Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

53

Skrevet af jelapo 1578 dage siden - Direkte link

Prøv lige at lægge mærke til, hvad ministeren rent faktisk siger:

"Jeg tager sådan set ikke stilling til udstillingen eller er for eller imod Jørgen Leths forhold. Det jeg har reageret på er, at han har pakket det forhold, han har haft til en helt ung kvinde ind i formuleringer om kærlighed og lykke."

"Og der synes jeg, der er en stor risiko for, at han kommer til at legitimere de alt for mange forhold der er mellem ældre rige mænd og helt unge fattige kvinder, som bestemt ikke handler om kærlighed og lykke," siger Christian Friis Bach.

Med hvilken ret har denne middelmådige poltiker i al sin hellige forargelse lov til at 1/ sætte spørgsmålstegn ved Leths oplevelse om kærlighed og lykke og 2/ kaste Leths forhold til den unge pige i grams, fordi han kender til ulykkelige forhold.

Christian Friis Bach - du er ude på dybt vand, hvis du politisk mener, at du alene har ret til at skelne mellem kærlighed og udnyttelse. Jeg kender mange ulykkelige forhold mellem mere jævnaldrende mennesker, men skal det afholde mig fra, at betegne mit eget forhold som lykkeligt?

Pas dit arbejde som minister og nyd det så længe det varer, for det kan kun gå for stærkt med at få dig og dine uduelige kolleger vippet af pinden!

 


Skrevet af Christian Melgaard 1578 dage siden - Direkte link

Christian Friis Bache´s ret er at han er radikal. Det er en kerneholdning hos de radikale at de ved bedre på alle punkter, og at de er sat i verden for at beskytte os alle imod vores egne begrænsede indsigt og evner. En gruopvækkende tanke slår mig - Tænk hvis de har ret!?


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1578 dage siden - Direkte link

Moral er først og fremmest noget, man selv har og som sådan forsøger at efterleve.

Moralisme er at ville pådutte andre sin egen moral.

At gøre moralisme til et politisk program, ja, det nærmer sig fascisme!

 

Om man som siddende minister (etymologisk: 'folkets tjener') kan tillade sig at komme med moralistiske opstød à la CFB uden at nærme sig det sidste, tja ... døm selv!

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Ulrik B. Petersen 1578 dage siden - Direkte link

@ jelapo. "...det kan kun gå for stærkt ...". Du mener formentlig ikke gå for stærkt?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Sladder

10
7
9
10
5
11
14
8
11
9
7
3
10
4
16
4
24
5
7
15

- Annonce -

- Annonce -