Kontakt 180Grader.dk
23

Skrevet af Gunnar Langemark 1368 dage siden - Direkte link

Små piger ligger og skriger i slikafdelingen i supermarkedet.


Skrevet af Magnus Dreyer 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Professionelle idrætsudøveres job er at tiltrække seere, så sponsorerne føler at de får noget for deres penge. Og der kan det da sagtens være at en Wozniaky er lige så god til det som en Nadal. Og så er det vel fair at de får det samme i løn.


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1368 dage siden - Direkte link

Ja, men det er jo bare ikke tilfældet. Kvindernes kommercielle værdi er langt ringere end mændenes.Wozniacki er langt fra så stor en publikumsmagnet som nogen top 10 mandespiller.

 

Ligestillingspolitiet forlanger jo, at kvinderne skal spille på de samme store baner som mændene i de indledende runder af Grand Slams. Og publikum gider end ikke møde op for at se kvinderne spille.

 

Grand Slam arrangørerne taber penge hver evig eneste gang kvinderne spiller på de store baner i de indledende runder. Den eneste turneringsarrangør, der har modet til at behandle mænd og kvinder forskelligt mht. spilletid på Centre Court og bane 1 og 2 og vægte kommercielle hensyn højere, er Wimbledon. Men lur mig, om de ikke også snart overgiver sig til ligestillingsidiotiet.

 

Som bonus info ville Nadal kunne tæske Wozniacki overlegent ved at give Wozniacki 0-30 ud i hvert eneste parti, så stor er forskellen. Formentlig 6-0, 6-0, hvis Nadal ellers kunne bevare koncentrationen og undlade at føle medlidenhed.

 

Da Williams søstrene var på deres absolut højeste niveau påstod de, at de var lige så gode som mænd, altså til tennis. Den rimeligt ukendte tyske tennisspiller, Karsten Braasch, med en ATP ranking som nr. 203 i verden spillede en kamp mod begge søstre, "Battle of the Sexes". Karsten Braasch var 15 år ældre end søstrene og vandt alligevel let, et sæt mod hver, 6-1 og 6-2, mens han røg cigaretter i pauserne.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Karsten_Braasch

- Annonce -


Skrevet af Gismo 1368 dage siden - Direkte link

En midelmådig mandlig tennisspiller vil være i stand til at vinde over de bedste kvindelige spiller af den simple grund at de slår hurtigere bolde. Man behøver ikke være Nadal.

 

Et serie 4 fodboldhold kan også vinde over det kvindelige landshold.


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1368 dage siden - Direkte link

At give 0-30 forud i hvert parti er en sindsyg stor fordel for modstanderen. 

 

En del kvinder slår faktisk temmeligt hårdt, f.eks. Serena, hvis serv og grundslag i hastighed er på højde eller endda overgår en del herrespillere i verdenseliten..

 

Den store forskel på mændenes og kvindernes spil er ikke hastighed, men at mændene spiller med meget mere topspin, kontrol og sikkerhed, og så er de meget bedre i de tekniske aspekter, f.eks. slice og volleys, og i det taktiske spil.

 

Middelmådige mandlige tennisspillere ville få problemer mod Serena i topform, men hun slår ikke top 3000 mand eller noget i den stil i verden under normale omstændigheder. Dertil laver hun for mange fejl, og hun er også for dårlig taktisk og har ofte kæmpe udfald i en kamp.

 

Bemærk, at Serena er et relativt godt match up mod mænd, mens Wozniacki er et vanvittigt dårligt match up, fordi hun er helt våbenløs. Wozniacki vil ikke kunne slå vindere mod mænd (hun kan dårligt mod kvinder), og mænd laver ikke en masse uprovokerede fejl, som hun kan profitere af. Desuden vil hun få problemer med mændenes voldsomme topspin, som vil gøre, at hun vil skulle slå alle slag i skulderhøjde eller meget langt bag baglinjen, og hendes korte bolde midt i banen vil blive straffet endnu mere hårdt af mændene end kvinderne.

 

Afstanden i fodbold er meget større end i tennis. Tennis er den største kvindesport i verden. Der er vanvittigt mange unge piger rundt omkring i verden, som har trænet tennis mange timer dagligt, ofte fra 4-5 års alderen. Williams søstrene og Wozniacki er nogle af dem.


Skrevet af Gunnar Langemark 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Præcis!

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Sport

30
5
13
10
6
32
14
21
7
9
6
3
4
4
8
23
18
28
13
18

- Annonce -


- Annonce -