Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

52

Skrevet af _slettet_bruger_177 1606 dage siden - Direkte link

"....udmelding fra Holland om at stabilitetspagten..." Her lykkedes det dig at forvirre mig et øjeblik. Jeg gætter på at du mener Hollande??

 

Ellers rigtigt velskrevet, jeg er fuldstændigt enig. Dan Jørgensen må have haft solen i øjnene.


Skrevet af Christian Melgaard 1606 dage siden - Direkte link

Naturligvis "Hollande" - det er hermed rettet.


Skrevet af Bob Glitter 1606 dage siden - Direkte link

Dan Jørgensen må have haft solen i øjnene.

Det forklarer da den afsindige samling af rynker i panden.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Frihed 1606 dage siden - Direkte link

Det har altid være mig en gåde, at Dan Jørgensen er noget ved musikken. Lidt ligesom jeg altid anså Villy Søvndal for at være en gigantisk nar og tåbe, også dengang DR sendte udsendelser med titlen "Vild med Villy" og han var fantastisk populær...

Hvem tror på og støtter Dan Jørgensen? Hvordan er han blevet noget indenfor socialdemokratiet? Det er mig en gåde. At han blev parkeret i udlandet kan jeg godt forstå - men tror man virkelig, at Dan Jørgensen (?!) skulle have stort politiker-potentiale?!


Skrevet af Bob Glitter 1606 dage siden - Direkte link

Hvem tror og støtter Dan Jørgensen?

Ud over de automatiske S-vælgere, er jeg sikker på, at ældre, naive damer falder for hans "charme". Du ved, typen der også tror fuldt og fast på spøgelser, numerologi og enhver alternativ behandlingsform, der kan samles op i rendestenen.

 

Alle andre, rationelle mennesker kan kun få et eneste ord i tankerne, når de ser hans åbenlyst photoshoppede billeder: C-H-A-R-L-A-T-A-N

 Skrevet af Frihed 1606 dage siden - Direkte link

Han er lige præcis en charlatan. 


Skrevet af hammerlein 1606 dage siden - Direkte link

*) Jeg har tilladt mig den frihed at gå ud fra, at der stadig er nok socialdemokrater til at de kan optræde i rækker. Alternativt må de jo bruge samme trick som Tordenskjold.

 

Hæhæ.+1


Skrevet af slettet bruger 1099 1606 dage siden - Direkte link

Dan Jørgensen er en klyde. En taburetklæber. En levebrødspolitiker without a cause. Michael Kristiansen har en helt rigtig lidt subtil pointe i dagens Tirsdagsanalyse, hvor han bemærker at EP-politikerne altid klager over hvor svært det er at komme i medierne, men nu hvor Dan Jørgensen har annonceret sin "tilbagevenden" til dansk politik er det åbenbart ikke et problem for ham at komme i medierne og blive påklistret "holdninger". 

 

Jeg tror Michael Kristiansen hentyder til, at det næppe er mediernes skyld at EP-politikerne ikke er synlige, det handler nok snarere om vilje og engagement. Har tidligere linket til den kalender hvor man sort på hvidt kunne se hvad Dan jørgensen egentlig har beskæftiget sig med, i praksis. Morten Messerschmidt, omvendt, har pudsigt nok ingen verdens problemer med at trænge igennem på diverse platforme, selv DR2 og P1 - *som* europaparlamentariker!


Skrevet af wiuf 1606 dage siden - Direkte link

Jah - og nu er SS Larsen tilbage igen - luk det firma - er ikke andet end et fordækt kommunistisk parti der bare består af pampere og nasserøve 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Udland

3
6
6
13
7
10
14
7
8
9
9
8
9
7
13
7
8
11
6
8

- Annonce -

- Annonce -