Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

55

Skrevet af BenF 1605 dage siden - Direkte link

Glæder mig :) PLanlægger at tage et semester i Holland. VIl gerne se hvor liberale de er dernede i samfundet generelt. Sammen med Schweiz og USA er de et af de lande jeg overvejer kraftigt.


Skrevet af _slettet_bruger_4598 1605 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Også '+1' til BenF's naive tro på, at han finder liberalisme i USA? - Og på rygeområdet?

 

Vist dagens vits. 

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link

Jeg besøger ofte USA og kan nævne deres rygepolitik er meget mere liberal end herhjemme. Visse få stater er slemme med hensyn til rygeloven, men generelt må der ryges på alle barer, diskoteker osv i de fleste stater.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Det er i USA primært kun storbyer og områder med overvægt af akademikere, der har mange rygeforbud.

I arbejderområder findes de ikke så ofte. Samtidig med, der der er en del udendørs rygeforbud i New York & Californien, er der store områder midt i USA, hvor rygeforbud praktisk talt ikke findes.


Skrevet af BenF 1605 dage siden - Direkte link

LIberalisme er for mig ikke kun på rygeområdet. Det er hele pamfletten, USA har grundlæggende en diskurs hvor folk ikke ryster på hovedet når man forsvarer individdets rettigheder, det har vi i DK.

 

Jeg regner med at ende i det land der har mest mulig frihed på alle områderne.


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Et par gutter på George Mason University har målt "frihed" på et hitliste omfattende alle 50 amerikanske stater.

En lang række forhold indgår i målingen: Personlig frihed indenfor økonomi, skat, erhvervsliv, gun-laws, sociale forhold og "paternalism" - som fx. rygeforbud, alkohol restriktioner, tobak- alkoholskatter, fedt- & sukkkerskat osv. - den slags trækker naturligvis ned på hitlisten.

Nr. 1 på histlisten - den mest frie stat - er New Hampshire. Staten med mottoet "Live free or die", som ikke har forbud mod at køre bil uden sikkerhedssele.

Nr. 48 og 50 på listen - de mindst frie stater - er naturligvis Californien & New York med deres rygeforbud og mange trafik, fødevare-, alkohol-, og andre restriktioner.

Sjov liste - Freedom in the 50 States - måske skulle du kigge lidt på den, BenF :)


Skrevet af BenF 1605 dage siden - Direkte link

Det gør jeg :D Tak skal du have!


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Efter hvad jeg husker, så var der da et fald af tobak i DK. Så jeg forstår ikke hvordan at KK kan få det til at blive til at der bliver røget mere - efter rygeloven.

 

Nå, men han har altid forvrædet fakta.

 

Kan vi få et bevis på at der bliver solgt mere tobak i DK nu, end før rygeforbudet ?


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link

Der var en artikel for 1 års tid siden (eller lignende) omkring Irlands rygepolitik, -og de havde en stigning på omkring 20% (eller hvad tallet nu lige var) efter indførelse af rygepolitiken.

 

Man havde forøvrig også en stigning i alkoholforbruget dengang USA havde alkoholforbud i 30erne.

 

Skal ikke kunne sige hvorfor, men det virker som om et forbud for visse ting giver modsatte effekt...?


Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Der er en artikel om resultatet af Irlands rygepolitik her: 

Irland: Forbuds-paradiset er en fiasko

Mon det er den, du tænker på?


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link

Ja, det virker bekendt.

 

Kan forøvrig nævne, at byture og lignende blandt omgangskredsen også har ændret sig en del. Første prioritet når der skal vælges mødesteder er om man kan ryge. Og spøjst nok har de sidste 5 år fået utrolig mange i omgangskredsen til at synes, de små værtshuse rundt omkring bare er åhhhh så hyggelige.....


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Selvfølgig er de små værtshuse blevet mere hyggelige. Det ligger til rygerne at lyve overfor sig selv. "Rygning er sundt", "Rygerne arbejder bedre end ikke-rygerne", osv, og ny "de små værtshuse, er nu de hygligste" :-) I er sku for sjove


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link

Tror du skal prøve at se tingene lidt mere reelt end "religiøst".

Det er ikke kun rygerne som synes små værtshuse er blevet hyggelige. Kan da stadig huske da værtshuse mest bestod af ældre drankere med stampladser rundt omkring baren. De bliver jo nu også mere besøgt af den "almindelige" befolkning. Både af rygere og ikke rygere.

 

Men hele denne lad-os-tjekke-de-små-værtshuse-ud startede helt klart og tydeligt pga rygeloven i sin tid.

 

Og prøv at se når man holder fest f.eks. for 50 personer og 6-8 af disse ryger. Er der så 42-44 mennesker indenfor og 6-8 rygere udenfor? Nej - der vil være 35 mennesker udenfor. Til trods for det måske er lidt køligt, plus der hverken er musik eller bar. Jeg har ingen anelse hvad min pointe er? Men jeg kan bare konstatere det ved hver en fest hvor rygning foregår udenfor....

 

Har selv lige været til bryllup hvor hele selskabet stod udenfor fordi 10-20% røg. Indenfor spillede bandet for tomme lokaler....

 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Frisk luft er også sundt og bag efter kan alle gå ind i et røgfrit lokale. Jo, det er udmærket.

 

Jeg var også lige til en afslutning. 12 personer, 4 rygere, alle skulle med på et rygerværtshus. 4 forlod stedet under en time efter. Hvorfor mon ?

 

Jeg mangler stadigt bevis på at der er en stigning af rygere - efter rygeloven.

 


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link

"Frisk luft er også sundt og bag efter kan alle gå ind i et røgfrit lokale. Jo, det er udmærket."

...

Ja du har ret. Dejligt at gå ind i et røgfrit lokale for at hente sin jakke og gå hjem....

 

"Jeg var også lige til en afslutning. 12 personer, 4 rygere, alle skulle med på et rygerværtshus. 4 forlod stedet under en time efter. Hvorfor mon ?"

...

Fordi 8 personer ikke har nosser nok til at sige til 4 rygere: 'Vi tager et sted hen hvor vi kan være i fred for røg'... Hvorfor mon ?

 

"Jeg mangler stadigt bevis på at der er en stigning af rygere - efter rygeloven"

...

Ingen anelse? Men danmarks statistik kommer med 2010 tallene om 4 dage. Men kan se på deres website, at tallet for salg af tobak er faldet til 1/3 fra 2000 til 2009 (ca 3000 tons til ca 1000 tons). Dog er faldet sket fra år 2000-2007. Siden er der ikke rigtig sket noget fald af tobakssalg?!?!?! Åbenbart har mange holdt op med at ryge i perioden 2002 til 2006. Der har de største fald været.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Prøv nu lige at lade være med at lytte til det gamle æsel KK og se hvad der sker omkring dig. KK manipulere med alt of får som dig, følger trop:

 

http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2010/NR309.pdf


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link

Ja - det er de samme tal jeg har beskrevet ovenfor. Men hvorfor taler du om KK og hans tal ? Artiklen omhandler Holland..(?)

 

Og som jeg skrev, så ved kender vi ikke tallene for Danmark før om nogle dage. Så hvori mener du jeg lader mig manipulere af KK? Jeg dykker jo netop selv ned hos DST.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Du skriver at der ikke er sket et dald efter rygeforbudet. Dette er ikke rigtigt. Desuden skulle du kikke lidt på tallene op til 2000 også. Så stødt faldt er de ikke.

 

Deri er løgnen fra KK. Desuden så er det stadigt DK vi snakker og ikke NL. At I så ønsker at snakke NL er en anden sag, da den bliver sværre at bevise. Men det kan vi da godt. Har bare ikke tid. Så lad os holde os til DK. Det er vel også den som der er vigtigst. Ellers vil jeg også vælge et land. Så skal det nok blive sjovt.


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link
Jeg er altså ret ligeglad med om tallet er faldet eller stedet. Jeg ønsker bare at være i fred de steder hvor man stadig må ryge. Jeg har ingen interesse i at ophæve forbudet eller lignende. De steder hvor der ikke må ryges kommer jeg ikke, eller går udenfor og ryger. Som ryger har man relativt få steder idag man kan ryge. Som ikke ryger har man mange steder man kan være. Desværre vil mange ikke rygere også have rygning forbudt hvor de slet ikke færdes, eller hvor der slet ikke færdes nogen som er interesseret i et forbud.... Deri ligger problemet....

Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Hvis du er ligeglad med om det går op eller ned, så er det da sjovt at du selv bragte det på banen - i Holland, som ikke kommer DK ved.


Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

PSM. Nu ikke så mange bogstaver til pauseklovnen Hansen.

Han kan slet ikke klare det, hvis det bare er på over to.

 

Han er jo heller ikke i stand til at kommentere det, du lige har skrevet, kan du se. 

 

Så hæmmet er han af sin fobi. Men bær over med ham.


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link
Er stoppet. Gik efterhånden op for mig, at Hansens tunnelsyn er ret så kraftig....

Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Men jeg skal dog ikke se mine holdninger i forhold til en afhængighed af nikotin :-)


Skrevet af Soren Hojbjerg 1605 dage siden - Direkte link

Du kan ikke forlade dig på salget af tobak. Det dominerende tobaksprodukt er cigaretter. Du skal forvente noget i størrelsesordenen 8 mia cigaretter årligt. Og du kan heller ikke regne med opgørelsen, for det drejer sig om det lovlige salg i Danmark. I 1990'erne var der et lavere cigaretsalg i Danmark end i dag. Det var naturligvis fordi cigaretterne i stor stil blev købt i Tyskland.....


Skrevet af slettet bruger 3753 1605 dage siden - Direkte link

Og du kan heller ikke regne med opgørelsen, for det drejer sig om det lovlige salg i Danmark. I 1990'erne var der et lavere cigaretsalg i Danmark end i dag. Det var naturligvis fordi cigaretterne i stor stil blev købt i Tyskland.....

 

Så hvis salget stiger i Danmark, er det fordi der bliver købt færre cigaretter i Tyskland ?


Skrevet af Soren Hojbjerg 1605 dage siden - Direkte link

Afgifterne på cigaretter blev sænket i begyndelsen af 2000'erne, så priserne svarede mere til de tyske. Cigaretsalget vendte tillbage til Danmark. Det er en effekt man direkte kan se på cigaretsalget. Du kan prøve at slå det op på statistikbanken.dk.


Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Hansen. - Har du ellers ikke forkyndt alle steder, at du under ingen omstændigheder satte dine, vel ligeledes røgpuritanske, ben på steder, hvor rygning var tilladt?

 

At jeg så ikke fatter, at nogen i Aarhus overhovedet kan finde på at invitere dig med til festlige sammenkomster.

 

Du var vel den første af de fire 'underlige'?


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link

Kunne måske også være de 4 bare forlod stedet fordi de skulle hente børn, handle ind eller måske bare var trætte af at høre på Hansens konstante udbrud over hvor røget der var derinde? ;-)


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Ja, jeg var en af de første der gik, efter ½ time. Men de andre gad heller ikke røgen. Ingen havde ellers sagt noget om røgen. De gik også bare.

Jeg gik med, i håb om at folk var kolge nok til ikke at gå ind på et rygersted. Vi stod også over 10 min udenfor, før der kom en stamgæst ud, som kende en i selvskabet :-( Så var slaget tabt. jeg drak en øl, så havde jeg vist mig. Så høflig er jeg. Rygerne var jo bare gået eller havde spurgt på forhånd og var blevet hjemme, tøsesure som de er.

 

Folk gider ikke røgen længere. Jeg spurgte ikke de andre hvornår de gik.

 

Nej Flex, du forstår ikke at nogen invitere mig ud. Jeg har da ellers sagt NEJ TAK til dig :-)


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link

Må have været et kæmpetab for rygerne. For som vi alle ved, når ikkerygerne skrider, så sidder rygerne bare tilbage og kigger tomt ud i luften og ikke rigtig ved hvad de skal....

 

Men spøjst, at ikke rygerne ikke kan finde ud af at banke en hyggestemning op selv. Endda når I er 8 stykker? Nej - 4 rygere sidder og hygger sig, mens 8 ikke rygere bare går hjem istedet for at være lidt selvstændige og gå et andet sted hen alle 8.... hmmmm.... hvem er det lige som er tøsesure her....?

 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Jeg er ikke tøsesur, jeg ville bare hjem :-)

Hvis jeg ville drikke øl, så havde jeg også sagt noget.

Og jo rygerne er da så hyggelige og ikke-rygerne kan ikke finde ud af at feste.

Igen tror rygerne for meget om dem selv.

 

Men det er jo netop det der sker når rygerne vil bestemme.

 

Hvorfor kan rygerne ikke gå de 10 m ud for at ryge ? De fleste vil jo gerne sidde i et røgfrit miljø - der hjemme. Men når de er i byen,, så er der ingen der skal bestemme over dem.


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link
Prøv at læs dine forgående indlæg omkring dit værtshus besøg. Og du siger rygerne fejlagtig ævler om, at rygere kan feste og ikke rygere ikke kan? Faktum er jo, at rygerne festede og ikke rygerne (bl.a. Dig selv) gik hjem. Tag jer dog sammen og gå et sted hen uden røg! Hvor svært kan det være når I er dobbelt så mange ikke rygere som rygere?!? At give rygerne skylden for at I alle var i et rygersted er da noget underligt noget? I har alle andre steder (cafeer, diskoteker, restaurenter, større barer m.m.) hvor der er røgfrit, men næææ nej, det eneste du kan er er følge trop med mindretallet og tilmed brokke dig over rygerne (læs: din egen manglende selvstændighed for at træffe et valg). Hvis I nu havde lidt format, så sad de 4 rygerne på værtshuset, men I andre 8 sad et andet sted og hyggede jer. Men nej, det kan I åbenbart ikke finde ud af?

Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Som jeg sagde, så skulle jeg faktisk hjem.

 

Men det tror du så ikke på. Synd.

Jeg var faktisk glad for det. I dette tilfælde. Men ellers er jeg utilfreds. Men så brokker jeg mig også. Denne dag, var jeg ligeglad og gik hjem.


Skrevet af LF 1605 dage siden - Direkte link

Kære Hr. Hansen.

 

Jeg ved godt at de fleste tobakshadere er så vant til at fyre løgnhistorier af, så det er vel de færreste af dem, dig inklusive, der overhovedet  kan - eller bekymrer sig - om en ting er løgn eller sandhed, bare det kan bruges til at dunke rygere med oven i hovedet.

 

Der er ingen der påstår at aktiv rygning er sundt eller livsforlængende, men det er altså ikke aktive år du bliver snydt for, men derimod de år hvor du ellers ville ligge på et sygehus - med rygeforbud - og blive fodret gennem en slange gennem næsen og have tørret røv af en plejer. Men du vil vel ofre al sjov i livet for at lægge krop til den ære. Derimod er hysteriet omkrig passiv rygning oppisket. Det hedder sig i et strategi dokument fra WHO fra 1975; at det drejer sig om at oppiske en stemning, at passiv røg er sundhedsskadelig, med det formål at lave rygeforbud i det offentlige rum, hvilket bevises af, at de lovede fald i hjerteanfald og lugekræft ikke er faldet nogensomhelst steder de har indført rygeforbud, så du er vel stolt over så let du lader dig oppiske (også kaldet at blive taget ved næsen).

 

Det er faktisk bevist videnskabeligt, at rygeres intelektuelle kapacitet er 20-30 % større end ikkerygeres, hvilket i øvrigt rigeligt lader sig bevise ved at læse dine rants.

 

Og ja, selvfølgelig er rygerværtshuse hyggeligere, personligt synes jeg at ikkeryger værtshuse har den samme stemning - og lugt  - som en venteværelse på et sygehus, bestemt ikke et sted man opsøger for at have det rart.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Skal du ha' navnet Gajol LF. Du lyder som en der har fået sin viden fra et sådan sted :-)

 

Jeg undre mig stadigt over at folk mener at rygerne arbejder mere end andre og at de er klogere end andre og samtidigt er de lavest lønnede og dør før andre. Det er klogt :-)

 

Nu er det jo sådan at du selv påstår at passiv rygning ikke er farligt. Men hvis du så ser på en anden ting du bringer frem. Så bliver tobaksrøgen siddene i luften længe og er meget koncentreret. Derfor bliver den også mere usund for en ikke-ryger. Lad os tage Århus igen. Der er 3 Irske værtshuse på stribe. Da rygeforbudet kom, stank det fælt af toilet. Den stank har tobaksrøgen overdøvet. Altså er tobaksrøgen meget stærk. Og røg er usundt. Ja, selvom at du kun kan lugte tobaksstanken, der hvor du er nu, så ved du ikke om der også stinker af toilet :-) Men brug nu de steder du kan. For ellers så lukker de jo. Det har vi jo set. Kender stadigt ingen værtshuse som er lukket fordi at de har skiftet fra ryger til ikke-ryger. Men set nogle stykker som er lukket, fordi at de ikke ville skifte og folk er blevet væk. Ingen har fået bøder.

