Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

10

Skrevet af slettet bruger 6196 1636 dage siden - Direkte link

Jaja, Suzanne, vi ved alle at Se & Hør bringer løgnehistorier. Whats new?
De skal enten sagsøges (og idømmes straffe, så de forstår at det ikke kan svare sig at bringe usandheder eller ulovlige /private billeder), eller også skal folk holde op med at købe den slags luderjournalistik. Det sidste forventer jeg ikke sker. Men jeg køber det altså ikke!

I øvrigt har du selv skrevet for Ekstra Bladet, som i grove træk ikke er en døjt bedre end S&H, så jeg forstår ikke helt dit tudefjæs? 


Skrevet af roehakker 1636 dage siden - Direkte link

Når man vælger at blive en kendis har man samtidig anerkendt vilkårende som kendis , når det er skrevet eksisterer der ingen respekt for kriminelle,disse personager er undermålere i det Danske samfund,hvordan skal man opdrage sit barn til et samfund,hvis der er nogle idioter der kan sidde i TV og forsvare deres kriminalitet.


Skrevet af _slettet_bruger_118 1636 dage siden - Direkte link

Som hovedregel lever en vis del af medierne på at dumme sig og søge ondskab. I sidste ende driver denne liderlighed sådanne medier i graven, som vi så i England sidste år. Take Care Suzanne.  

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Sladder

10
9
11
8
15
8
8
6
9
9
8
8
6
11
6
2
10
7
9
10

- Annonce -


Om Suzanne Bjerrehuus
Her i 2013 har  Karen Thisted og jeg lavet en ny omgang tv, dennne gang med navnet: Mormors Vilde Ungdom. Det sendes på tv2 torsdage kl. 21:25....

Se Suzanne Bjerrehuus' profil
eller
Følg Suzanne Bjerrehuus
Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -