Fået nok af O?

Lige en hurtig tråd, så jeg kan holde rede på hvem der har fået nok af 180°'s hustrold par excellence Niels O.

-til orientering er Niels O blevet blokeret fra mine tråde, da det har vist sig nyttesløst at tro at forsøg på meningsfuld kommunikation honoreres på nogen anden vis end med yderligere trollerier. 

Min sidste besked til Niels O :

-1. Ignorerer man dig bjæffer du løs, gør grin med sydhavnerne, eller øver dig på din bornholmerdialekt; forsøger man at gå i dialog med dig er man en lænkehund og/eller bliver affejet med en variant over temaet "nå"/"javel", eller et malplaceret "QED". Dit eneste mål synes efterhånden at være at sabotere de tråde du er uenig i med nævnte trollerier (specifikt), samt at forsøge at sabotere 180° (generelt) - som du åbenbart har set dig gal på efter blokeringsmekanismen blev indført.  

Short & sweet: det har vist sig nyttesløst at forsøge at kommunikere med dig. Den eneste meningsfyldte kommunikation man kan have med dig er at sende minusser din vej, og/eller at blokere dig. Regn ikke med andet fra min kant af fremover. 

Min public-service meddelelse til brug ved eklatante Niels O trollerier:

Troll alert!  Den vordende klummeskribent og/eller nye bruger på 180° gøres opmærksom på at 180° er 100% brugerstyret og umodereret. Hvis man har sine tråde (og abonnenter) kær, bedes man gøre sig sit moderationsansvar bevidst, i fald man ser sig involveret i en pligtdans med en trold. 

Hvor de fleste trolde er let genkendelige, er nogle af de mere hårdnakkede forholdsvis subtile, som oftest mere som resultat af en psykologisk brist end egentlige onde hensigter. Det ændrer dog ikke på det faktum at de bør modereres. På 180° blokeres trolde let fra dine tråde med et tryk på en knap, og kan afblokeres senere, hvis du synes du vil lade tvivlen komme den anklagede til gode.

I tilfældet O nåede trolden desværre at vokse sig stor og stærk inden blokeringsfunktionen blev indført. Om noget, gjorde det den mere determineret. Den bruger nu al sin energi på at hærge de få tilbageværende nye og/eller naive brugeres tråde. Betragt dig selv som advaret!

Nyttige vidneudsagn inden man overvejer at fodre trolden:

-jeg er ib og jeg responderer ikke længere på niels o

-hvad gør niels o for 180 grader?

-julefred og kattekillinger vs niels o og phgn

-180° giver dig ejerskab til din tråd

-fået nok af o?

Hvorfor får dine tråde så mange minus-stemmer? 

Blokér trolden fra dine tråde - det er ikke nogen skam (trolden lever højt på misforståede moralbegreber), og du er ikke den eneste med opbrugt tålmodighed.

Ufuldstændig liste af andre der har fået nok: Torben Mark PedersenSuzanne BjerrehusPeter B. Jensenng53717Henrik Ræder ClausenEbbe TranbergRasmus fra mosennhaDaneQuarkIsabella BalkertKielgastAnti KommunistKnud MadsenFremskridtLigefremKoncentratNationalliberalistenMogens JustesenGWThmadsenHr GenialNicolai Sennelsjens peterTMCHenrik JensenC J NapierThomas Michael Høilund StaalE NicolaisenCSIvan DybdalJohn LockeH SeldonLibertarianerHrNielsenArnoldMikeHuntPotato PotatoPorcupineVestergaardErik NinnMannaSmotherPeter B. PerlsøStorevovhundPeter Mogensenfor meget, Bob Glittermazm.

Vær med til at bekæmpe trolden - kom med på listen her (opdateres løbende), eller bring denne advarsel - eller dele af den - når du føler dig trollet. Og husk at sige tak til folk der modererer deres tråde. :)

Denne public-service meddelelse er open-source. Copy-paste efter behag.

Bemærk, at jeg kun bruger meddelsen når O troller åbenlyst. Det er ikke så meget personen, som trollerierne jeg (vi)  har et problem med. Ikke at jeg tror O nogensinde vil være i stand til at ændre adfærd, men vi lader tvivlen komme den anklagede til gode indtil videre.

Bemærk også listen i sidste afsnit. Eftersom der tilsyneladende ikke er nogen højere magter der har tænkt sig at moderere Niels O's destruktive amok-løb på 180° og dets brugere, kan vi betragte det som en uformel underskriftsindsamling mod O. 

Du kan kommentere nedenfor, hvis du synes du mangler på listen, eller er kommet med ved et uheld.

107 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere