Så er det nu du skal op af stolen. 

Hvis dit legetøj går i produktion, så kan du vinde op til 250.000USD i royalties. Det skete for kunstneren Trevor Murphy, som opfandt Sqweel, en oral sex simulator. Han vandt en lignende konkurrence afholdt af Lovehoney også.

Sqweel er bare et roterende hjul, med 10 "tunger på", og det er blevet set i film og på TV. I følge Lovehoney, så er der solgt rigtigt mange af dem, og Murphy tjener på det hver gang. 

Dommerne i konkurrencen er ikke ringere end forfatteren af Fifty Shades bøgerne, E.L. James, og så sex- og parekspert Tracey Cox. 

Lovehoney stifter Neal Slateford siger, "Hvis vi får et design, som bringer noget helt nyt til markedet, så kan designeren forvente samme indtjening som Murphy har fået".

"Du behøver ikke være en ingeniør, eller designer for at deltage, alt hvad vi behøver er den gode ide, og en grov skiftse, så kan vores designere gøre sexlegetøjet til en realitet".

Firmaet siger, at Murphy fik ideen til Sqweel, da han var ved at gå i seng en dag. "Ideen til Sqweel kom til mig, næsten fuldt færdigt, og jeg skyndte mig at stå op, og tegne et par grove skitser på computeren". 

Resten er historie, Sqweel vandt konkurrencen, og gik i produktion. En af de helt store højdepunkter var, da den slikkede på Jay Leno's kind i "Tonight Show", et af de helt store aften show i USA. 

Hvis du selv vil deltage i konkurrencen, så klik her

1 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere