Kontakt 180Grader.dk
46

Skrevet af Jimmi K 1368 dage siden - Direkte link

Ville også langt hellere have haft alle de østeuropæiske med i Euroen, fremfor de korrupte og ødsle sydeuropæere, med deres enorme offentlige sektorer. Er virkelig inderligt træt af at et land som Bulgarien stort set ikke får EU-støtte, mens milliarderne ruller afsted til sydeuropæiske lande, der nægter at begrænse deres enorme offentlige overforbrug. De østeuropæiske lande har oplevet konsekvenserne af socialisme og brændt barn skyr ilden.


Skrevet af Floejborg 1368 dage siden - Direkte link
Er det denne slags reformer bulgaren snakker om? * Kravene til Bulgarien lød i 2006: 1) Ændre forfatningen for at fjerne enhver usikkerhed om retssystemets uafhængighed og ansvarlighed. 2) Sikre et mere åbent og effektivt retssystem, blandt andet ved at overvåge effekten af lovændringer, særligt inden for arbejdet med at forberede retssager. 3) Fortsat reform af retssystemet for at øge professionalisme, effektivitet og ansvarlighed. 4) Sikre professionel og upartisk efterforskning af anklager om korruption på højt niveau. 5) Tage yderligere skridt for at forebygge og bekæmpe korruption, særligt ved grænserne og i den lokale administration. 6) Gennemføre en strategi for bekæmpelsen af organiseret kriminalitet med fokus på alvorlig kriminalitet, hvidvaskning og systematisk beslaglæggelse af kriminelles aktiver. Han kunne starte der inden han begynder at kaste med sten.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

4
5
29
21
14
9
2
12
6
45
8
4
21
20
5
23
7
25
37
32

- Annonce -


Om Einer T. Ludvigsen
Uddannet i flyvevåbnet samt cand.scient. i biologi fra Københavns Universitet. Har desuden taget eksaminer indenfor bl.a. lægevidenskab,...

Se Einer T. Ludvigsens profil
eller
Følg Einer T. Ludvigsen
- Annonce -