Værd at læse

00

Åbent brev til Jens Olav Jersild: 3 Trump-hadere på rad og række

Kære Jens Olav Jersild.

18. marts 2017: Vi ser for gud ved hvilken gang en udsendelse med 3 hadere af Trump på rad og række. Alt Trump siger og gør bliver gjort nar af eller tilsvinet. Der er ingen nåde.


Den ultra-røde kvinde i studiet har kun giftpiller til Trump. Den anden-side-af-sagen part er lige så hadsk mod Trump, men blot på en lidt mindre plump måde. Alt imens sidder du og griner som en flækket træsko af Trump igen og igen.

Er det seriøs politisk analyse? Er det hæderligt TV? Hvordan kan du som "seriøs" journalist, og DR som tvangsfinancieret institution, tillade sig at være så monumnentalt eensidig? Hvornår har DR haft en udsendelse, hvor der er en Trump kritiker, som debatterer med een som ser sagen fra den halvdel af USA's befolknings sysnpunkt, som Trump repræsenterer?

Det er arrogant fremfærd fra MainStreamMedia, bedst benævnt løgnepressen desværre, som stadig intet fatter af, at deres rød-radikale holdninger ikke er de eneste som har ret til at nyde fremme. Men det er jo spildt guds ord på BalleLars. Du har som journalist i DR ingen interesse i at fremme andet end dine egene venstreorienterede synspunkter, fordi du ganske enkelt kan slippe afsted med det. Men moralsk uærligt er det.

Og dette er ikke et spørgsmål om at kunne påkalde sig de fleste aber i det største træ. Uanset om alle dine kolleger, alle dine "eksperter" og de fleste af dine seere måtte være enige i at hade Trump, så er der stadig en grundliggende pligt til objektivitet. Det din udsendelse udfører er blot fælles-mobning.

19 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere