Kontakt 180Grader.dk
49

Skrevet af Briannekola 1364 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

virkelig fornuftig argumentation, hvorfor i himlens navn skal de Danske nyhedskanaler overplastres med nyheder om denne Arabiske aktivist, der bevisligt selv har opsøgt sine problemer.

Hvis han ønsker at sultestrejke så er det hans problem og hvis hans døtre vil stå og råbe og skrige udenfor fængslet i et anerkendt land, så er det deres problem.

Jeg har virkelig lyst til at ruske op i de Danske pluder-plader humanister og overbarnenumse ømhedsfabrikanter der mener at dette er en sag af relevans for Danmark.

Hvad er denne Arabers tilknytning til Danmark når det kommer til stykket. ??


Skrevet af Henrik12 1364 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Der er jo også lige detaljen med grunden til, at han flygtede: hans involvering i et kupforsøg i 1982, hvor kupmagerne var muslimske fundamentalister trænet i Ayatollah Khomeinis Iran.


Skrevet af Briannekola 1364 dage siden - Direkte link

Ja det er en Araber der er noget mere end ulden i kanterne.

 

Men dem har vi jo i tusindvis af i Danmark, og de pisser os op og ned af ryggen

- Annonce -


Skrevet af Gold Standard 1364 dage siden - Direkte link
Har en fornemmelse af, at denne historie kommer til at blive rigtig pinlig for de politikere og medier der helt ukritisk har lade sig føre rundt i manegen, spændt for en dagsorden de slet ikke har sat sig ind i hvad handler om. Det ser ud til at Presselogen på TV2 News søndag aften kommer til at kigge kritisk på denne sag ifølge deres foromtale.

Skrevet af jelapo 1364 dage siden - Direkte link

Og hvor er den danske presse henne? Hvorfor er det BBC og ikke en journalist fra f.eks. Berlingske, der får adgang til et interview med manden? Det vidner endnu engang om, at den danske befolkning misinformeres i stigende grad godt hjulpet af løgnagtige politikere som Thorning og Søvndal. Det er slet og ret en skændsel, at Danmark lader sig udstille internationalt i narrens rolle, men det passer helt fint til de politikere, der i øjeblikket repræsenterer landet.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

13
23
12
13
24
4
3
5
17
3
6
11
15
21
14
13
6
21
31
19

- Annonce -


- Annonce -