Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

49

Skrevet af _slettet_bruger_1212 1578 dage siden - Direkte link

Denne historie er et langt bedrag begået af danske medier. De undlader at fortælle meget relevante dele af historien. Fx.

- al-Khawaja flygtede fra Bahrain og fik politisk asyl i Danmark i 1991.

- i 2001 udstedte Bahrain et generelt amnesti til politisk forfulgte grupper, herefter vendte al-Khawaja tilbage til Bahrain.

- i 2004 blev al-Khawaja arresteret første gang. Han blev idømt et års fængsel og så benådet.

- i 2007 blev al-Khawaja arresteret for anden gang og sluppet fri imod en kaution.

- i 2009 blev han sigtet af myndighederne for 'at propagandere for en voldelig omvæltning af Bahrains styre' og 2 lignende forbrydelser. Siden denne dag har myndighederne i Bahrain flere gange forhindret al-Khawaja i at forlade landet.

- i starten af 2011 deltog al-Khawaja i protester og demonstrationer i forbindelse med "det arabiske forår" og blev arresteret for tredje gang. Denne er foreløbig endt med en retsag ved et militær domstol, der udløste en livsvarig fængselsstraf.

 

I mine øjne ligner al-Khawaja en aktivist, som bevidst og med overlæg har opsøgt konfrontationen i håbet om at hans danske pas ville beskytte ham imod myndighedernes straf i Bahrain.

Jeg betragter det som givet at Bahrains myndigheder har udsat ham for tortur. Bahrain er jo, ligesom resten af den arabiske verden, et autokratisk diktatur.

Omvendt lader det til at indtil 2009 kunne han have forladt Bahrain uden problemer. Som absolut minimum er dette sandt for perioden op til 2007.

Dette er med andre ord ikke en "person, som pga. et uheld er havnet i en ubehagelig situation".

 

Det faktum at al-Khawaja selv har opsøgt konfrontationen med myndighederne burde tale imod at Danmark yder ham bistand og beskyttelse. Han har valgt at indlede en konfrontation med regimet i Bahrain og bevidst valgt at gøre det fra det eneste land i verden, som helt sikkert ville arrestere ham for det. Nu er han blevet arresteret, det var direkte forudsigeligt.


Skrevet af Briannekola 1578 dage siden - Direkte link

virkelig fornuftig argumentation, hvorfor i himlens navn skal de Danske nyhedskanaler overplastres med nyheder om denne Arabiske aktivist, der bevisligt selv har opsøgt sine problemer.

Hvis han ønsker at sultestrejke så er det hans problem og hvis hans døtre vil stå og råbe og skrige udenfor fængslet i et anerkendt land, så er det deres problem.

Jeg har virkelig lyst til at ruske op i de Danske pluder-plader humanister og overbarnenumse ømhedsfabrikanter der mener at dette er en sag af relevans for Danmark.

Hvad er denne Arabers tilknytning til Danmark når det kommer til stykket. ??


Skrevet af Henrik12 1578 dage siden - Direkte link

Der er jo også lige detaljen med grunden til, at han flygtede: hans involvering i et kupforsøg i 1982, hvor kupmagerne var muslimske fundamentalister trænet i Ayatollah Khomeinis Iran.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Briannekola 1578 dage siden - Direkte link

Ja det er en Araber der er noget mere end ulden i kanterne.

 

Men dem har vi jo i tusindvis af i Danmark, og de pisser os op og ned af ryggen


Skrevet af _slettet_bruger_5617 1578 dage siden - Direkte link

Ja og statsministeren samt Søvndal, gik helt grasat, med skriftlig henvendelse og stor opmærksomhed, hvordan syns de selv det går?.

 

Fratag ham nu det Danske statsborgerskab, og lad ham køre selv, uden al den danske pladerromantik.


Skrevet af Gold Standard 1578 dage siden - Direkte link
Har en fornemmelse af, at denne historie kommer til at blive rigtig pinlig for de politikere og medier der helt ukritisk har lade sig føre rundt i manegen, spændt for en dagsorden de slet ikke har sat sig ind i hvad handler om. Det ser ud til at Presselogen på TV2 News søndag aften kommer til at kigge kritisk på denne sag ifølge deres foromtale.

Skrevet af Louis B. Knockel 1578 dage siden - Direkte link

Lige så meget fortielse, bedrag og direkte løgn som i de fleste andre historier, der viderebringes om den muslimske folkevandring og det arabiske forår. 


Skrevet af Badger Badger Badger 1578 dage siden - Direkte link

Araberne er eksperter i løgn og manipulation. Tænk blot på de irakiske asylpolitikeres spil for galleriet forud for den amerikansk ledede invasion i 2003.


Skrevet af slettet bruger 3623 1578 dage siden - Direkte link

Det er midt indtryk at mr. Khawajas historie er voldsomt overrepræsenteret i de danske medier, sat i forhold til befolkningens interesse herfor.


Skrevet af Juul 1578 dage siden - Direkte link

Enig. I couldn't care less.


Skrevet af jelapo 1578 dage siden - Direkte link

Og hvor er den danske presse henne? Hvorfor er det BBC og ikke en journalist fra f.eks. Berlingske, der får adgang til et interview med manden? Det vidner endnu engang om, at den danske befolkning misinformeres i stigende grad godt hjulpet af løgnagtige politikere som Thorning og Søvndal. Det er slet og ret en skændsel, at Danmark lader sig udstille internationalt i narrens rolle, men det passer helt fint til de politikere, der i øjeblikket repræsenterer landet.


Skrevet af _slettet_bruger_5617 1578 dage siden - Direkte link

 

Du har desværre fuldkommen ret.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

5
8
8
11
7
4
6
5
9
12
15
17
6
8
5
7
13
11
11
11

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -