Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

14

Skrevet af Holger Madsen 68 dage siden - Direkte link

Yderst fornuftig lovgivning


+1 Skrevet af Cody Nielsen 68 dage siden - Direkte link
Absolut en lovgivning Danmark kunne bruge, men dertil skal bruges en regering med nosser og det har vi absolut ikke....

Skrevet af Ulrik B. Petersen 67 dage siden - Direkte link

Staten har i stigende omfang tiltaget sig voldsmonopolet i samfundet. Forudsætningen for beretttigelsen af denne politik er at staten til gengæld beskytter borgerne mod vold, overgreb og krænkelse af deres ejendomsret. Denne betingelse er kun i begrænset grad opfyldt, og det bør politikerne i Folketinget tage konsekvensen af.

En stat, der ikke beskytter sine borgere, er nemlig uden eksistensberettigelse. Det samme gælder Folketinget. Hvad skal borgerne med regering og parlamentarikere, hvis borgerne tvinges til at beskytte sig selv?

Jeg ville ikke selv anskaffe mig skydevåben, da jeg aldrig har kunnet ramme en ladeport med en luftbøsse. Men jeg ville give kompetente borgere ret til at erhverve licens til at købe håndvåben til forsvar for sig selv, deres familie og hjem. Skulle en indbrudstyv komme til skade under indbrud hos en bevæbnet borger, er det tyvens eget problem, for han kunne have ladet være. 

I øvrigt ser jeg et problem med Tjekiets våbenlov, hvis tjekkerne kan transportere deres våben frit rundt. Så kan de tage dem med på rejse til andre lande, og de åbne grænser og den frie bevægelighed, som mange er tilhængere af, gør det vel fuldt lovligt. Eller hur?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Sladder

6
11
6
2
10
7
9
10
5
11
8
11
9
7
3
10
4
16
4

- Annonce -


Om Nicolai Sennels
Folketingskandidat for Dansk Folkeparti. Autoriseret psykolog, foredragsholder og forfatter til bogen "Blandt kriminelle muslimer. En psykologs...

Se Nicolai Sennels' profil
eller
Følg Nicolai Sennels- Annonce -