Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

12


+1 Skrevet af Ulrik B. Petersen 282 dage siden - Direkte link

Jeg kan ikke se at planen om en økonomisk EU-regering er vanvittig. Faktisk er den ganske logisk, fordi hele det nødlidende euro-projekt ikke kan overleve uden en fælles finanspolitik. Og en sådan er vanskelig at forestille sig uden en fælles regering. Der er jo ingen national regering, der vil give afkald på at udskrive skatter selv.

Hvis endelig man skal bruge ordet vanvittig, er det vel kun i relation til eventuel dansk deltagelse i euro-projektet, og den synes ikke at have nogen fremtid for sig.


+1 Skrevet af nwinther 282 dage siden - Direkte link

Når man tænker på, at det snart er 17 år siden de bad os om at forholde os til valutaen (igen), og selve valutaen har eksisteret i 15 år, er det bemærkelsesværdigt, at det ikke fylder mere. Ingen kampagner aktivt, for at få Danmark med i Euroen.

Jovist, de fleste partier har det med i skåltaler, når de er sammen med eurofile, men der ligger ingen plan i pipe-line, og jeg tror ikke engang det er DF's skyld.

 

Og med den seneste afstemning om retsforbeholdet, håber jeg, at det er ved at sive ind ved alle undtagen de Radikale og Margrethe Auken *shudder*, at danskerne har så rigeligt med EU og yderligere integration ikke er påkrævet.

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af jasbg 281 dage siden - Direkte link

Fatter intet af hvorfor Aamund blander ISIS ind i om EU overlever eller ej ?

-----------------------------

 

Udgangspunktet for Aamunds konklusion må være 'at det skader Europa - hvis EU bryder sammen !

-------------------------------

 

Men her  er der jo (med stor sansynlighed)  + 50% af europas befolkninger der mener - og stemmer ud fra det præcist modsatte synspunkt - nemlig at en tlbagevenden til nationalstaterne (nedlæggelse af EU) - er den eneste måde at 'få styr på udviklingen (få stoppet den illegale indvandring - med den uundgåelige infiltrering af Islamiske terrorister).

 

Ergo tror antageligvis flertallet af europæere - at EU Skader Europa - her i foråret 2017 - hvilket jeg personligt er enig i - med baggrund i den fuldstændig ukontrollerede indvandring af hundredtusinder af illegale indvandrere.

 

Det må og skal stoppes. 

---------------------------------

 

Aamund er kørt helt og aldeles af sporet her !

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

4
6
13
7
10
14
7
8
9
9
8
9
7
13
7
8
11
6
8
8

- Annonce -

- Annonce -