Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

23

Skrevet af slettet bruger 4621 1605 dage siden - Direkte link

Ligestilling min bare.

 

Det er ligesom tennis. Her blev der også gennemtrumfet, at præmiepuljen skulle være den samme for damer og herrer i grand slams.

 

Herrerne spiller så bedst af 5 sæt, mens kvinderne spiller bedst af 3. Altså arbejder herrerne op til 40-50 procent mere end damerne for de samme penge. Hvor er det rimelige i det?

 

Jeg er så træt af feminister. Det er ikke en kamp for ligestilling, de fører. Det er en kamp for dem selv.


Skrevet af Magnus Dreyer 1605 dage siden - Direkte link

Professionelle idrætsudøveres job er at tiltrække seere, så sponsorerne føler at de får noget for deres penge. Og der kan det da sagtens være at en Wozniaky er lige så god til det som en Nadal. Og så er det vel fair at de får det samme i løn.


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1605 dage siden - Direkte link

Lidt fail at bruge ordene "Wozniaky" og "god" i samme sætning ...

 

Henrik Madsen

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1605 dage siden - Direkte link

Ja, men det er jo bare ikke tilfældet. Kvindernes kommercielle værdi er langt ringere end mændenes.Wozniacki er langt fra så stor en publikumsmagnet som nogen top 10 mandespiller.

 

Ligestillingspolitiet forlanger jo, at kvinderne skal spille på de samme store baner som mændene i de indledende runder af Grand Slams. Og publikum gider end ikke møde op for at se kvinderne spille.

 

Grand Slam arrangørerne taber penge hver evig eneste gang kvinderne spiller på de store baner i de indledende runder. Den eneste turneringsarrangør, der har modet til at behandle mænd og kvinder forskelligt mht. spilletid på Centre Court og bane 1 og 2 og vægte kommercielle hensyn højere, er Wimbledon. Men lur mig, om de ikke også snart overgiver sig til ligestillingsidiotiet.

 

Som bonus info ville Nadal kunne tæske Wozniacki overlegent ved at give Wozniacki 0-30 ud i hvert eneste parti, så stor er forskellen. Formentlig 6-0, 6-0, hvis Nadal ellers kunne bevare koncentrationen og undlade at føle medlidenhed.

 

Da Williams søstrene var på deres absolut højeste niveau påstod de, at de var lige så gode som mænd, altså til tennis. Den rimeligt ukendte tyske tennisspiller, Karsten Braasch, med en ATP ranking som nr. 203 i verden spillede en kamp mod begge søstre, "Battle of the Sexes". Karsten Braasch var 15 år ældre end søstrene og vandt alligevel let, et sæt mod hver, 6-1 og 6-2, mens han røg cigaretter i pauserne.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Karsten_Braasch


Skrevet af Gismo 1605 dage siden - Direkte link

En midelmådig mandlig tennisspiller vil være i stand til at vinde over de bedste kvindelige spiller af den simple grund at de slår hurtigere bolde. Man behøver ikke være Nadal.

 

Et serie 4 fodboldhold kan også vinde over det kvindelige landshold.


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1605 dage siden - Direkte link

At give 0-30 forud i hvert parti er en sindsyg stor fordel for modstanderen. 

 

En del kvinder slår faktisk temmeligt hårdt, f.eks. Serena, hvis serv og grundslag i hastighed er på højde eller endda overgår en del herrespillere i verdenseliten..

 

Den store forskel på mændenes og kvindernes spil er ikke hastighed, men at mændene spiller med meget mere topspin, kontrol og sikkerhed, og så er de meget bedre i de tekniske aspekter, f.eks. slice og volleys, og i det taktiske spil.

 

Middelmådige mandlige tennisspillere ville få problemer mod Serena i topform, men hun slår ikke top 3000 mand eller noget i den stil i verden under normale omstændigheder. Dertil laver hun for mange fejl, og hun er også for dårlig taktisk og har ofte kæmpe udfald i en kamp.

 

Bemærk, at Serena er et relativt godt match up mod mænd, mens Wozniacki er et vanvittigt dårligt match up, fordi hun er helt våbenløs. Wozniacki vil ikke kunne slå vindere mod mænd (hun kan dårligt mod kvinder), og mænd laver ikke en masse uprovokerede fejl, som hun kan profitere af. Desuden vil hun få problemer med mændenes voldsomme topspin, som vil gøre, at hun vil skulle slå alle slag i skulderhøjde eller meget langt bag baglinjen, og hendes korte bolde midt i banen vil blive straffet endnu mere hårdt af mændene end kvinderne.

 

Afstanden i fodbold er meget større end i tennis. Tennis er den største kvindesport i verden. Der er vanvittigt mange unge piger rundt omkring i verden, som har trænet tennis mange timer dagligt, ofte fra 4-5 års alderen. Williams søstrene og Wozniacki er nogle af dem.


Skrevet af slettet bruger 4621 1605 dage siden - Direkte link

Hvis du kigger på top-20 af de højst betalte sports-stjerner, så er de alle mænd. Og to af dem er endda tennis-mænd (Federer og Nadal).

 

Så hvis du vil bruge målestokken "kommerciel værdi", så er der heller ikke megen ligestilling her.

 

Nej - sandheden er den ubehagelige, at tennis-kvinderne har sneget sig til samme løn for mindre arbejde. Og det er da meget godt gået - men fortæller bare historien om, hvordan klynk og gråd alt for ofte virker.


Skrevet af Gunnar Langemark 1605 dage siden - Direkte link

Små piger ligger og skriger i slikafdelingen i supermarkedet.


Skrevet af Ivan Dybdal 1605 dage siden - Direkte link

Komikken havde nået endnu større højder, hvis en mand - i ligestillingens navn, forstås - havde stillet op i Tjejvasan på 30 km og havde snuppet bilen...


Skrevet af Gunnar Langemark 1605 dage siden - Direkte link

Præcis!

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Sport

14
16
11
11
9
14
7
9
9
8
8
11
10
8
8
6
10
13
11
3

- Annonce -

- Annonce -