Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

18

Skrevet af Kenno 1577 dage siden - Direkte link

Kunne være at man skulle have tænkt over det, før man valgte at stjæle et land, udnytte en befolkning og fremhæve sig selv som overmenneske. For karma rammer altid. Ikke at det refærdiggøre noget, men årsag og virkning er ikke at fornægte. Det står dem vel egentlig frit for at flygte og søge asyl i Holland eller hvor fuck de nu kom fra, til at starte med.


Skrevet af Egebak 1577 dage siden - Direkte link

Prøv evt. at sætte dig lidt ind i Syd-Afrika's historie. Bare for at hjælpe dig på vej vil jeg da gerne give dig en light version. Her er en fin start: https://www.youtube.com/watch?v=EffnUE5LpyE


Skrevet af Kenno 1577 dage siden - Direkte link

Hvorfor skulle jeg sætte mig mere ind i den, end jeg har gjort.

Du kan få min light version.

Syd Afrika var et land befolket af sorte, så kom de hvide og tog det fra dem, indførte en svinsk politik og delte de originale befolkningsgrupper på tværs af naturlige traditioner og religioner. Nu har de hvide undertrykker mistede jerngrebet og bliver udsat for svinsk behandling fra de nye magthaver.

 

Du mener måske at det var helt i orden at kolonisere og undertrykke de sorte?

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Linkai 1577 dage siden - Direkte link

Godt sagt Kenno! hvorfor skal man overhovdet sætte sig ind i noget som helst.

Din holdning er lige så god som alle andres eller bedre, faktisk.

Det viser din nuancerede kommentar da med al tydelighed. Og hvis man har mere at tilføje kan det kun være fordi man synes at det var helt iorden at kolonisere og undertrykke de sort sydafrikanere. Lad os håbe at det økonomiske super stærke EU fordobler deres støtte.


Skrevet af Kenno 1577 dage siden - Direkte link

Hvis det er det du syns jeg siger, så fred være med det.

Det som gør at jeg ikke gider sætte mig mere ind i det, er det faktum at jeg i 80erne blev hjernevasket på tvind om forhold i Afrika, lige som jeg blev sendt til Guinea Bissau i en aldre af 11 for at bygge skole. Der så jeg med egne øjne hvordan at vi hvide havde ødelagt havne, kloaker, el-net osv før vi forlod de forskelige lande, specielt Portugal var ret gode til den slags. Godt nok blev de hvide i Sydafrika, men behandlingen men udsatte de sorte for, var af så grusom en karakter, at man her flere år efter, ikke kan undgå at have sår på sin sjæl, for ikke at tale om et had mod ens forige undertrykker. Man kan jo undre sig over at det ikke blev det helt vilde blodbad, med et kæmpe antal døde hvide. Så når Egebak siger jeg skal sætte mig ind i Sydafrikas historie, så tænker jeg jo med det samme, hvilken en af dem?

Og hvilket Sydafrika, det som består af grænser aftalt mellem hvide kolonimagter, eller det med de naturlige grænser som var før det.

 


Skrevet af Jørgen Olsen 1577 dage siden - Direkte link

Tak Kenno for dine uddybende informationer om baggrunden for din umiddelbart kyniske holdning til forfølgelsen af afrikaanerne.

 

Hvad er så et kæmpeantal døde? Er 3361 stort eller lille, under alle omstændigheder er det antallet af myrdede hvide landmænd op til april 2010.

"Afrikaaner landmænd bliver udslettet med en folkemordsrate på årsbasis af 313 pr. 100000 indbyggere. Eller med dr. Gregory H. Stantons vurdering, som leder "Genocide Wach," fire gange så højt som for resten af befolkningen. Hermed er det at være landmand i Sydafrika den allerfarligste beskæftigelse i verden. (Minearbejdere, til sammenligning lider af 27.8 dødsfald pr. 100000 arbejdere.)"


ANC har offentligt hædret hymnen "Dræb Boeren; dræb farmeren." ANC's ungdomsafdeling og dennes præsident Julius Malema,  farer landet rundt og opfordrer til at boerne skalperes. 

 

Det mest tragiske er at med denne indstilling bliver landet smadret mere og mere ved at de yderst kompetente farmere langsomt tvinges bort, og deres brug overtages af mindre kompetente sorte. Se blot på hvordan det går med Zimbabwe. Dermed bliver forholdene for alle i Sydafrika ringere og voldspiralen kan ikke knækkes.


Skrevet af Kenno 1577 dage siden - Direkte link

Nu skal du ikke tro at jeg syns at overgreb på de hvide, på nogen som helst måde er i orden. For det gør jeg ikke.

At det netop er landmænd det går hårdt ud over kan jo hænge sammen med det faktum at alt det jord de har, som udgangspunkt er blevet stjålet fra en sort.

 

Hvis du og din famile lever i fattigdom pga mangle på mad og du så kan se hvordan at hvide forsat sidder på den jord der før var din, så kunne det jo også være at du ikke havede den store respekt for dem, som er skyld i din armod.

 


Skrevet af Jørgen Olsen 1577 dage siden - Direkte link

Den sydafrikansk fødte, nu bosidende i USA, forfatter Ilana Mercer har skrevet en fremragende bog om forholdene i Sydafrika 'Into the Cannibal's Pot' som i detaljer og med fakta peger på de forfærdende forhold.

I introduktionen til sin bog kalder Ilana Mercer det en “Rambo Nation,” og hun holder sig ikke tilbage fra at give nogle tunge stød:

“Da Sydafrika blev regeret af en racistisk hvid minoritet, blev det skældt ud af og forhånet af Vesten og behandlet som Saddam Hussein blev, med boykots og sanktioner. Nu, da en racistisk sort-flertals-regering kontrollerer landet; nu da det er voldeligt som Irak, Liberia eller Congo, og hurtigt er ved at blive endnu et islam venligt, forfejlet afrikansk stat, så er det Vestens kæledægge.”

 

Økonomen Hans-Hermann Hoppe skriver om bogen:

".....Hvis du ønsker at være vidne til slutresultatet af det som i Amerika kaldes 'diversitet' så skal du læse Into the Cannibal's Pot. 'Diversitet' er en eufemisme for racemæssig gengældelse administreret for en stor dels vedkommende at skyldbetyngede hvide venstreorienterede på universiteterne, virksomhederne og regeringen. Det er en gennemført kollektivistisk holdning der ser gennem fingre med afstraffelsen af den nuværende generation af hvide for synder begået i fortiden. ......Vestens medier igonerer alt dette på grund af deres ideologiske kærlighedsaffære med det kommunistiske African National Congress....."

Eller læs denne artikel af Mercer:

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

3
8
11
7
4
6
5
9
12
15
17
6
8
5
7
13
11
11
11
10

- Annonce -

- Annonce -