 

Og nu da du siger løgne. Så prøv at se KK efter. Det er løgn på¨løgn.

 

At rygning var stødt faldende op til rygeforbudet er igen en stor løgn fra KK

Kik selv DST igennem, så vil du se det. Men tro bare på Jeres frælser.

Den dag I får sandheden at vide om hans løgne, vil verden falde sammen for Jer :-)


Skrevet af LF 1605 dage siden - Direkte link

Nej, jeg fortrækker at gå lige til kilderne, du sluger jo bare kræftforeningens propaganda råt.

 

Det er ikke mig der påstår at passiv røg ikke er skadelig, det er WHO s eget strategiprogram fra 1975. Tag og læs det inden vi fortsætter diskussionen, det ville spare os begge for en masse forgæves ulejlighed. Du kan også læse FTCT traktaten, nu du er igang, det er WHOs antitobaks traktat, læg især mærke til indledningen, hvor man kan finde følgende formulering; "De underskrivede lande forpligter sig til at tro på at passiv rygning er farligt"

Passiv røg er blevet målt på flere kontinenter, med omtrent det samme resultat, passiv røg er ca 1 promille (det betyder tusindedel, hr. Hansen, jeg ved godt at kræftforeningen ikke går så meget op i mængder og præfikser) af hvad en aktiv ryger indtager. Da man nu ved at det tager ca 1/4 mio cigaretter eller 30-40 år at ryge sig til ting som bronkitis, ville det tage 30-40000 år at få det samme ved passiv rygning, så jo, du kan få skader af passiv røg, men du er forlængst døde og borte, uanset hvad livsstil du vælger, før det nogensinde bliver aktuelt for dig.

 

Jeg læser da gerne Klaus Kellerups artikler, de er velformulerede, velfunderede og veldokumenterede. Og han kan da i det mindste finde ud at rette sine stave- og slåfejl. Det eneste dokumentation man får fra kræftforeningen, er i reglen "nye undersøgelser" (læs; nye spekulative forsøg, i reglen med stofmængder der overgår hvad man finder i den virkelige verden, med faktor 1000 eller større), eller "nye tal viser"(læs; nye opkog af deres i forvejen vanvittige spørgeskemaundersøgelser). Du skal tænke på, at de tal kræftforeningen strøer om sig med, er slet ikke beregnet til kritisk analyse, de skal bare skræmme folk. Deres udsagn er i reglen en stak halve sandherder, som de kun udsender som pressemeddelser fordi de udemærket selv er klar ver, at en kritisk journalist med en lommeregner ville kunne skyde det ned med et par velvalgte sprgsmål.

 

Så vidt jeg ved har KK fremlagt statistikker fra finansministeriet, er det ikke dokumentation nok til dig? Og hvis ikke, hvad er dine krav til dokumentation?

 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Igen mener en ryger at ikke-rygerne ikke kan tænke selv. Tag og kik dig omkring. Men nej, alt havd din gud KK kommer med - er åbenbart sandheden. Jeg har stadigt ikke læst noget fra KB. Så det kan du ikke bruge imod mig.

 

KK har ikke bevist ret meget, som ikke kan tilbagevises. Så derfor er der ikke meget sandt i det han skriver. Tag det med Grækenland og de mange rygere det og de har så mange ældre :-) Den er sku for sjov, da sandheden kom frem.

 

Jeg kan også se at du bruger KK måde at regne procent :-)

Altså hvis en som er modtagelig for den kræft som man kan få af tobaksrøg, så skulle der gå 34000 år :-) Nej, prøv nu at se det i øjene. Tobaksrøg er statigt usundt.

 

Jeg har ikke set de tal fra finansministeriet. Men jeg går ud fra at det er som de tal han hev frem fra Norge. Det var et buget, som han brugte til at sige at Norge havde store problemer efter rygeforbudet. Et buget, hmmm. Hvad med sandheden frem for et buget ? Men lad os nu se hvad DST kommer med. Men hans påstand om at rygning var faldt stødt indtil rygeforbudet holder jo heller ikke en meter, hvis du læser DST.

 

Så tro du bare på ham. Det gør vi andre ikke.

Måske også derfor at ingen gider tage hans artikler.

 

Men det er selvfølgig bedst at ikke-rygerne bare tiger stille, så rygerne kan få rygeforbudet omstødt. Til glæde for hvem ? Om jeg må spørge ?


Skrevet af LF 1605 dage siden - Direkte link

Selvfølgelig mener jeg, at ikkerygere ikke kan tænke selv, tag nu dig selv, du gentager hudløst kræftforeningens propagande, og tænker åbenbart ikke selv over hvad du siger. Tag bare en ting som at rygning skulle koste 17000 mennesker livet om året. De er ca det antal rygere der dør om året, men de dør sq da ikke alle sammen af rygersygdomme, med mindre slevfølgelig, at man forudsætter at en sygdom en ryger dør af er automatisk en rygersygdom.

 

KKs artikler er altid veldokumenterede, vel vidende, at hvis han blot en gang bragte urigtige oplysninger til torvs, ville han blive flået på stedet af sådan nogle som dig. Som jeg nævnte i mit sidste indlæg, er den dokumentation man får fra kræftforenigen meget sparsom, så der er dine krav til dokumentation meget lavere, der er det åbentbart nok at sige "nye undersøgelser" eller "nye tal viser".

 

Sig mig engang, læser du ikke de indlæg du svarer på? Der var tale om 30-40000 års passiv rygning, ikke aktiv rygning.

 

Jeg er ikke ude på at få rygeforbuddet omstødt, jeg mener blot, ligesom KK, at det skal overlades til folk selv om der skal være rygeforbud på deres sted, så folk har en mulighed for at vælge. Generer det dig at folk har et valg? Jeg ved godt at du synes det er så forfærdeligt synd for værtshustjenerne, men du ser åbentbart det hele med ikkeryger briller; de fleste værtshustjenere er rygere, og faktisk mere generet af rygeforbuddet end af lidt røg, og hvis horesta synes det er så synd for dem, skulle det da ikke være så svært at lave en clearing ordning, så tjenere kan bytte rundt mellem ikkeryger og ryger steder.

Hvad ville du selv sige, hvis der kom en kasketmand og kommanderede dig til at male din dagligstue lyserød, fordi en skrivebordsidiot havde beregnet, at hvis vi allesammen gjorde det ville vi kunne spare 4 mennesker om året fra at begå selvmord.

 

Har du fået læst WHOs strategiprogram og FTCT traktaten?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link
Og du lyder som en klon af KK.

Jeg har stadigt ikke læst noget fra KB. Men det kan du vel ikke tænke dig til. Og du sagde at ikke-rygerne ikke kan tænke selv. Du er så naiv at tro på alt hvad KK skriver.

Altså er du enig i at der er kommet 100 flere trafikdræb om året pga. rygeforbudet. Men det er ikke rygerne som er skyld i drabene.

Der er kommet færre efterskolebørn pga rygeforbudet. Også selvom at der er kommet flere pladser og derfor flere børn (224 flere brn på efterskoler). Men der er flere pladser ledige. Det giver mindre efterspørgsel ? :-)

Et buget er det som man skal gå ud fra. Men det virkelige regnskab er kun en klade ?

Der er flere ældre og flere rygere i grækenland, derfor kan det ikke være tobakken man dør af i grækenland. Samtidigt viser det sig at der er mange døde der stadigt får pension i grækenland. Så måske at den statestik heller ikke holder.

Men bliv du bare ved med at tro på KK. Mange fra rygerlejeren har totalt opgivet KK.

Også han "guldæg" som jo var lagt af en and. At BH udtalte at han ikke mente at passiv rygning var farligt :-) Ikke engan Dary troede på KK manipulation af BH ord.

"en lille fejl" ?

Jeg vil sige at det var tjenerforbundet som var med til at indføre rygeloven, da flere tjenere kunne se ulempen ved at arbejde i tobaksrøg dagen lang.

Men lad os nu tage nogle af de sikkerhedsforanstaltninger fra dit arbejde. Og lad os se om du mener at det vil være en god ide.

Jeg har spurgt KK om han mener at vi skal fjerne jordledningen fra kraftstikket op til scenen, eller lade scenen bygge på tomme ølkasser. Hvad, vi kan måske redde en musiker eller to om året. Men alt det ledning kan bruges bedre andre steder og ølkasserne skal jo stå et sted. Og musikere er der nok af.


Skrevet af LF 1605 dage siden - Direkte link

Trafikdræbte, efterskolebørn, grækenland, jordledninger.

 

Det er det sædvanlige skøjten ud til højre og venstre, når ikke andre midler virker. Hvis vi andre formaster os til at nævne, hvor lidt tobaksrøg fylder i forhold til den samlede forurening, bliver vi læst og påskrevet, at vi snakker udenom.

 

Har du fået læst 1975 dokumentet og FTCT traktaten? Men lad mig gætte, begge dokumenterne er vel "betalt af tobaksgiganterne", det er sådan ca. det eneste KB argument du ikke er kommet med endnu.

 

Jeg opgiver at svare på dit seneste rant, vi kan fortsætte når du har læst begge rapporterne. Men du læser vel lige så dårligt som du skriver.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link
Når alt andet ikke virker :-) Hvem er det der taler udenom ? Der var jo ikke hold i noget af det som KK skrev. Så hvem snakker udenom ? Alt som kommer fra KB er jo betalt af medicinalindustrien - mener rygerne. Så snakken udenom ? Tobaksrøg er skadeligt. Som alt anden tobaksrøg. Foreskellen er så bare at den kommer tættere på og foregår inde i husene. Der hvor man ellers kunne slippe for forureningen. Men den somsåndan friske luft i husene bliver så ødelagt af de egoistiske ryger. Og tobak er ikke ren luft. Se selv hvor mange kemikalier det bliver spredt ved en afbrænding. Men de målninger er vel igen betalt af medicinalindustrien ?

Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Hvad si'r din mor, Hansen?

 

Er hun ikke dybt skuffet over sin evnesvages søn rablerier?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link
Limbo.

How low can you go ?

Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

@ PSM: Regeringen har simpelthen skabt en ny vækstbranche ... ved en beklagelig fejl, naturligvis: Rygeværtshuse:

Ny vækst-branche: Ryge-værtshuse er blevet moderne


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link
Lige præcis! Jeg hører netop til den gruppe som nu kommer på disse små værtshuse, som jeg ikke gjorde før i tiden. Tilmed kan jeg nævne, at vi før rygeforbudet mødtes på koncertstederne nogle timer før en koncert for at drikke nogle øl og hygge (f.eks. Vega). Men efter rygeloven så mødes vi hos hinanden og starter op før koncerten. Dvs vi ankommer lige inden musikken starter. Betyder naturligvis nedgang i omsætningen for koncertstederne. Vi forlader også stederne efter endt koncert og finder et sted hvor vi kan ryge og hygge bagefter, istedet for at blive.

Skrevet af Klaus K 1605 dage siden - Direkte link

Tak, PSM - det kan vi sgu godt mærke ved koncerterne! Jeg skrev om det allerede i februar 2009:

En anden koncertarrangør, som laver store hal-koncerter i provinsen forklarer det sådan:

”Før rygeforbudet kom publikum altid i god tid inden en koncert for at få de bedste pladser. Så sad de og hyggede sig i god tid, inden koncerten gik i gang. Efter rygeforbudet ankommer de fleste publikummer først to minutter, før koncerten går i gang. Derfor er vores bar ofte tom, og salget er næsten halveret.”

Forbud dræber festen på spillestederne


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link

Er nærmest lidt spooky på en eller anden underlig måde? Føler at de artikler er skrevet direkte omkring mig og min omgangskreds. :-)

 

Er også ret morsomt når visse mennesker ævler om hvilken kæmpe succes det er for alle med dette forbud. Umiddelbart er jeg bedøvende ligeglad med forbudet. I starten var det ret irreterende, da man ikke kunne ryge de steder man plejede at komme. Men man tilpasser sig, og nu er det bare andre steder man besøger.

 

Det er dog lidt "mærkeligt" det hele. Ikke rygerne har 95% af alle steder hvor man ikke må ryge (eller hvad tallet nu er?), men dem som brokker sig mest over situationen er ikke rygerne?? De brokker sig mere over røg nu end før forbudet?!?!? Og dette selvom de har ALLE muligheder for at tage steder hen uden røg?!?!

 

 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Man brokkede sig også over røgen før rygeforbudet. Men der blev der sagt at man bare kunne gå et andet sted hen, da det ikke var forbudt at ryge. Det er nu blevet forbudt at ryge og nu skal vi høre på rygernes tuden. Vi bliver ved med at sige at I ikke må ryge og hvorfor. Det er det I kalder brok.

 

Vi bliver bare ved med at sige at rygeforbudet er på sin plads. Hvad er problemet i det ? At du gerne vil høre andet ?


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link

Jamen Hansen... hør nu her. Jeg brokker mig ikke (jeg gentager: IKKE) over rygeforbudet. Læs hvad jeg skriver flere gange: "bedøvende ligeglad med forbudet". Jeg har bare tilpasset mig rygeforbudet.

 

Det er til gengæld dig som brokker dig. Læs dine egne indlæg. Brok, brok, brok over 4 rygere vil på værthus hvor de kan ryge og jer 8 ikke rygere bare følger med som en flok lemminger. Brok, brok, brok er der fra din side konstant.

 

Lad mig skære det helt ud i pap for dig:

1) Jeg har INTET imod rygeforbudet. Tværtimod.

2)Jeg har det fint med der er enkelte steder jeg kan være og drikke en øl og ryge.

3)Jeg har det fint med at langt de fleste steder er ikke rygning, så du Hansen kan være i fred for røg og hygge dig med en øl.

 

Jeg er glad og tilfreds, og du burde være glad og tilfreds. Men hvorfor så meget brok, brok, brok fra din side? Jeg forstår ikke hvorfor du bliver ved med at mene der er "tuderi" fra min side? Livet er jo blevet meget lettere for mig nu med rygeforbudet.

 

Inden rygeforbudet havde ikke rygerne jo ingen steder at tage hen uden de blev generet af røg. Det har de nu. Det betyder jeg altid kan sige: "Utilfreds med røg her? Så gå dog over på den anden side af gaden og drik en øl hvor der er rygning forbudt". Jeg behøver ikke mere tage hensyn til røg, hvis jeg er et sted man må ryge. For ikke rygerne HAR fået deres egne steder uden røg siden august 2007.

 

Jeg begriber ikke du bliver ved med at piske en stemning op om at jeg synes det er åhhh så skide urimelig for mig osv. Det gør jeg ikke, og det mener jeg heller ikke.

 

Så for at slå det helt fast: Jeg er fuldt ud tilfreds med tingene. Forstå det nu Hansen!!! Dit enorme had til røg, gør du ser syner overalt. Bitterheden stråler simpelhen ud af dine indlæg og argumenter. Du kan ikke sidde et røgfrit sted og hygge dig, uden du er mega bitter over der er nogle rygere som hygger sig et andet sted med røg. Du har simpelhen et problem med din enorme (og efter august 2007 - ubegrundede) bitterhed.  

 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Det er da fint at du mener at rygeforbudet er en god ting. Men hvis du kikker på de andre rygere i denne tråd, så mener de det jo ikke. Og det er dem jeg prøver at fortælle, hvorfor at rygeforbudet ikke bliver ophævet. At du så også er med er en anden sag. Men du taler jo også deres sag. Derfor ryger du jo med. Men så glæd dig dog over de steder og besøg dem så oftr du kan.

 

Problemet ligger jo bare i, at hvis du er en gruppe, så mener KK jo at rygeforbudet ødelægger festen. Da han under ingen omstændigheder vil gå på en ikke-ryger bar. Jeg vil ikke på en ryger-bar. (nej, jeg skal ikke ud med KK, men kender nogle som KK) men hvad gør man så ? Her var så et eksemlel som jeg tog frem. Jeg var ligeglad, den dag, da jeg skulle hjem. Men hvad med de dage hvor jeg gerne vil ud ? Nej, jeg gider ikke sidde i folks egoistiske affaldsluft. Og folk som KK kan ikke leve uden afhængighedsstoffet nikotin. Se, så har vi problemet. Ja, de egoistigke rygere ødelægger selvskabet. Og jo, vi kan godt morre os uden rygerne og det gør det meste af min omgangskreds da heldigvis også. De er snart ikke flere rygere. De fleste har set det tåbelige i at ryge og resten vil på ryger-bar så dem ser vi ikke længere - heldigvis.


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link
Du er nødt til at se tingene med flere farver end kun sort/hvid. Når KK og andre taler om at rygeforbudet er skidt, så handler det ikke om at den enkelte ryger ikke kan ryge, men konsekvensen for mange af disse steder som må lukke eller fyre personale pga nedgang i omsætning. At visse lande nu er begyndt at lempe på rygeloven handler ikke (absolut ikke) om at give rygerne frit spil bare fordi... Men bemærk, at selvom du sådan set nu har forstået jeg slet ikke har samme syn eller indgangsvinkel som KK (eller andre rygere måske), så svarer du mig ud fra KK'ses udtalelser. Du er nødt til at læse/forstå hvad JEG mener som person fremfor hvad jeg mener som ryger. Og det kære Hansen, har du meget meget svært ved. Og det skyldes udelukkende en eneste ting, nemlig dit had og bitterhed til rygere. Bemærk hvordan du skriver du forstår jeg ikke har samme holdning til rygeforbudet m.m. som andre rygere har. Alligevel bruger du resten af dit indlæg til (på en eller anden underlig måde) at gå imod mine holdninger ved at nævne hvad KK skulle have sagt?

Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Det sjover er jo netop at mange rygere ser det hele stor/hvid.

 

Jeg tror ikke at du kan skrive mange fyringer på baggrund af rygeforbudet. De fleste fyringer ligget pga. krisen.

 

Hvem tror du der tjenes flest penge på i branchen ? Rygerne som betaler en 15,- til 45,- for et pr. øl, eller folk som Stein Bagger og ander som betalte ca. +500,- pr. kuvert + vin ?

 

Desuden kunne man før krisen låne penge på sit glatte ansigt, selv som student. Nu vil banken ha pengene tilbage. Hvor meget er der så at feste for. Ja, det må være rygeforbudets skyld at nogen må lukke :-)

 

At du så går ind i sagen og skriver at du ikke har noget imod rygeforbudet, som du håner. Jo. Jeg ved godt at det er mig som har et had :-) 

 

Men se på alle disse indlæg med had til rygeloven.

 

Jeg gør endnu engang opmærksom på, at jeg kun prøver at fortælle hvorfor at rygerne ikke får omstødt rygeloven og at der er rigtig mange fejl I rygernes indlæg.

 

Jeg tror også at der kommer en læmpelse af de danske regler. Men det er ikke fordi at rygning er mindre farligt. Men fordi at flere steder har set den store fordel i ikke at være rygerværtshus. Førhen ville værtshusene gå tilbage til "det sikkre" altså tilbage til det som var. Danskerne er svære at få til at ændre holdning. Men nu kan folk se at det er bedre at spise sin mad uden en stank at tobak omkring sig. Og kokken kan se at folk kan smage den mad, han har brugt så langt tid på. Når så at folk er vænnet til det, så tror jeg også at de folk som vil sidde og spise i en stank at afbrændte blade, kan få lov til det igen. Men så bliver det steder hvor man ikke må ansætte nogen.

 

Men lad os nu se. Bare synd at der er folk mener at det er stort at stinker af sod fra en havegrill.


Skrevet af PSM 1605 dage siden - Direkte link
"At du så går ind i sagen og skriver at du ikke har noget imod rygeforbudet, som du håner". Hansen.... Du bliver jo ved!!! Det er ret umulig at have en debat med dig. Men nu får du en enkel lille opgave så du måske kan indse den er lidt gal med dig. Kan du finde et eneste sted hvor jeg håner rygeforbudet?

Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Det ku' brokkeren Hansen så (heller) ikke, men en lille ændring i hans sort/hvide tunnelsyn er der dog sket.

 

For tre år siden kunne ikke ti vilde heste trække ham ind på et sted, hvor der var rygetilladelse. For efter et sådant besøg måtte tøjet mm. omgående til klinisk rensning, og personen himself havde vel straks efterfølgende bestilt et helbredstjek på Skejby for at få tjekket, hvorvidt de indre organer, og ikke mindst hovedet, havde taget mer skade, end der i forvejen var konstaterbart.

 

Jo, jo, lidt bevæger der sig da, men brokkerøv nr.1 her, er han sørme stadigvæk.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Endnuengang har du ikke styr på dit persongalleri Flex.

 

Er du eller blevet gode venner med KK - eller vil han helst stadigt være fri for dine indlæg ?


Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Og dit brokkeri er ligefrem proportional med din retstavnings elendighed.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Har du ikke noget at komme med ?


Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Jo. - Ta' på et (røgfrit) kursus!


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Måske skulle jeg det :-)

 

Så kunne denne side blive lige så død som Den Uhygieniske Negl og blive lige så hurtigt opdateret som Dary.

 

Det er nu over to mdr siden at de havde en afstemning. Den er ikke blevet offentlig endnu :-) Og det er over 1½ mdr siden at de havde generalforsamling. Der er der heller ikke noget nyt. Så det går frem for rygerne kan man se :-)

 

Så jo. Lad os ikke-ryger tige, så sker der INTET for rygerne :-)

Men husk. Selvom at vi ikke siger noget, er det langt fra at vi er ening. Men måske tig rygerne ihjel. Ikke en dårlig ide :-)


Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Nej, Hansen. Skriv du bare videre og skæld fortsat ud på KK, som jeg heller ikke ka' li', men..

 

Når vi nu er nogle rygere, der accepterer rygeloven, men mener, der er punkter, vi finder forkerte - f.eks. valgmulighed inden for restaurationsbranchen o.lign., samt at rygerum bør være et naturligt krav på hospitaler, i virksomheder mm., så er det da underligt, at du ikke kan komme os i møde på sådanne punkter, og så er det, vi  finder dig irriterende og for enøjet.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link
Hvorfor skal jeg kæmpe din kamp ? Når det ikke bliver bedre for os ikke-rygere om I så får guldaskebære. Så vil I stadigt ryge de fleste steder som stadigt er til gene for os andre. Så så længe at I stadigt ikke viser hensyn, så ingen hjælp.

Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Hansen. - Det var et forsøg fra mig på at nå til en forståelse hos dig, så vi kunne nå til et kompromis i stedet for denne idiotiske slåen hinanden i hovedet med postulater, der ingen vej fører hen.

 

Men jeg indser nu, at dit brokkeri mod alle rygere kun kan forklares ud fra, at du er syg - og vel i hovedet - af had, og så er al normal debat med dig total meningsløs og kan ses i dine hjernetomme gang på gang-gentagelser og lallende, barnlige udgydelser, hvor det som regel aldrig har noget med tråden at gøre.

 

At du så samtidig ikke har så megen selvkritik, at du gider bruge stavekontrol til hjælp for din ordblindhed gør, at mange finder dig latterlig.

 

Kort og godt: Du er (også iflg. dit yndlings-hadeoffer) så meget til grin, hvor du end intervenerer på ryger-tråde, at du - modsat hvad du tror - er en gevinst for rygersagen.

 

Så fortsæt for guds skyld. Vi har brug for dit åbenlyst infantile, men behandlingskrævende hjernespind.

 

 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link
Selvfølgig ønsker jeg at stoppe, nu hvor Flex mener at jeg er en stor klovn. Der var eller så fredeligt, da du blev uvenenner med KK. Men du mener altså at din og KK kamp er til stor glæde og at det hjælper noget. Se hvor mange rygere der tager afstand fra KK metoder. Selv folk som har studeret journalistik, har sagt at KK skulle bruge det han har lært = han manipulere så stærkt at de flaste kan se det. Men jeg vedgodt at du mener at alle som ikke er enige med dig er nogle klovne. Kik ind på dig selv. Det kan godt ske at du ikke er malet i hovedet. men klovn det er du. At nå til eninghed med en ryger. Er at lade ham ryge hvor han vil. Dertil kommer vi ikke. Og igen, det er en arbejdsmiljølov. Jeg vil gerne se dig give afkald på ting der gør dit arbejde bedre. Det vil tjenerne heller ikke. De vil gerne være foruden tobaksrøgen, da det er dem der er udsat for den i hele deres arbejdstid. Og nej Flex. Tobaksrøg er skadeligt. At du så er så afhængig af den at du ikke kan leve uden. Er stadigt dit problem - ikke andres.

Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Hvad si'r din mor, Hansen?

 

Er hun ikke dybt skuffet over sin evnesvages søn rablerier?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link
Som jeg har sagt til dig men det hatr du åbenbart ikke fattet. Limbo !!!!

Jeg har en alder hvor begge mine forældre er døde. Begge var storrygere og døde i en tidelig alder. Megge havde det svært de sidste år. De kunne ikke trække vejret. Derfor har jeg set skadevirkningerne af tobak på tæt hold.

Men bliv du bare ved med at ryge. Så oplever du det nok på tættere hold end jeg har. Held og lykke.

Så kan vi jo se hvem der er mest evnesvag :-)

Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Du lyder som en klon af KK. Det er lige det som KK giver grunden til krisen i musikbranchen. Men ordet krise glemmes hurtigt. Det er mere krisen der er årsagen. Ikke rygeforbudet.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Vi snakker Danmark. Ikke nogle tal fra en rygerside i Irland.

 

Lad os ny se nogle beviser på at der er sket en stigning i Danmark.

 

Nå, det kan I ikke bevise. Hvorfor skriver I det så, som sandheden, når det langt fra er sandheden ?


Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Hansen. Prøv at stave til 'Holland', el. få hjælp dertil. Det er det, tråden handler om, ik'?

 

Det er efterhånden lidt meget ynkeligt med dig, for det eneste, du debatterer med om er rygning. Og så er du vel en meget ensom natur, som ingen gider være sammen med el. høre på, siden hele dit liv er her på 180grader, når røg er på tapetet.

 

Vi får sgu næsten medlidenhed med dig og svarer dig vel egentlig kun som en art hjælpende beskæftigelsesterapi i næstekærligt øjemed.

 

 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Hvis jeg ikke havde venner, ville jeg da tage imod dit tilbud med kyshånd :-) Men jeg sagde jo NEJ TAK. Kan du gette hvorfor ? :-)

 

Sjov nok, når det handler om Danmark, så kan man godt putte Holland ind, eller Norge for den sags skyld. Nu er det sådan, at vi bor i DK. Så er det måske også vigtigt at vi får sager med fra DK.

 

Og hver gang at der er en som siger at rygning er skadeligt, så kommer du løbende og skal fortælle om dit mindreværd gemmem den gift du indtager for at kunne fungere og holde dig selv ud.

Hvad er det du prøver at sige Flex ?


Skrevet af Marianne Ørum 1605 dage siden - Direkte link

Hr Hansen:  Deri er løgnen fra KK. Desuden så er det stadigt DK vi snakker og ikke NL. At I så ønsker at snakke NL er en anden sag, da den bliver sværre at bevise

Atter engang er du ikke i stand til at finde ud af, hvad emnet handler om og hvad der står i overskriften. Men prøv lige at læse den igen:

 

"Big Mother uden effekt: Hollands regering dropper anti-ryge politik"

 

Der står HOLLAND. Ikke DANMARK


Hr Hansen:  KK manipulere med alt of får som dig, følger trop

Hvorfor fulgte otte får trop, efter fire rygere, ind på et rygerværtshus?:

Hr hansen: 12 personer, 4 rygere, alle skulle med på et rygerværtshus.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Som jeg har skrevet før, så bor vi i DK. Så er det underligt at I snakker NL.

Og hvorfor må nogle i debattn så tage tal fra Irland, når det er Holland som snakkes ?

Nåååå, det er fordi at tallene fra Irland er bedre for rygerne end de tal som er aktuelle for os, her i DK.

I er sku griner. Snakker udenom og prøver at manipulere til rygernes fordel.

 

Men sjovt nok, så kan rygerne trække Tyskland, Polen, Grækenland og Norge ind i debatten, når det handler om DK.

 

Lad os tage den som jeg grinede mest af i sidste uge. KK kæfter op om Grækenland som forgangsland. Flere rygere og flere ældre mennesker. Hans indlæg bliver bare sjovere og sjovere.

http://www.dr.dk/Nyheder/Ligetil/Dagens_fokus/Udland/2011/06/06224227.htm

 

Måske han selv skulle lære af hans egne "kloge" ord.

"Hvorfor lyve, når sandheden kommer frem på et tidspunkt" eller sådan noget :-)

 

Jeg fatter heller ikke hvorfor at folk gik med. Men det var måske fordi at ham som to sig af festen var ryger. Men festen faldt jo også fra hinanden, så den var måske ikke god nok :-)


Skrevet af Marianne Ørum 1605 dage siden - Direkte link

Jeg fatter heller ikke hvorfor at folk gik med. Men det var måske fordi at ham som to sig af festen var ryger. Men festen faldt jo også fra hinanden, så den var måske ikke god nok :-)

Du mener ikke god nok for fårene, der åbenbart ikke selv kunne finde ud af at få en god fest ud af det. Rygerne blev jo tilbage, og havde det sikkert vældig hyggeligt.

 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Højst sansynligt. De begyndte på Absint. Så jeg tror ikke at de selv kan huske hvor "hyggeligt" de har haft det.

 

Også en af grundene til at jeg havde besluttet mig for ikke at blive længe.

 

Jeg mangler stadigt et svar fra dig om det var ok for rygerne i denne tråd, at blande IRLAND ind i den, da denne tråd jo handler om HOLLAND ?


Skrevet af Marianne Ørum 1605 dage siden - Direkte link

Højst sansynligt. De begyndte på Absint. Så jeg tror ikke at de selv kan huske hvor "hyggeligt" de har haft det.

Langt hyggeligere end dig, der blev fornærmet og sur, fordi det ikke foregik på dine betingelser, og derfor gik hjem.

 

Men jeg mangler stadig svar på, hvorfor otte ikke-rygere dappede trofast efter fire rygere!

 

Er I ikke i stand til at underholde Jer selv?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Jeg prøver igen. Jeg havde kun sat en enkelt øl af den dag. Derfor gik jeg hjem.

Så hvis det var på et andet værtshus, var jeg højest blevet en øl mere.

 

Der var desværre en som kendte en som allerede sad derinde. Og nej, det var ikke aftalt på forhånd.


Skrevet af Marianne Ørum 1605 dage siden - Direkte link

Jeg var også lige til en afslutning. 12 personer, 4 rygere, alle skulle med på et rygerværtshus. 4 forlod stedet under en time efter. Hvorfor mon ?

 

Jeg prøver igen. Jeg havde kun sat en enkelt øl af den dag. Derfor gik jeg hjem.

Så hvis det var på et andet værtshus, var jeg højest blevet en øl mere.

 

Hvilket vil sige, at vi nu er nede på tre ud af 12, der forlod værtshuset, måske p.g.a. røg.

 

Dit indlæg er jo irrelevant, når du alligevel ikke havde tænkt dig at blive.

Og din statistik taler imod dine argumenter. De fleste, 75%, valgte jo at blive.

 

Der var desværre en som kendte en som allerede sad derinde. Og nej, det var ikke aftalt på forhånd.

Hvorefter de otte får fulgte trofast bagefter! Var der nogen der forbød Jer, at træffe Jeres egne valg?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link
Alt går imod hvad jeg skriver og alt er irelevant - mener du. Men problemet er jo netop den, at hvis man skal blive sammen, så er der nogle valg. Du kan jo se KK, han nægter at møde op, hvis han ikke må ryge. Altså vil han ødelægge luften for alt og alle. Det sjove er så bare at han ikke må ryge indendøre på de steder DmD skal spille. Så det holder hans trodsighed op. Mon det er pga. økonomi ? :-) Der kan han godt tage en e-smøg. Hvorfor kan han så ikke når han er i byen hvor folk ikke ønsker tobaksrøg ?

Desuden blev de der en 2 - 3 timer og gik et andet stde hen. Hvor ved jeg ikke. Men det lød som et dansested og der er ikke mange steder i Århus som har rygning tilladt.

Skrevet af Marianne Ørum 1605 dage siden - Direkte link

Alt går imod hvad jeg skriver og alt er irelevant - mener du

 

Ja, det mener jeg. Du gik jo ikke, som først påstået, hjem p.g.a. røgen, men fordi du allerede havde besluttet at gå hjem efter en enkelt øl. Og de der blev, mente åbenbart at det var hyggeligt nok til, at de ville blive et par timer eller tre ekstra. Ryger-værtshusets hygge og atmosfære trak åbenbart mere end trangen til at sidde for sig selv og kede sig på en ikke-ryger-cafe.

 

Men problemet er jo netop den, at hvis man skal blive sammen, så er der nogle valg.

Så for at I kan opnå et fællesskab og socialt samvær på Jeres egne betingelser, som I kræver, og som I åbenbart mener er et gangbart argument for Jer, men ikke vil acceptere som et argument for rygernes ønsker, skal rygning forbydes?

 

Vi skal altså opgive vores ønsker for socialt samvær og fællesskab, og de rammer, der skaber mulighederne for det, for at tilfredsstille Jeres behov for fællesskab?

 

Men du har da helt ret. Det handler netop om selv at skulle træffe et valg. Fordi mennesker er forskellige og derfor har forskellige behov. Du valgte ”sundheden”, frem for fællesskabet og den hyggelige atmosfære. Hvilket er din ret. Men andre bør vel have ret til at træffe det modsatte valg?

 

Dit problem er åbenbart, at du ikke er i stand til at træffe et valg. Du ønsker at andre skal gøre det for dig, ved at fjerne valgmulighederne.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link
Jeg vil endnuengang gøre opmærksom på at det er en arbejdsmiljølov som der er tale om. At du så ønsker at gøre ikke-rygerne til påstand for denne lov, er helt dit valg.

jeg kan godt selv finde ud af at vælge. Jeg har flere gange gået hjem, frem for at sidde i tobaksrøg. Men der er mange som ikke selv kan finde ud af det.

Du bliver også ved med at man forbyder rygning. Det er jo ikke rugtigt. I har stadigt steder, så brug dem dog. Og nej, jeg mener ikke at rygerværtshusene er hyggelige - så langtfra. Stanken af tobaksrøg er ilkke hyggelig. Kun for dem som har dødsønsker.

Men sjovt nok, så mener rygerne stadigt at man skal rette sig efter Deres ønsker

Se nu den nyeste på KK's facebook profil. Unge menesker pjækker fra arbejde - Årsag efter KK's mening = Rygeforbudet :-)

Endnu en kæmpe griner fra KK's side.

Så rygeforbudet har lavet en holdningsændring, så unden mennesker ligger sig syge :-)

Så forstår jeg bedre hvorfor man ikke ansætter rygeren ? Nå, nej, rygerne går jo på arbejde, det er jo dem som arbejder mest her i landet. For fanden hvor er rygerne bare til grin.

Skrevet af Marianne Ørum 1605 dage siden - Direkte link

Du bliver også ved med at man forbyder rygning. Det er jo ikke rugtigt. I har stadigt steder, så brug dem dog

Du sejler jo rundt i dine påstande. Bestem dig dog:

der er ikke mange steder i Århus som har rygning tilladt.

 

Jeg vil endnuengang gøre opmærksom på at det er en arbejdsmiljølov som der er tale om.

Og endnu engang kan du ikke forsvare dine egne indlæg og holdninger, men må hver gang ty til arbejdsmiljøloven, når din svaghed, dobbeltmoral og foragt for mennesker, er blevet afsløret.


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link
Du bruger igen et af KK's dårlige triks, med kun at tage halvdelen af en sætning og gøre det til at det er mig der lyder dum.

Jeg skrev: "Men det lød som et dansested og der er ikke mange steder i Århus som har rygning tilladt."

Blev til: "Du sejler jo rundt i dine påstande. Bestem dig dog:" "der er ikke mange steder i Århus som har rygning tilladt."

Når du laver en kopi af noget, så tag det hele med. Der er mange steder hvor rygerne kan slå sig selv og hinanden ihjel. Der er bare ikke mange dansesteder der tillader det.

Det er en arbejdsmiljølov. Det er det vi går ud fra. Hvorfor så blive ved med at give ikke-rygerne skylden, når tjenerne mener at det er en god ide med røgfrie steder. Men du vil åbenbart ikke at tjenerne har et godt arbejdsmiljø ? Det er din afhængighed til afbrændte planter for stor. Og du kalder ikke-rygerne egoister :-)

Ryg dig dog ihjel og tag Flex og KK med dig. Prøv at få din vræde ud der hvor det hjælper. Men de gider dig jo ikke. Alle andre en rygere ved ikke noget om livsglæde og frihed. Det er kun rygerene alene vide.

Prøv nu at kom vidre. I ødelægger det hele for jerselv og andre. Ingen ikke-rygere vil tilbage til dengang, så I kommer ikke vidre. Selv det meste af branchen har set fordelen. Så glem det dog. Eller gå til regeringen. Det er dem som kan ændre det. Ikke jeg. Men det har du åbenbart heller ikke fattet.

Få dig dog et liv, der rækker længere end din tobaksafhængighed.

Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Du, Hansen, leverer igen klart beviset på, at din stakkels mor IKKE døde af 'røgforgiftning', men at det helt klart skyldes sorgen over, at hendes evnesvage barn udviklede sig til at blive en forvirret pestilens for sine og hendes omgivelser livet igennem, og at han ved sin evindelige 'gøren sig latterlig og til grin' ligeledes bragte skam over familien.

 

Det er der ikke mange mødre, der kan leve med. Og din mor så heller ikke!


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link
Du kan ikke forholde dig til at mine forældre døde af kræft. De startede som teenagere med at ryge og døde begge som 67 årige. Hvis du mener at det er en høj alder og at man går og hoster og hakker de sidste 7 til 10 år af sit liv. Og samtidigt kalder det livet. Jamen så fortsæt du bare med at ryge dig selv ihjel. MEN LAD VÆRE MED AT LAD DET GÅ UD OVER ANDRE.

Flex, jeg har ikke ord for din måde at skrive et sådan svinsk indlæg på. Håber rygerne er stolte af dig.

Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Så, så, Hansen. Nu må du ikke blive vræd over at måtte indse, at din mor - også i den grad - var skuffet over dig og sandsynligvis forlod denne verden langt før tiden pga. skuffelse over dig. – Kom nu vidre!

 

Og, Hansen. Selvfølgig skal vi rygerene ikke tige dig væk. Så bliver vi jo bare uvenenner og aldri ening.

 

Men de flaste af os forlange bare en læmpelse, hvilket så oftr og som regl misforstås af dig.

 

Foreskellen somsådan på dig og os er, at du hele tiden bringe trafikdræb og brn på efterskoler frem.  Det er manipolering og ikke på bugettet.

 

Vi, her i rygerlejeren, undre os også over, at du ikke engan vil anerkende den statestik vi komme med. Du har vist kun selvskabet problemer med røg. Gemmem det bliver debattn endnuengang  forvrædet  af dig, og der finde jeg ilkke rugtig.

 

Det hygligste er ikke at komme med irelevant stof somsåndan, selv om kolge folk fra et eller andet forgangsland siger, at det og det er stødt faldt, er der ikke sikkert, det passe.

 

 

(Skrevet på hansensk, så der er en chance for, at han forstår det)


Skrevet af slettet bruger 3753 1605 dage siden - Direkte link

Din mor må være stolt af dig, Flemming


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link
Når hans trug er tomt (det er det som regl hurtigt)så bliver han så underlødig.
Det beviser jo kun hvor lidt han har at komme med. Lidt synd for ham.

Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Lyder troværdigt, men Ukendt. - Har du lige et link?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link
Ja Flex. Du er sku så dum at kun en evnesvag mor vil kunne holde af dig. Og det er vel det hun er og gør. Jeg er glad for at jeg takkede nej til at møde dig. Jeg har ikke brug for folk som dig. Og det har KK åbenbart heller ikke.

I vil ha lempelser. Vel helst tilbage til den svundne tid i '60 hvor man også kunne ryge i Salling og Magasin ? Ellers har vi andre vel ikke forstået en skid af frihed og velvære :-)
Ingen lempelse er vel god nok for Jer. Se hvordan I giver alt dårligt skylden til rygeforbudet. Jeg griner min røv i laser over KK's sidste påfund. Grunden til at de unge bliver væk fra arbejdspladsen, er pga. rygeforbudet. Sig mig, tror I at rygning er alt ? De fleste har indset skaderne og endnuengang, så er loven lavet for at bestytte tjeneren og de har sagt at de har fået et bedre arbejdsmiljø, hvad er der galt i det ?

Hvorfor skulle ikke-rygerne hjælpe de afhængige rygere i at fortsætte Deres afhængighed og hensynsløshed ?

Gå dog til folketinget. Men de griner vel bare af jer, med Jeres tåbligheder.

Og når KK manipulere, så bliver vi jo nød til at tage de andre steder op, hvor han manipulere. Desuden skrev LF jo at man tog det ilde op, når KK lavede "en lille fejl". Det er ikke små fejl KK laver. Det har nogle af hans journalist kolegaer også påtalt.
Og når KK mener at han kan blive ved med at skrive det samme igen og igen og fåreflokken af rygere mener at man kan blande alt ind i det og at ikke-rygerne ikke kan skrive noget, som faktisk er tættere på indlæget, så er I sku for langt ude.

Men det lader til at du ikke vil høre sandheden :-) Sådan er det jo med Jer rygere.

Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Hvad sagde din mor, Hansen?

 

Blev hun ikke død-knust pga. sin evnesvages søns rablerier?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link
Nu er det jo flere år siden at det skete, så det eneste der kan bringe mit pis i kog, er hvor dum du er at høre på. Jeg har lært at leve med døde forældre, da de ikke var meget værd, selvom de var i live. At du så vil følge dem trop - er helt op til dig. Men at høre på at du vil ha lov til at ryge på andre og tro at ikke-rygerne vil hjælpe dig. Det beviser hvor hjernedød du er.

Så bliv du bare ved. Det er dig selv og rygernes omdømme du ødelægger. Måske derfor at KK ikke ønsker dine indlæg længere.

Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

"De var ikke meget værd, selvom de var i live."!

Deres unikum af et evnesvagt afkom åbenbart heller ikke.

 

Er udmærket klar over, at det kun kan være i de nedre regioner, der kan forekomme nogen bevægelse hos dig.

 

I 'de øverste' er der jo fuldstændigt udsolgt!


Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

Hansen guldkorn: "Denne tråd jo handler om HOLLAND"!

 

Så har du alligevel fået én til at hjælpe dig med at stave dig frem til navnet. Bravo!

 

Ku' du så ikke også få støttepædagogen til at forklare dig, at du, i stedet for dit evindelige vrøvlen med "forvrædede" ting om alt muligt andet, skal kommentere på artiklen?

 

Men han er måske allerede løbet skrigende bort. 


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Jeg spørger så om du har fattet budskabet - næppe.

 

Jeg forstår godt hvorfor KK har frabedt sig dine indlæg.


Skrevet af Fleks 1605 dage siden - Direkte link

1. Hvilket 'budskab', Hansen?

 

2. Jeg må stadig gerne skrive på DGN, selv om jeg efterhånden er 'rygende' uenig med KK på flere områder, men ..

 

Du blev direkte smidt ud, såh...


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link
Jeg kan også stadigt skrive på DGN men har valgt det fra, jeg ønsker ikke at andre skal rette i det jeg skriver. Og KK kan jo åbenbart ikke holde fingerne for sig selv. Og slette folk han er uenige med og samtidigt råbe op om friheden til at skrive hvad man vil. Den mand har så meget dobbeltmoral at det gør helt ondt. Forstår godt at ingen gider hans indlæg. Men 180grader mener åbenbart at det er godt det han skriver. Eller også er det bare mangel på andet :-)

Skrevet af Qda Plydsmaas 1605 dage siden - Direkte link

I forbindelse med Hr Hansens mange kommentarer var det måske værd at overveje denne nye lov. Det må da falde i god jord hos en der er så begejstret for lovgivningen.

http://rokokoposten.dk/2011/06/26/endelig-bliver-det-lovligt-at-aflive-maend/


Skrevet af LF 1605 dage siden - Direkte link

Vil der blive en jagtsæson, eller bliver det fri jagt hele året, ligesom på krager og skader?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

jeg forstår da godt at I er bange for det nye tiltag. Nu er der jo rygerne som er skadedyr i denne sammenhæng, så der smutter jo nok er pr. stykker af Jer på den bekostning.


Skrevet af LF 1605 dage siden - Direkte link

Hansen, det var humoristisk ment.

 

Sig mig engang, du skulle vel ikke være i familie med en der hedder aksel og bor i Brønshøj? (kendt fra radio karen)


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Nå, ja det havde jeg helt glemt, det må du undskylede. Rygerne har jo patent på hvad humor og hygge er. Det var en forglemmelse fra min side.

Og bliv du bare ved med at leve i den fiktive verden. Men sygdommene lever ikke en fiktiv verden, så dem slipper du nok ikke for.


Skrevet af michaelm 1605 dage siden - Direkte link

Seriøst Hansen - søg hjælp . Du har gjort din holdning MERE en klar i 200 tråde. Det begynder at ligne tvangshandling/psykose med dine personangreb. Det er ikke alle rygere der kender KK eller dgn. Jeg måtte google de ting for at finde ud af hvad dit problem var , da du angreb mig i en anden tråd.

 

Det var det. Om 10 sekunder er du sat på 'ignore'. God bedring


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Men du mener ikke at rygerne køre i ring og poster det samme igen og igen ?

 

Samme ævl om at de ikke må ryge - de har steder.

 

Samme ævl om hvor godt rygning er.

Ja, når man er afhængig.

 

At jeg kimmer på ignore - tjaaa.

 

"God bedring" jeg er ikke afhængig af gift, for at kunne fungere i hverdagen, sååå `?

 

Og personangreb - jeg tror ikke lige at du har læst hvad rygerne skriver så...

Eller også har nikotinen lukket af for det. For personangreb, det kommer det i stor grad fra rygerne.


Skrevet af holland 1605 dage siden - Direkte link

HR,Hansen. Jeg bor i holland,og på de fleste cafeer er der askebægre på bordene som der var før rygeforbuddet. Og der er så godt som altid fulde huse,rygere,ikke rygere stå.sidder sammen med drikke varene.Skulle der være en STASI,kontrollør i nærheden,så riger cafe ejerne til hinanden for at advare kollegerne. Vi smider et par mønter i en speciel spand i cafeen,og de penge er så med til at betale eventuelle bøde.  Min svigersø,er chefcardiolog på et bekendt hollandsk hospital.Han siger.Rygning er ikke sundt,men at trække vejret i områderne hvor raffinaderierne og fabrikkerne står,er endnu mere skadelig for helbredet,end rygning er det.Samme sige hans kollegaer !Udstødningerne,fra de industrier,forbliver jo ikke KUN,i de områder.De spreder sig med vind og vejr,ligesom feks,atomstrålingerne. Min datter,er lægesekretær,på et hollandsk kræftsygehus,igennem 36 år.

Også hun siger.Rygning er ikke sundt,MEN,der er indtil nu,ikke EEN der med 100% sikkerhed kan sige.Rygning giver kræft! Hun får daglig,små børn ind med bla,lungekræft,børn fra familier der ALDRIG har røget,og bor i såkaldte sunde omgivelser! Alkohol derimod,er årsag til mange millioner menneskers  død og ødelæggelser.Har du nogensinde hørt om at en ryger,bliver smidt ud af sin bolig,sover på bænke osv,på grund af at de ikke kan betale huslejen osv ???


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

Alt er farligere end tobak - ALT.

 

At finde noget du mener er farligere end tobak, fritager ikke tobakken fra de skader tobakken giver.

 

At folk omdår reglerne, viser bare at der skal strammes op.

Men rygerne har jo steder, så brug dem dog - før de lukker.

 

Ja, der er mange rygere i DK som i øjeblikket bliver smidt ud af deres lejligheder. Også folk som ikke drikker. De vil hellere ryge end ha et sted at bo, ser det ud til. Jeg tror ikke rigtigt at det er gået op for dig hvor stor den økonomiske krise er.

 

Men om hvor alting er, så er rygning ikke sundt og hjælper kræften godt på vej. Uden rygning ville kræften ikke spræde sig så hurtigt.

men det er rygerne åbenbart ligeglad med.

 

Vi kan vel sammenligne kondomer og AIDS

med

Rygning og kræft.

 

Men nej, INTET kan sammenlignes med rygning :-)


Skrevet af Jens Ha 1605 dage siden - Direkte link

Du virker lidt syg i hovedet Hansen - Hvad med at søge behandling?


Skrevet af Hr Hansen 1605 dage siden - Direkte link

At ryge og at man vil udsætte andre for denne handling, er da mere sygt i hovedet. Er det ikke ?


Skrevet af Afskaftopskattennu 1605 dage siden - Direkte link

Hun får daglig,små børn ind med bla,lungekræft,børn fra familier der ALDRIG har røget,og bor i såkaldte sunde omgivelser!

Sikkert. Lungekræft rammer ikke børn, men stort set kun rygere. 

Børn får andre former for kræft end voksne. Medens leukæmi, lymfekræft og hjernesvulster er hyppige hos børn forekommer lungekræft, brystkræft og tarmkræft så godt som aldrig hos børn

Børne Cancerfonden

Hvis der i det område du beskriver, skulle være børn der bliver ramt af lungekræft hver dag, er det noget af en medicinsk sensation.

 

Kan du ikke dokumentere det med henvisning til hollandske kilder? Det må være en forsidehistorie på de førende medier.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

3
6
13
7
10
14
7
8
9
9
8
9
7
13
7
8
11
6
8
8

- Annonce -


Om Klaus K
Skriver kritiske artikler om emnerne: Frihed, livsstil, sundhed, forbud, afgifter & media. Ofte artikler med indhold, man ikke kan læse andre...

Se Klaus Ks profil
eller
Følg Klaus K- Annonce -