Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

22

Skrevet af _slettet_bruger_64 1637 dage siden - Direkte link

For godt to år siden faldt et gammelt medlem af familien om natten. Hun boede alene og var for svag til at komme op igen ved egen hjælp.

Næste morgen fik hun besøg af en sygeplejersken, som skulle give hende noget medicin, og kort efter kom hjemmehjælperen. De må ikke bare løfte hende op i sengen, selv om hun vejede under 50 kg og løftegrænsen er 25 kg. Hun havde kradset sine arme til blods for at komme op. Nå, sygeplejersken ringede til kommunen, som har et elektrisk hejseapparat, og mens den gamle lå på gulvet og blødte, kom 2 mand med apparatet. Det virkede dog ikke, så kommunen ringede til brandvæsenet, som også har sådanne hejseapparater. Det næste hejseapparat virkede heller ikke, og nu var de så 7 mennesker og to hejseapparater i den gamles soveværelse, og den gamle lå stadigvæk på gulvet og blødte. Jeg spurgte, hvorfor sygeplejersken ikke bare vaskede den gamles sår og gav plaster på såret; men jeg fik at vide, at det er forbudt, for sygeplejersker må ikke behandle patienter, der ligger mindre end 50 cm højde over gulvet, for de må ikke bukke sig ned. 

Til sidst blev det heldigvis for meget for de to brandmænd, som - helt ulovligt - tog fat i den gamle og lagde hende - efter mere end 1 times blødende venten - i sengen, og først derefter blev hendes sår behandlet.

Hendes soveværelsesgulv var smurt ind i blod.

Jeg har - med rædsel - spekuleret på, hvad sådan nogle samt hvad Skodtilsynet gør ved folk, der rammes af trafikulykker.


Skrevet af slettet bruger 1241 1637 dage siden - Direkte link

Hvor er det godt vi har det offentlige til at drage omsorg for de syge og svage i samfundet.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

10
3
8
11
9
8
18
8
4
12
11
13
10
8
17
15
11
7
10
14

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -