Mangler mænd at tage sig sammen?

Der er ikke noget værre en mænd der klynker

Rasmus Ole Hansen,

05/03/2014

Der er ikke noget værre en mænd der klynker. Selv i fodboldens verden er mænds klynkeri vundet frem. FC Midtjyllands træner Glen Ridersholm er ikke i tvivl. Mænd er nogle skvat.

Mænd er nogle skvat i dag. Vi kommer fra et samfund med faderautoritet til et
moderne samfund, hvor det handler om bløde værdier. Der er for lidt mandighed. Vi tilpasser os kvindernes ønsker. Hvis kæresten synes, at en mand skal blive hjemme fra fodboldtræning, tager han ikke af sted.

Sagt i dagens Horsens Folkeblad

Et andet eksempel er fyringen af AGF træner Peter Sørensen. På trods af at være den bedste træner for AGF i mange år fik han problemer fordi han taler for hårdt til spillerne.

Eller som Horsens Folkblads Flemming Linnebjerg forklarer det:

Det betød ikke noget, da Peter Sørensen rykkede AGF op i
Superligaen. Det blev heller ikke nævnt, da han sæsonen efter førte AGF til en
femteplads i Superligaen - klubbens bedste resultat i mange mange år. Men pludselig var Peter Sørensens væsen og menneskelige egenskaber et issue.

Det koster fyresedler i et samfund, hvor generationer af
unge mennesker er opdraget uden et forhold til modvind og modgang. Hvor yngre generationer har et forkvaklet forhold til, hvad det vil sige at indgå i et fællesskab. Det bløde møder det hårde, og indtil videre - og sikkert mange år fremover - vinder det bløde. Fordi produktionen af det bløde klart overstiger produktionen af det hårde. Det har intet med manglende resultater at gøre - det handler i stedet om, at Danmark ikke er til hårde mænd.

Kilde: