Hidsig stjerne angriber pressen: Respekter kvinderne!

Det kan godt være at tennisspilleren Serana Williams er den bedste blandt kvinderne, men blandt mænd er hun selvfølgelig intet

Ikke angivet Ikke angivet,

09/07/2016

Det kan godt være at tennisspilleren Serana Williams er den bedste blandt kvinderne, men blandt mænd er hun selvfølgelig intet. Alligevel kræver slutten respekt og lige så mange penge som mændende. Hvilket hun allerede får, desværre, fordi turneringerne som Wimbledon afholdes sammen med mændende, så opmærksomheden er kunstigt tilstede, og derfor har kvinderne har fået tillusket sig lige så store pengebeløb for sejre.

Det var der en leder fra Wimbledon der kommenterede at kvindelige tennisspillere var privilegieret i forhold til andre kvindelige idærtsudøvere, fordi de fik så mange penge i forhold til interessen. Bedste indikator for dette er sortbørs finalebilletter som hos mændene er 10 gange højere end kvindernes. Denne leder blev i den ulidelige politiske korrekthed fyret for at sige sandheden. Fx tjener kvindelige fodboldspillere jo intet og årsagen er at de ikke spiller med når mændende spiller, så opmærksomheden er ikke tilstede, fordi ingen gider at glo på elendige kvindlige fodboldspillere.

Men hvad kan man forvente af en kvinde og måske også neger, som jo beviselig er dummere end gennemsnittet. Det blev også bevist i starten af hendes karriere, hvor hun arrogant påstod at hun kunne slå de fleste mandlige tennisspillere. Der var så en mandelige tennisspiller uden for top 200 der tog udfordringen op og gennemtæskede hende.